Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=2YK9mMKtkPo&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=2YK9mMKtkPo&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια ο ανηρ του σπιτιου θελει το πισι και πρεπει να σας αφησω!Τα λεμε αργαμιση!Μαααακιααααααααααααααααααααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!:D

αννετ μουυυυυυ που εισαι κοριτσακι μου σημερα???εβγαλες βολτα το σπορακι???

ελενακι κουκλια τα παιδακια σου!!καλα η μικρη πολυ ναζιαρα!!καο ο μικρουλης σου για ζουλιγμα!!να τα χαιρεσαι μωρο μου!!

παπακι πως πας μικρουλη?ερωτοτροπεις με τον αντρουλη σου?

μανουυυυυυυυ πολυ καιρο εχουμε να τα πουμε καρδουλα μου!!τελικα τι εγινε με την ακατανομαστη?η μικρουλα τι κανει?εγινε η παρασταση?το τηλ που εχω πει δεν το εχω ξεχασει αλλα αυτο το καιρο δεν προλαβαινω να κανω τιποτα,και οταν θα παρω θελω να ειμαι ξεγνιαστη!

ανδριανουλα βουρ στο ψητο ο μαιος ειναι τυχερος!!

κισακι και αννουλα μου πως τα πατε??καλα η κισα φανταζομαι:πολυ σεξ !εσυ αννουλα καλα?

συγνωμμη αν ξεχασα καμια!

λοιπον τα δικα μου νεα ειναι τα εξης:πονος στην κοιλια καθολου!καφε ολιγα!φοβαμαι οτι αυριο δεν θα εχουμε επισκεψεις οποτε αν παμε για αργοτερα την βαψαμε γιατι θα εχω δουλεια φουλ!!δε θα προλαβαινω να φαω,αρα ουτε να παω στον ακτινολογο!αχ,ολα τελεια μου πανε!:roll:μου φαινεται στην αναγκη θα χτυπησω την ενεση 13η -14η μερα και οτι γινει!

σημερα ψωνισα κατι βραχιολακια 18 ευρω!κοιταξαμε και για αυτοκινητο!ακομα ζαλιζομαι απο τις τιμες και τις δοσεις!!!!!:confused:

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλησπερα αστερια μου καλα τα νεα σου σουπερ.......

Αχ βρε κοριτσι μου να σου πω ασχολησου λιγο με την δουλεια σου μηπως και ξεχαστεις και ερθει το σπορακι σου τοτε που δεν θα το περιμενεις.....

αλλα αφου η τρισκαταρατη ειναι αφαντη οι ελπιδες υπαρχουν....

ποιο ακριβως απο τα νεα μου σου αρεσε τοσο?:tongue:

αλλα και τι ελπιδες να εχω βρε κοριτσακι μου αφου εχω καφε 3μερες τωρα!θα ερθει αλλα δεν ξερω ποτε!

καλα θα ασχοληθω με τη δουλεια θελοντας και μη!μπορει να βγει και σε καλο,αν δηλ μετα τα 12ωρα που θα χτυπησω,υπαρχει ορεξη και κουραγιο για......:D

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

οι αλλες που κυκλοφορουν ?????

ε?????

ελατε να γινουμε πολλες!!!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

ποιο ακριβως απο τα νεα μου σου αρεσε τοσο?:tongue:

αλλα και τι ελπιδες να εχω βρε κοριτσακι μου αφου εχω καφε 3μερες τωρα!θα ερθει αλλα δεν ξερω ποτε!

καλα θα ασχοληθω με τη δουλεια θελοντας και μη!μπορει να βγει και σε καλο,αν δηλ μετα τα 12ωρα που θα χτυπησω,υπαρχει ορεξη και κουραγιο για......:D

Ολα σου τα νεα ηταν ενα και ενα.....:(:(:(

μηπως να το ρηξεις λιγο στην μουρλη αυτον τον μηνα????

γεια σας κοριτσακια μου γλυκα..

αργησα να μπω..ομως σας σκεφτομουνα πολυ..μου ηρθαν κατι επισκεψεις που δεν περιμενα και τωρα εφυγαν..ουφ..δεν την παλευα αλλο στη καρεκλα..

εσεις τι νεα?δεν προλαβα να διαβασω.

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ολα σου τα νεα ηταν ενα και ενα.....:(:(:(

μηπως να το ρηξεις λιγο στην μουρλη αυτον τον μηνα????

καλως το αννετακι μου!!!!

στη μουρλη θα το ριξω!!!δεν γινεται και αλλιως με βλεπω στις 27-28 να δουλευω 9-9 με ταπερακι στο αυτοκινητο για να μην λιποθυμησω και μετα να τρεχω να προλαβω το φαρμακειο ανοιχτο να χτυπησω την ενεση!τελεια!!!!!

tJd1p3.png

Προσπαθω ολο το απογευμα να ανεβασω μια ρημαδα φωτο και δεν την ανεβαζει τα νευρα μου...

Αννετακι μου τιποτα το ιδιαιτερο η αλλη εκανε ξανα την εμφανηση της.....

κι εμεις την εξαφανιση..τι θα κανει..θα μιλαει μονη της..εκει θα επιβεβαιωθει πως η τρελα δεν παει στα βουνα!χαχαχα

οτι δεν τη θελουμε δεν το καταλαβε? μηπως να το πουμε και σε καμια αλλη γλωσσα?νιαουνιστικα ισως..νιαου..νιαααααααααααααααααουυυυυυυυυ:twisted::twisted::twisted:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...