Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ...ναι ..και με μενα μου εφερε σημερα ντολμαδακια..μιαμ ...μιαμ

Ελένη, σου εχω στειλει mail , αλλα θα μιλησουμε ουτως η αλλως αυριο

και ειπαμε εε ? τεταρτη ..κλειστα τα μαγαζιάααα

Ναι σε ειδα και τις Δευτερες που ειναι ανοιχτα τα μαγαζια!!!:tongue::tongue::tongue:

Αυριο θα παω το πρωι τα παιδια για τις ετησιες εξετασεις τους (η Μυρτω δηλαδη, ο μικρος ακομα δεν ξερει τι του ξημερωνει) και ισως, ισως φυγω κατευθειαν για την μαμα μου... Εχουμε και λογοθεραπεια μπορει να γυρισω μεσημερακι ή απογευμα... Οποτε μπορει να μην μιλησουμε αυριο μιας και το απογευμα ή θα παμε για ψωνια, ή θα παμε να κλεισουμε την εκκλησια ή θα παμε κουνιες ή μπορει να βρεχει και να κατσουμε σπιτι μας... Αλλα θα το δουμε το στορι αυριο ΟΚ μπειμπ???

καλησπερες κουκλες!ειμαι ενα ορθιο πτωμα!!!!!

ηρθε σημερα ο θειουλης μου ο γλυκος και τον ξεναγουσα ολη μερα μετα τη δουλεια μου βεβαια.αχ τωρα μολις γυρισα και ετρεξα να μαθω νεα σας!

ολα καλα;

η μικρη της αννας;ολα καλα;

παπακι μου καλησπερα απο οτι διαβασα ακομα ταλαιπωρειται με τον πυρετο η ψυχουλα μου!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μινακι,ελενακι,κιττυ μου,μηλαρακι μου;γεωργιτσα μου;σορυ αν ξεχναω καποια ε; καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια μου!αχ ποσο μοθυ λειψατε καλε;εξαρτηση εχω παθει κορες.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

παπακι μου καλησπερα απο οτι διαβασα ακομα ταλαιπωρειται με τον πυρετο η ψυχουλα μου!!!!!

αχ μωρε το καμαρι μου!

και μαζι της ταλαιπωρειται και το αννουλι,αχ γυναικακι μου κουραγιο θα περασει κι αυτο!

μινακι εσυ τι κανεις κουκλα μου;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Ναι σε ειδα και τις Δευτερες που ειναι ανοιχτα τα μαγαζια!!!:tongue::tongue::tongue:

Αυριο θα παω το πρωι τα παιδια για τις ετησιες εξετασεις τους (η Μυρτω δηλαδη, ο μικρος ακομα δεν ξερει τι του ξημερωνει) και ισως, ισως φυγω κατευθειαν για την μαμα μου... Εχουμε και λογοθεραπεια μπορει να γυρισω μεσημερακι ή απογευμα... Οποτε μπορει να μην μιλησουμε αυριο μιας και το απογευμα ή θα παμε για ψωνια, ή θα παμε να κλεισουμε την εκκλησια ή θα παμε κουνιες ή μπορει να βρεχει και να κατσουμε σπιτι μας... Αλλα θα το δουμε το στορι αυριο ΟΚ μπειμπ???

ναι, αλλα τις Κυριακές ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι βρε, παρε με οποτε θελεις

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

παπι μου τωρα που ηρθες εσυ φευγω εγω!

καληνυχτα σε ολες!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

αχ βρε κορες, τωρα που μαζευτηκαμε οπως καποτε πρεπει να την κανω!!! Ο "καλος" μου που βλεπει τον αγωνα και μαλλον χανουν οι σκατογαυροι ουρλιαζε και μου ξυπνησε την μικρη... Θα τον σκοτωσω αποψε, καθε φορα το ιδιο στορι!!! αει σιχτηρ πια! Παω να κανω μαθημα στην Μυρτω "ποτε ποτε ποτε με εναν γαυρο, ειναι καφροι!!!"

Καληνυχτα γκερλς, καλο ξημερωμα!!!

Γεια σου παπακι!

Γεια σου Ελενη!

Μινακι εγω την augmentin των 600 επαιρνα και μου ειχε πει οτι λειτουργει θρεπτικα και το εψαξα και στο ιντερνετ και βρηκα ακριβως την ιδια απαντηση!Γιατι δεν την παιρνεις τηλ αυριο να ρωτησεις?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

αχ βρε κορες, τωρα που μαζευτηκαμε οπως καποτε πρεπει να την κανω!!! Ο "καλος" μου που βλεπει τον αγωνα και μαλλον χανουν οι σκατογαυροι ουρλιαζε και μου ξυπνησε την μικρη... Θα τον σκοτωσω αποψε, καθε φορα το ιδιο στορι!!! αει σιχτηρ πια! Παω να κανω μαθημα στην Μυρτω "ποτε ποτε ποτε με εναν γαυρο, ειναι καφροι!!!"

Καληνυχτα γκερλς, καλο ξημερωμα!!!

μπραβο ελενη!!!αυτα ειναι μαθηματα!

εφυγα...

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

γεωργια διαβασα τα νεα σου και θα σε εχω στα πολυ υποψιν και αν θελεις μπορω να σου κανω και σουπερ διαφημισουλα!εχω παρα πολλους γνωστους απο θεσσαλονικη και χαλκιδικη.και οχι μονο απο ολη την ελλλαδα.δεν θα προλαβαινεις.

566b716e1f.png?html%22

Αστεριακο ησουν κι εσυ εδω καλε?

Αντε καληνυχτα σε οσες φευγουν!καλο ξημερωμα κοπελιτσες!

Παπακι ολες παθαμε εξαρτηση μου φαινεται!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

παπι μου τωρα που ηρθες εσυ φευγω εγω!

καληνυχτα σε ολες!

αστερια μου ελα ρε τωρα φευγεις;

κι εσυ ρε λενακι;κι εσυ ρε κιττυ;

α να σας πω κατι παιζει εδω!

μηπως να φυγω εγω;;;;;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...