Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

γεωργια διαβασα τα νεα σου και θα σε εχω στα πολυ υποψιν και αν θελεις μπορω να σου κανω και σουπερ διαφημισουλα!εχω παρα πολλους γνωστους απο θεσσαλονικη και χαλκιδικη.και οχι μονο απο ολη την ελλλαδα.δεν θα προλαβαινεις.

μπαστα κοπελια!!! Πρωτα να κλεινουμε εμεις και μετα οι αλλοι ΟΚ???:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ ευχαριστω παπακι μου,να σαι καλα!Εχω δωσει την ψυχη μου για το ολο σκηνικο και μακαρι να λειτουργησει θετικα!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Αστεριακο ησουν κι εσυ εδω καλε?

Αντε καληνυχτα σε οσες φευγουν!καλο ξημερωμα κοπελιτσες!

Παπακι ολες παθαμε εξαρτηση μου φαινεται!

αστα γεωργια;κι ολο μου τι λεει ο αντρας μου οτι κολλησα με το λαπτοπ.και του λεω συνεχεια οχι καλε τι λες και τετοια αλλα μεχρι ποτε θα με πιστευει;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπι κατσε εδω να με κανεις παρεα!

Κι εσυ μινακι!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

μινακι εσυ τι κανεις κουκλα μου;

κουκλαρα μου πηγα γυναικολογο σημερα και μου ειπε οτι μεχρι αυριο θα σπασει το αυγουλακι αλλα ανυσηχω για την αντιβιωση που περνω!!!! Κατα τα αλλα ολα πολυ καλα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Σ ευχαριστω παπακι μου,να σαι καλα!Εχω δωσει την ψυχη μου για το ολο σκηνικο και μακαρι να λειτουργησει θετικα!

αστα αστα ξερω εχει κουραση και κυριως ψυχολογικη.θα κανω οτι μπορω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κουκλαρα μου πηγα γυναικολογο σημερα και μου ειπε οτι μεχρι αυριο θα σπασει το αυγουλακι αλλα ανυσηχω για την αντιβιωση που περνω!!!! Κατα τα αλλα ολα πολυ καλα

μη σε νοιαζει η αντιβιωση δωστου να καταλαβει.και το πολυ πολυ κανε του ενα τηλ αυριο Κι ρωτησε τον

566b716e1f.png?html%22

Κι εμενα μου το ελεγε και βρηκα δικαιολογια τη σελιδα μου και δεν μου λεει τιποτα τωρα!χιχιχι

Ανοιγω εν τω μεταξυ κανα τεσσαρι σελιδες κι αμα κανει ντου τσουπ πεταγομαι σε αλλη και δεν με παιρνει χαμπαρι!

Διαφημίσεις

μη σε νοιαζει η αντιβιωση δωστου να καταλαβει.και το πολυ πολυ κανε του ενα τηλ αυριο Κι ρωτησε τον

ειπα να την πιω και αυριο και να την σταματησω ετσι κι αλλιως μετα θα ειναι ακομα 2 μερες μονο!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Κι εμενα μου το ελεγε και βρηκα δικαιολογια τη σελιδα μου και δεν μου λεει τιποτα τωρα!χιχιχι

Ανοιγω εν τω μεταξυ κανα τεσσαρι σελιδες κι αμα κανει ντου τσουπ πεταγομαι σε αλλη και δεν με παιρνει χαμπαρι!

χαχαχχαχαχαχαχχα δεν σας πιστευω χαχαχαχαχαχαχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μπαστα κοπελια!!! Πρωτα να κλεινουμε εμεις και μετα οι αλλοι ΟΚ???:tongue:

μην ανησυχεις κοπελια εμεις εχουμε τα μεγαλα μεσα!μην ανησυχεις εχεις τον ιδιοκτητη διπλα να κανει κουμαντο ε γωγω;

566b716e1f.png?html%22

εγω τι να κανω ρε συ;δεν ξερω τι διαιολογια να βρω!

σκατα κι ολο μου λεει οτι τον παραμελω και τετοια αλλα δεν ειναι ετσι!

οταν λειπει κυριως μπαινω κι οταν βλεπει τηλεοραση κι εγω βαριεμαι!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...