Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ναι βρε μινακι!ο αντρας μου δεν το πολυκατεχει το εργαλειο και ανοιγει μονο μια σελιδα!αμα του πεις ν ανοιξει δευτερη μικραινει αυτη που εχει και ξαναμπαινει απο τον εξπλορερ!ντοινγκ!!!!!!!!!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειπα να την πιω και αυριο και να την σταματησω ετσι κι αλλιως μετα θα ειναι ακομα 2 μερες μονο!!!!

μονο βρε μινακι μην τυχων και ξανακυλισεις μετα.η αντιβιωση πρεπει να τελειωνει ολη καθε φορα.εγω οσες φορες το εκανα το λαθος μεσα σε μια βδομαδα ξανααρρωσταινα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ναι βρε μινακι!ο αντρας μου δεν το πολυκατεχει το εργαλειο και ανοιγει μονο μια σελιδα!αμα του πεις ν ανοιξει δευτερη μικραινει αυτη που εχει και ξαναμπαινει απο τον εξπλορερ!ντοινγκ!!!!!!!!!

ντοινγκ λες τιποτα χαχαχαχαχαχα δεν πειραζει ομως καλυτερα!!!!:tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εσυ γωγω να σε ρωτησω απο που εισαι και πας χαλκιδικη;απο πυργο νομιζα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Λοιπον,επειδη προβλεπω αιματοχυσιες θα σας τακτοποιησω ολες!χαχαχαχαχα

Να μαζευτουμε ολες μαζι ομως να πεσει το γελιο της αρκουδας!

Μινακι χειμωνα δεν ανεβαινω!Συνηθως πηγαινα Μαη και Σεπτεμβρη αλλα τωρα λογω αλλαγης σκηνικου και ενεκα αι προσπαθειαι πορ λε μπεμπε ουτε ξερω ποτε θ ανεβω!τα παντα φλου!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Απο χαλκιδικη ειμαι και παντρευτηκα στον Πυργο!Ο συνδυασμος που σκοτωνει!χαχαχαχα

Εζησα και μια δεκαετια στη Θεσσαλονικη!

Κοριτσακια μισο λεπτο να βαλω λιγο παγωτο γιατι μου ρθε μια λιγουρα κι εφτασα!μη φυγετε!

δεν παμε πουθενα βρε προς το παρον!μεχρι να αρχισει το sex and the city βεβαια!μετα την κανω!ααααα δεν το χανω με τιποτα!

566b716e1f.png?html%22

Ηρθα!τελικα ζεστανα ενα κομματι τυροπιτα!ασχετο?οεοοο?

Διαφημίσεις

αντε ρε γεωργιτσα γιατι απο τα μπινελικια νομιζα οτι εισαι εσυ πυργιωτισα αχαχαχαχα!

566b716e1f.png?html%22

Ηρθα!τελικα ζεστανα ενα κομματι τυροπιτα!ασχετο?οεοοο?

να σου πω απο το παγωτο κι εγω τυροπιτα θα ετρωγα ειμαι πιο πολυ του αλμυρου.

566b716e1f.png?html%22

Α,ολα κι ολα!το πρωτο πραγμα που μαθαινεις οταν ερχεσαι στον Πυργο ειναι πως να βριζεις με την ψυχη σου ομως!Κι εχουν και κατι μπινελικια που ξερενεσαι στο γελιο να τ ακους!ο κοσμος εδω ειναι παντελως αναγωγος οποτε η μονη περιπτωση να τη βγαλεις καθαρη ειναι να χωνεις αβερτα!Μου πηρε δυο χρονια και παραπανω να το συνειδητοποιησω και μεχρι τοτε στεναχωριωμουν!Τωρα οποιος μου την πει του λεω την τελευταια πρωτη και ψαχνεται να δει απο που του ρθε!

Α,ολα κι ολα!το πρωτο πραγμα που μαθαινεις οταν ερχεσαι στον Πυργο ειναι πως να βριζεις με την ψυχη σου ομως!Κι εχουν και κατι μπινελικια που ξερενεσαι στο γελιο να τ ακους!ο κοσμος εδω ειναι παντελως αναγωγος οποτε η μονη περιπτωση να τη βγαλεις καθαρη ειναι να χωνεις αβερτα!Μου πηρε δυο χρονια και παραπανω να το συνειδητοποιησω και μεχρι τοτε στεναχωριωμουν!Τωρα οποιος μου την πει του λεω την τελευταια πρωτη και ψαχνεται να δει απο που του ρθε!

αχαχαχαχαχα ασε ξερω εχω καμια 10 αρια καλους φιλοους απο κει κατω!

απο αμαλιαδα,γαστουνη,μυρσινη κτλ ασε εκει κατω εχω φαει τα καλυτερα σουβλακια στη ζωη μου!φοβερα και πολυ φτηνα και μαλλον θα ξερεις το μερος.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...