Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Βασικα εδω εχουν κρεατα πολυτελειας και φθηνα!Δεν ξερω που εφαγες σουβλακια αλλα εχει μια τρυπα στην Αμαλιαδα που αμα μπουν δυο μαζι φωναζουν την πυροσβεστικη να τους απεγκλωβισει και κανει τα καλυτερα σουβλακια λεμε και τζαμπανταν πραμα λεμε!λεμε!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μινακι μου καληνυχτα και παρε βρε και κανενα τηλ τον γιατρο σου να ρωτησεις,ετσι απο περιεργια βρε παιδι μου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Βασικα εδω εχουν κρεατα πολυτελειας και φθηνα!Δεν ξερω που εφαγες σουβλακια αλλα εχει μια τρυπα στην Αμαλιαδα που αμα μπουν δυο μαζι φωναζουν την πυροσβεστικη να τους απεγκλωβισει και κανει τα καλυτερα σουβλακια λεμε και τζαμπανταν πραμα λεμε!λεμε!

εχω φαει απειρες φορες στο ρουπακι.ειναι σουπερ.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Στο Ρουπακι δεν μου ετυχε αλλα γενικα η περιοχη ειναι η γιορτη της χοληστερινης!Ωραια πραματα!Σημερα ψησαμε απεναντι στους γειτονες γιατι ειχε γενεθλια το πιτσιρικι τους και εκανε παρελαση ολη η γειτονια και μοσχοβολησε η κοινωνια ψητουρες!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Το καλυτερο απ ολα ομως ειναι η γουρνοπουλα!με ξεροψημενη πετσουλα!ολα τα λεφτα λεμε!Του Αγιου Πνευματος πηγαμε σ ενα πανηγυρι με κλαρινα(ανοιξε με Πεγκυ Ζηνα αν ειναι δυνατον!)και φαγαμε του σκασμου!Ξερεις,λαδοκολα ανευ πηρουνιων,ορματε!

Στο Ρουπακι δεν μου ετυχε αλλα γενικα η περιοχη ειναι η γιορτη της χοληστερινης!Ωραια πραματα!Σημερα ψησαμε απεναντι στους γειτονες γιατι ειχε γενεθλια το πιτσιρικι τους και εκανε παρελαση ολη η γειτονια και μοσχοβολησε η κοινωνια ψητουρες!

ασε ρε ξερω ημουν ενα χρονο στον αραξο 4 κιλα πηρα ολο τρωγαμε και γυριζαμε γυρω γυρω.ειχαμε και πολλους φιλους ντοπιους που μας γυριζαν σε ωραια μερη.

566b716e1f.png?html%22

Το καλυτερο απ ολα ομως ειναι η γουρνοπουλα!με ξεροψημενη πετσουλα!ολα τα λεφτα λεμε!Του Αγιου Πνευματος πηγαμε σ ενα πανηγυρι με κλαρινα(ανοιξε με Πεγκυ Ζηνα αν ειναι δυνατον!)και φαγαμε του σκασμου!Ξερεις,λαδοκολα ανευ πηρουνιων,ορματε!

μιαμ ωραια πραγματα!αλλα πολυ παχυντικα και παλευω να χασω τα περιτα κιλα 2 χρονια τωρα αλλα ολο τα παραταω.σκ@τα!

566b716e1f.png?html%22

Εγω οταν ηρθα στον Πυργο,σε τρεις μηνες πηρα 12 κιλα!Απο τραπεζι σε τραπεζι ημασταν και καταντησα γιουβαρλακι!

Μπαι δε γουει εδω πα γιουβαρλακια σημαινει λαχανοντολμαδες!ντοινγκ!και γδυτα γιουβαρλακια ειναι αυτα που ξερει ολη η Ελλαδα!ξαναντοινγκ!

Εγω οταν ηρθα στον Πυργο,σε τρεις μηνες πηρα 12 κιλα!Απο τραπεζι σε τραπεζι ημασταν και καταντησα γιουβαρλακι!

Μπαι δε γουει εδω πα γιουβαρλακια σημαινει λαχανοντολμαδες!ντοινγκ!και γδυτα γιουβαρλακια ειναι αυτα που ξερει ολη η Ελλαδα!ξαναντοινγκ!

αχαχαχα ασε ρε γωγω κι εμενα ειναι η απολαυση μου το φαγητο.αλλα δεν θελω να με βλεπω ξεχειλωμενη.αλλα δεν ξερω και τι να κανω;να πεισμωσω πρεπει αλλα δεν μπορω.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

λοιπον γωγουλινι μου σε αφηνω παω να δω το sex and the city.μπαι τσ λεμε αυριο.ελπιζω να μπω για λιγο το πρωι πριν τη δουλεια!αν οχι το απογευματακι!φιλακια πολλα κουκλα!

566b716e1f.png?html%22

Μωρε τρωω τον αμπακο!Οτι μου ρθει οτι ωρα και να μου ρθει αλλα πλεον δεν βαζω κιλα γιατι απο περυσι που μετακομισα σ αυτο το σπιτι κι εχασα τα 12 που πηρα τοσο καιρο κανω καυσεις ολη μερα!Ειναι τριωροφο και ανεβα κατεβα τις σκαλες ολη μερα δεν παιρνω γραμμαριο!Ασε που με εμπνεει το περιβαλλον κι ολο με κατι ασχολουμαι!Ακομα κι οταν ειμαι στο πισι πεταγομαι και στο μπαλκονι να περιποιηθω κανα φυτο που τα χω μεγαλο ψωνιο!

οκ κοπελιτσα!Καλο ξημερωμα να χεις!Φευγω κι εγω μη μιλαω μονη μου σαν μια γνωστη μας!Καληνυχτα!

Μωρε τρωω τον αμπακο!Οτι μου ρθει οτι ωρα και να μου ρθει αλλα πλεον δεν βαζω κιλα γιατι απο περυσι που μετακομισα σ αυτο το σπιτι κι εχασα τα 12 που πηρα τοσο καιρο κανω καυσεις ολη μερα!Ειναι τριωροφο και ανεβα κατεβα τις σκαλες ολη μερα δεν παιρνω γραμμαριο!Ασε που με εμπνεει το περιβαλλον κι ολο με κατι ασχολουμαι!Ακομα κι οταν ειμαι στο πισι πεταγομαι και στο μπαλκονι να περιποιηθω κανα φυτο που τα χω μεγαλο ψωνιο!

καταλαβα μια χαρα σ βρισκω μακαρι να βρω κι εγω να ασχολουμαι εκτος σπιτιου γιατι ακομα κι η δουλεια μου παλι σε σπιτι ειμαι και ολο και κατι τσιμπολογαω ολη την ωρα!αστα να πανε.μερικες φορες θυμωνω πολυ με τον εαυτο μου και πεφτω πολυ ψυχολογικα γιατι δεν ειμαι ο εαυτος μου τα τελευταια 2 χρονια.ειμαι 12 κιλα παραπανω.αντι για 62-64 ειναι 75 χαλια σου λεω.αλλα ολη μερα μαγειρευω για τον αντρα μου και ζηλευω οταν τρωω μονο ψητα εγω,αν ηταν εδω η μαμα μου και μαγειρευε μονο εκεινη κι εγω δεν εμπαινα καθολου στην κουζινα θα ημουν τρισευτυχισμενη κι σε ενα 6μηνο θα ημουν στα κιλα μου.αλλα τωρα δεν την παλευω!

σκ@τα!

αντε κουκλα μου σε αφηνω μακια μου!

566b716e1f.png?html%22

Καλημέρα κορίτσια!

Τί κάνετε;

Σήμερα έχω και πάλι ένα μικρό κενό από δουλειές τώρα το πρωί και έτσι μπορώ να απολαύσω την παρεούλα σας....για λίγο όμως....

Τελικά το ένα μου πρόβλημα μάλλον λύθηκε....Ό άντρας μου μάλλον κατάλαβε από μόνος του ότι είναι επικίνδυνο να πάω στα κουφονήσια και έτσι κανονίζει να πάει μόνος του με τον γιο μας....Ψιλοζηλέυω αλλά πρέπει να σκεφτώ πα΄νω από όλα το μωράκι στην κοιλίτσα μου....Τώρα αναρωρτιέμαι αν τέλη Ιουλίου που θα είμαι τέλη ογδόου μήνα μπορώ να πάω στο χωριό για μία εβδομάδα....Θα δείξει, έχουμε καιρό ακόμα...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...