Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

γιατι ειναι καμμενη παιδι μου γι αυτο σε ζηλευεικαι σε φθονει!βαλτην ενα ματακι εσυ....και φροντισ ενα μη συναντηθειποτε με την ελενη!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω το ειχα ακουσειπριν πολυ καιρο!εχειμηνα σιγουρα αν οχι 3 εβδομαδες,τωρα εγινε παλι?μου εκανεεντυπωση γιατικαι το αλλο στην κυπρο εγινε που εξχασαν το παιδι στοαμαξικαιπεθανε

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Τι εγινε στην κυπρο?δεν βλεπω τιβι και δεν ξερω τι παιζει!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

αντριανη μην ταλες αυτα ταωρα η ελενη δενε φυγε ακομη καιαθα την αναγκασειςναμα ςπειπου ξεχασε τοπαιδι φευγοντας απο τομαιευτηριο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι αντριναη!αλλα την προηγουμενη φορα δενειχαν πει για γιατρο,αλλο ειναι?δενεχιεμηνα τοπροηγουμενοπεριστατικο που εγινε στηνκυπρο που ξεχασανπαλι τομωρο στοαμαξικαι πεθανε

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

δεν το λες αληθεια? ξεχασε το παιδι στο μαιευτηριο κ εφυγε?χαχαχαχαχαχα

μαρη ελενη δεν αναρωτηθηκες γιατι εκατσες 3 μερες μεσα? χαχαχαχαχ

φανταστητε την τωρα να λεει φευγοντας τι ηρθα να κανω εγω εδω? κοιτα να δεις που δεν θυμαμαι ρε γμτ κατι σημαντικο ηταν αλλα ελα που κολλησε το μυαλο μου χαχαχαχαχχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ ερηξα ενα ματς και γυρησα κατεβηκε να παρει σουπα ρε.... και επειδη φυσαει εχει το πεζοδρομιο λιγα φυλα και περναγε μια γειτονησσα και της λεει ειδες η νυφη μου η ακαματρα ουτε να σκουπησει ξερει οτι εχω κοιμηθει 4 ωρες δεν το λεει ε βγηκα και την πηρε ο διαολος μπροστα στην γειτονησα.............

Σοβαρα μιλατε?στο αμαξι το ξεχασε?

Πλακα κανετε για την Ελενη?

Εμενα μια φορα παλια που ηρθαμε στον Πυργο με ξεχασαν στο Ριο και το θυμηθηκαν στον Αραξο κι επαιρνα τηλ αλλα ειχαν τερμα μουσικη και δεν ακουγαν!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ΟΚ ΜΙΝΑΚΙ!!!μεγαλη υπομονηαννουλι κατσενα στειλω την ελενη αποκει!ελενη η πεθεροκτονος!!!!!!!!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αννουλα παρατα την δεν αξιζει τον κοπο να ασχολεισε αλλα γιατο λογο του αληθες το φχαριστηθηκα που την στολισες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...