Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

τα ιδια κοριτσια η μικρη ολη την ημερα εχει πυρετο πεφτει για καμια ωρουλα το πολυ και μετα παιρνει τον ανηφορο παλι....φιλακια κιτυ και εγω βγαινω λογικα θα τα πουμε αυριο το μεσημερακι το πρωι πρεπει να παω να παρω και τις αλλες εξετασεις φιλακια πολλα σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εβελινακι μου, καρδουλα μου, περαστικουλια σου ψυχη μου, αννουλι μου υπομονη αγαπη μου, αυριο θα ξερετε τι πρεπει να παρει το παιδι για να το ξεπερασει γρηγοροτερα!να της δωσεις ενα γλυκο φιλι και ολη μου την αγαπη!

κοριτσαρες καλησπερα, σημερα μου βαλατε απουσια ε?

πηγα για καφεδακι στη κιττυ μας!κιττυ μου εισαι μια γλυκα!!!καλα ε..κατι σχιστα και χαμογελαστα ματακια αλλο πραγμα!!!τα ματια ο καθρεπτης της ψυχης!!!

ζουλεψατε καθολου?αντε λοιπον, σηκωστε τα τηλ να κανονιστουν οι συναντησεις!

αγαπες μου, εχω λιγες ζαλαδουλες, θα την αραξω λιγο και θα μπω αργοτερα!αν δεν ταβλιαστω παλι χιχιχι

γιατι μολις επεστρεψα την ξαπλαρα και ξυπνησα πριν κανα μισαωρο!

φιλουνιααααααααααααααααααα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ελενη, περαστικα στο ματακι της μικρης, χαλαζιο ε?

ειχα θεμα με χαλαζια 2-3 χρονια..αλλα γεμιζαν ολο το ματι (4-5 ταυτοχρονα)..τουλαχιστον δεν ποναει η μικρη, εγω δεν τολμουσα να το αγγιξω,

κομπρεσουλες με χαμομηλακι και να μου την φιλησεις!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

εβελινακι μου, καρδουλα μου, περαστικουλια σου ψυχη μου, αννουλι μου υπομονη αγαπη μου, αυριο θα ξερετε τι πρεπει να παρει το παιδι για να το ξεπερασει γρηγοροτερα!να της δωσεις ενα γλυκο φιλι και ολη μου την αγαπη!

κοριτσαρες καλησπερα, σημερα μου βαλατε απουσια ε?

πηγα για καφεδακι στη κιττυ μας!κιττυ μου εισαι μια γλυκα!!!καλα ε..κατι σχιστα και χαμογελαστα ματακια αλλο πραγμα!!!τα ματια ο καθρεπτης της ψυχης!!!

ζουλεψατε καθολου?αντε λοιπον, σηκωστε τα τηλ να κανονιστουν οι συναντησεις!

αγαπες μου, εχω λιγες ζαλαδουλες, θα την αραξω λιγο και θα μπω αργοτερα!αν δεν ταβλιαστω παλι χιχιχι

γιατι μολις επεστρεψα την ξαπλαρα και ξυπνησα πριν κανα μισαωρο!

φιλουνιααααααααααααααααααα!!!

πω πω .....με κάνεις και κοκκινίζω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και εσύ λάμπεις και πως να μην λάμπεις άλλωστε ?:P

ναι καλέ , ζηλέψτε.....

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Ελένηηη , Τετάρτη καλέ δεν είμαι στο μαγαζί λεμεεε......

σου εστειλα mail ( ψαξε στα σπαμ-αν ειναι δυνατόν-) , και θα μιλησουμε αυριο , κοριτσάκι !!!

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

καλησπερα αχ κοριτσια τωρα ξυπνησααααααααααααααααααααα

πω πω....όλες στον υπνο το ρίξατε σήμερα....ο μεσημεριανός ύπνος , το καλύτερο μου...αλλά σπάνια πια.....

το ξερω οτι μιλάω μονη μου......

Καλό βράδυ !!!!!!

cad313a91b.png

γεα σας κοριτσοπουλα!τι κανετε?

αννουλα περαστικα στη μικρη σου!γρηγορη αναρρωση!

αννετ τι κανεις?μεγαλωσε κι αλλο το μωρακι σου!ειναι πολυ γλυκουλι!!!σου εστειλα ενα μηνυμα χθες μαλλον δεν εφτασε ομως.

τι νεα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

ωχ,το μινακι ειναι εδω,θα βγω πριν προλαβει να μπει,χι χι! Αστεριακιιι τι κανεις? Ανδριανη,εξαφανιστηκες κι η αρραβωνιαρα σου σουρτουκευει! Τρεχα! Αννουλα,περαστικουλια στη μικρη.

ένα μήλο την ημέρα...

καλα αφου δεν ειναι καμια τωρα που μπηκα,θα μιλησω μονη μου.

σημερα μαζεψαμε τα πρωτα βερικοκα!ειναι πεντανοστιμα!!!!

καλα ειχε πολυ πλακα!γυρισα στο σπιτι και μου λεει ο αντρας μου:κοιτα τι εφερα!!βερικοκα!

και λεω εγω:αχ!ειχα ξεχασει οτι εχουμε βερικοκιες και θα πηγαινα την παρασκευη να αγορασω!

τον εστειλα!μου λεει:πηγαινε να δεις τι δεντρα εχουμε για να μην αγοραζεις οτι εχουμε!εχουμε και κριση!

και σημερα βρηκα ενα χαρτι,πηγε και ρωτησε σε ενα μαγαζι για το δωρο των γενεθλιων μου!!!αχ,ανυπομωνω!!!!!

ελενακι κ.,παπακι,ανδριανη,μανου,κισακι τι κανετε???

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

μηλιτσα μου τι κανεις?η κουκλιτσα η κορη σου καλα ειναι?

tJd1p3.png

α,κι εγω νομιζα πως ημουν μονη κι αρχισα να απαγγελω διονυσιο σολωμο. Αχ,πλησιαζουν τα γενεθλια μας! Πεςτου να μου παρει κι εμενα δωρο γιατι χλωμο το κοβω. Αλλα την επομενη κλεινουμε 20 χρ. Απ τη γνωριμια και μουταξε εξοδο!

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...