Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κοπελιτσες εφυγα!παω να χαθω στη μεταφραση!τα λεμε!μακιαααααααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ξερω γεωργια μου κι εγ που κολλαω,παιζω στον υπολογιστη,αλλα επειδη οι εχουν οι φιλες της και τα κουβαλαν μαζι τους συνεχεια εχει φαει κολλημα.Ε της εταξε ο νονος πως αν τελειωσει με 10 τα γερμανικα θα της το παρει και τωρα αντε να γλιτωσουμε.Καθολου δεν θελω,μωρε νομιζω οτι κλεν=βουν χρονο απο τα παιδια να ασχολουνται με πιο δημιουργικα πραγματα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

μανου να ξερεις οτι σιγουρα θα αποβλακωθει μετα το καλοκαιρι στο παταρι να μπει γιατι δεν θα θελει να διαβασει αλλα να παιξει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Αστα να πανε ανδριανη,το ξερω για αυτο και δεν το θελω καθολου,αλλα της το ειπε πριν το συζητησουμε μαζι και τωρα,ποιος μας πιανει.........

Τελοσπαντων θα δω τι θα κανουμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

νταξη τωρα καλοκαιρι ειναι δεν εχει διαβασματα αλλα μπορει να το βαρεθει μεχρι να ξαναπαει σχολειο συνηθως τα παιδια βαριουνται ευκολα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

οκ της το εταξε,ας βγαλει 10 και το αξιζει!ναι ειναικριμα ταλεφτα,αλλα ...ειναι η ανταμοιβη της!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τίποτα, μανού, θα της βάλεις πρόγραμμα από την αρχή....πόσες και ποιες ώρες της εβδομάδας θα παίζει...αλλιώς την πάτησες

ο μεγάλος εμένα πάντως βλέπει τηλεόραση 1 ώρα την εβδομάδα....30 λεπτά το σάββατο και 30 λεπτά την κυριακή....

και έχει λειτουργήσει. δεν τη ζητάει έχω σωθεί

mIdZp3.png

Αχ κισα μου το πηρε το 10αρι το καμαρι μου και της ειπε πως σημερα θα πανε να το παρουνε,για αυτο με επιασε.....Θα δω πως θα την κουμανταρω,πρεπει απο τωρα να εχω εναλλακτικες για να την κραταω απασχολημενη:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Αυτο ειχα σκοπο να κανω αννιω,απλα με ζοριζει λιγο το γεγονος οτι ειναι καλοκαιρι και θα εχει πολυ ελευθερο χρονο.Εχω σκοπο να της παρω και να ασχοληθει και με διαφορες κατασκευες,της αρεσει να κανει πραγματα με τα χερια της (π.χ. κοσμηματα) και τιποτα εξωσχολικα βιβλια με ασκησεις,ε θα ειμαστε και εξω,πιστευω να τα καταφερουμε.:rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

ΟΚΜΑΝΟΥ ΜΟΥ,ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΤΕ!αννιωπως τα παασχολεις τις αλλες ωρες?χωρις τηλεοραση εννοω?μπραβοπουτακαταφερες,αλλα οταν θες ακανεις δουλειες η μπανιο η οτιδποτε πως καθονται?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αντριανη μην ταλες αυτα ταωρα η ελενη δενε φυγε ακομη καιαθα την αναγκασειςναμα ςπειπου ξεχασε τοπαιδι φευγοντας απο τομαιευτηριο

τι να σου πω παιδακι μου... τι να σου πω!!!

δεν το λες αληθεια? ξεχασε το παιδι στο μαιευτηριο κ εφυγε?χαχαχαχαχαχα

μαρη ελενη δεν αναρωτηθηκες γιατι εκατσες 3 μερες μεσα? χαχαχαχαχ

φανταστητε την τωρα να λεει φευγοντας τι ηρθα να κανω εγω εδω? κοιτα να δεις που δεν θυμαμαι ρε γμτ κατι σημαντικο ηταν αλλα ελα που κολλησε το μυαλο μου χαχαχαχαχχαχ

ο Φωσκολος!!!

χαχαχαχα πλακα πλακα μεχρι το ασανσερ πηγαμε χωρις την Μυρτω, ειχα βγει γυρα στα αλλα δωματια να χαιρετησω κατι κοπελες που ειχα γνωρισει, ο τακης πηγε για κατι διαδικαστικα και μετα βρεθηκαμε στο ασανσερ ετοιμοι να την κανουμε!!! Αλλα μετρησαμε κεφαλια και καποιος ελειπε!!! Αμεσως να το κανετε θεμα!

Αχ ερηξα ενα ματς και γυρησα κατεβηκε να παρει σουπα ρε.... και επειδη φυσαει εχει το πεζοδρομιο λιγα φυλα και περναγε μια γειτονησσα και της λεει ειδες η νυφη μου η ακαματρα ουτε να σκουπησει ξερει οτι εχω κοιμηθει 4 ωρες δεν το λεει ε βγηκα και την πηρε ο διαολος μπροστα στην γειτονησα.............

Αυτες ειναι πεθερες!!! Α την σιχαμενη, μα τι μεγαλο ζορι τραβανε να πουνε μια καλη κουβεντα ή εστω να το βουλωσουν!!! Αει σιχτηρ η σιχαμενη, αν εχει ζακχαρο ριξε ενα κιλο ζαχαρη στην κοτοσουπα που θα της δωσεις... Αντε απο κει... Αν εχει πιεση ριξε αλατι... Παντως καντην χαλια να μην τολμησει ξανα να σου ζητησει τιποτα η ξεφτιλισμενη...

Σοβαρα μιλατε?στο αμαξι το ξεχασε?

Πλακα κανετε για την Ελενη?

Εμενα μια φορα παλια που ηρθαμε στον Πυργο με ξεχασαν στο Ριο και το θυμηθηκαν στον Αραξο κι επαιρνα τηλ αλλα ειχαν τερμα μουσικη και δεν ακουγαν!

Ναι κοριτσακι μου, πλακα κανουν... Μα τι ραδιο αρβυλα ειστε ρε σεις!!!

ΟΚ ΜΙΝΑΚΙ!!!μεγαλη υπομονηαννουλι κατσενα στειλω την ελενη αποκει!ελενη η πεθεροκτονος!!!!!!!!!!!

Μπα ουτε την δικη μου δεν μπορω να ξαποστειλω...

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

τα πήρα όλα?

την τσάντα μου, πιτζαμάκια, παντοφλίτσες, ανθοδέσμες....αχ τέλεια

πάω σπίτι μου

... και ποσο θελω να ξεκουραστω, θελω να ξαπλωσω τωρα και να ξυπνησω καποτε!!! Μα γιατι νιωθω ετσι κομματια???" χαχαχαχα

Ξεχασε το παιδι στο μαιευτηριο................................?????Ελενηηηηηηηηη εισαι τρελη χαχαχαχαχαχα

φημες Αννουλα μου, φημες... (μονο αν μου κατσει το τριτο θα το ξεχασω μαλλον...)

οχι ρε μην την αδικω,πλακα κανω γιατην ελενη αν και την εχω ικανη!αχαχ

αγαπακι μου εσυ, τα καλυτερα μαρη!!!

καντην δεθ αδιαβασειτα προηγουμενα!αχαχαχα!

ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!! Μονο μια σελιδα ειχατε προχωρησει για αυτο τα διαβασα κι εφριξα... Καλα ρε σεις, σε ολα αυτα που δεν εχω διαβασει τετοια λετε??? Μην με αναγκασετε και διαβασω ενα εκατομμυριο σελιδες ποστ προς ποστ!!!

δεν ειπα της ελενης οτι μου εστειλε κ μια 42 πλασμα στο σπιτι γιατι η προηγουμενη ειχε σπασει απο το σεισμο που ειχε κανει τον μεγαλο πριν 2 χρονια δουλευε αλλα ηταν σπασμενη στην ακρη.της εδωσε ο βαφτηστηρας της την tv γιατι δεν του χωραγε στην γκαρσονιερα κ μου την εδωσε εμενα αυτη λεει εχει κ γω θα της στειλω την σπασμενη να την βαλει στην κρεβατοκαμαρα της

Εσυ αυτο το ονομαζεις καλοσυνη, εγω το λεω "ανακατευεται παντου η ανακατωστρα"!!! Τι την νοιαζει εκεινη τι τηλεοραση εχετε, εσεις μπορει να θελατε να εχετε μονο την κεραια να την κοιτατε, αυτη τι ζορι τραβαει? Κι οχι μονο να παρετε με το ζορι αυτη που της εδωσε ο βαφτιστηρας, αλλα να της πατε και την δικη σας... Μεγαλη ανακατωστρα ομως!!! Αλλα δεν θελω να μπω αναμεσα σας, ξερεις τι διακριτικη που ειμαι!!!

Καλε ναι για αυτο δεν την παει κανεις αφου ρε ειναι 74 και μια φιλη δεν εχει η μια γειτονησα που να εχει καλες σχεσεις να πιει εναν καφε τιποτα ουτε με τα αντερα της δεν κανει....

(πωπω Αννουλα το μελλον μου περιγραφεις... Ετσι θα ειμαι κι εγω σε... κανα δυο χρονια το πολυ!!!)

τίποτα, μανού, θα της βάλεις πρόγραμμα από την αρχή....πόσες και ποιες ώρες της εβδομάδας θα παίζει...αλλιώς την πάτησες

ο μεγάλος εμένα πάντως βλέπει τηλεόραση 1 ώρα την εβδομάδα....30 λεπτά το σάββατο και 30 λεπτά την κυριακή....

και έχει λειτουργήσει. δεν τη ζητάει έχω σωθεί

Αχ Αννιω μου, μεχρι που γεννησα τον μικρο η τηλεοραση ηταν κομμενη, μονο Κυριακες μαζι με αυγο κιντερ κι αυτο για μιση ωρα (τα τραγουδακια στο kid's song" εβλεπε)... Αφου ομως γεννηθηκε ο μπεμπης, και ντιβιντι βαζει, και τηλεοραση βλεπει τα πρωινα στην ΕΤ1... Το να κοψεις μαχαιρι την τηλεοραση ειναι ζορι για την μαμα, σημαινει οτι εχεις βρει καλες εναλλακτικες αντι αυτης, εγω παλι ειδικα τωρα τελευταια προτιμω να πιω τον καφε μου ησυχη το πρωι που κοιμαται κι ο μικρος!!! Ειμαι απαραδεκτη το ξερω... Σου δινω συγχαρητηρια ομως Αννιω μου, μπραβο σου κοριτσακι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...