Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Α να σας πω και κάτι να γελάσετε για την φιλιπινέζα.....

Χθες το βράδυ γύρω στις 8 στο σπίτι επικρατούσε πανικός....Τα παιδιά ήταν κουρασμένα και έπρεπε να κάνουν μπάνιο, να πιούνε γάλα και να κοιμηθούνε.Τα κρεββάτια τους δεν ήταν ακόμα στρωμμένα και το δωμάτιο ήταν ασυμμάζευτο.Η φιλιπινέζα είχε πιάσει το τηλέφωνο και όταν τη φώναξα για να στρώσει τα κρεββάτια γιατί τα παιδιά νυστάζανε ( που κανονικά έπρεπε να τα είχε στρώσει ήδη....) μου είπε φωνάζοντας "Αμάν πια ούτε στο τηλέφωνο δεν μπορούμε να μιλήσουμε"......Έμεινα άφωνη......!!!!!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ερηηηηηηηη αμαν πιαααααααα!ουτε να κανει οτι γουσταρει δεν την αφηνεις τηνκοπελααααααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

οκ τοτε,αν καιπιστευω οτι αν ηθελες ν απας θαπερνουσες τελεια!αλλα αν φοβασαι καλυτερα μεινε εδω να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,με το ονομα τι εκανες?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

οκ τοτε,αν καιπιστευω οτι αν ηθελες ν απας θαπερνουσες τελεια!αλλα αν φοβασαι καλυτερα μεινε εδω να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,με το ονομα τι εκανες?

Καλημέρααααα!!!!Τώρα πήρα είδηση ότι μπήκες.....

Είδες πόσο την καταπιέζω;;;;;;;

Με το όνομα δεν έκανα τίποτα....Το σκέφτομαι......Ο άντρας μου δεν έχει πρόβλημα, η πεθερά μου δεν ανακατέυεται, οι γονείς μου θέλουν Τάνια και εγώ σκέφτομαι αν θα τους κάνω το χατήρι .....Θα δούμε δεν απαντάω ακόμα.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν θα περνουσα τέλεια με την κοιλιά μέχρι τη μύτη, μέσα στον κάυσωνα, χωρίς μεταφορικό μέσο 2 μέρες χωρίς ξεκούραση σε beach party σε κάμπιγκ....Μάλλον θα ήταν ταλαιπωρία.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ερακιμου καλο ειναι για σενα να κανεις οπως νιωσεις εσυ καλυτερα!μονο εμεις ξερουμε τον οργανισμο μας!!!!οτικαινα μας πουν οι αλλοι!καιμηνκαταπιεζεις το κοριτσι.πληρωνε τη νακαθεται σπιτι λεμε!μινακι καλημερα!αναρρωσατε?η αντιβιωση δενπαιζειρολο με τι ςπροσπαθειες,απο τη συλληψη μεχριτην εμβρυομεταφορα δ εθες και 5 μερες?ε τι αν πειραξει βουρ! τομικρο κανει τουμπες λεμε,ολο κουνιεται!απο τομεσημερικαιμετα ειναι ξυπνιο!αχαχχα πλακα εχει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

χθες μιλησα και με την αδερφη μου που εχει κανει εξωσωματικες και μου ειπε να μην την σταματησω γιατι ετσι κι αλλιως καθεται και καμια βδομαδα στον οργανισμο οποτε δεν εχει νοημα και οτι και σε εκεινη μετα απο καθε εξωσωματικη της εδιναν αντιβιωση!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

οχι δενξερω κατι για την εβελινα,περιμενουμε το αννουλι για ενημερωση

σημερα θα παρει τα αποτελεσματα απο το αντιβιωγραμα αντε να παρει τα καταλληλα φαρμακα να ηρεμησει το κοριτσακι μας

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μινάκι αν παίρνεις αντιβίωση, καλύτερα να κάνεις μία ερώτηση στον γιατρό σου πριν κάνεις κάτι...Δεν είναι κακό....Μπορείς να διαβάσεις και το χαρτάκι με τις πληροφορίες που είναι μέσα στο κουτί ,τί λέει για την κύηση.

Εγώ το Καλοκαίρι που πέρασε έπαθα κάτι μολύνσεις και για 3 μήνες έπαιρνα αντιβίωση.Όσο έπαιρνα ο γιατρός μου μου είχε πει ότι καλύτερα ήταν να περιμένω....και περίμενα....Βέβαια κάθε αντιβίωση είναι διαφορετική.Καλύτερα να ρωτήσεις.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...