Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυστυχως σε καθε οικογενεια υπαρχει και καποιος που δεν κανει ουτε με τ αντερα του!τι να πω βρε παιδια!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλα ξεσαλωσατε παλι σημεραααααααααααα.Αντε ελατε ολες χαλκιδικη,εγω θα ειμαι Καλλικρατεια.Βρε ελενιτσα μου τι ανησυχεις ατες αυτες που ειναι κοκκαλα,εμεις μονο μαζι θα κανουμε παρεα:tongue:

Βρε κοριτσια να ρωτησω αυτα τα ηλεκτρονικα παιχνιδια τυπου nintendo ξερετε ποσο εχουν;Εταξε ο νονος της μικρης να της παρει δωρο και τωρα εμαθα οτι εχουν 17ο ευρω και πηδηξα,πεταμενα λεφτα τα βρισκω.Δεν θελω να τον ξεζουμισει τον ανθρωπο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

μανου εισαι 7 χλμ απο μενα απο τηδουλεια κανονιστε για καφεδακι αλλα πες μοιυ ποτε θα ερθεις!αννουλι καλη ξεκουραση

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλο μεσημερι Αννα!

Μανου γιατι δεν παιρνει μια αδεια καρτα μνημης και να κατεβαζετε αβερτα απο το ιντερνετ?εμεις με την ανιψια μου ετσι κανουμε και τελειωνει το πανηγυρι!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Καλο μεσημερι αννουλα κι ευχομαι κουκλα μου να αρχισει να δρα η αγωγη και να νιωσει καλυτερα το κοριτσακι σου.

Αχ δεν ξερω βρε κοριτσια,τουαχιστον αν υπαρχει κατι παρομοιο,αλλα οχι τοσο ακριβο,τα κλαιω τοσα λεφτα για ενα παλιοπαιχνιδι,που θα την αποβλακωνει κιολας..........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...