Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Την πεθερα της ανδριανης θα την παμε για ιαματικα στα λουτρα!εχει κατι ωραια βραχια εκεισουπερ λεμε!λετε να γλυστρισει κατα λαθος?

Αννιω πατας απαντηση γραφεις κι οταν πατας δημοσιευση τι κανει?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα κλείσουμε εντός της εβδομάδας...άστο ελένη μου, ντρέπομαι και να πω, αν θέλεις σου στέλνω πμ με εξηγήσεις

Στειλε, στειλε, (ελπιζω να μην ντραπω εγω να το διαβασω!!!)

γιατι βρε καργιες θελετε να μου την ξεκανετε? δεν λετε παλι καλα που ταιζει ακομα τον αντρα μου κ γλυτωνω το μαγειρεμα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

μαρη ελενη μη με προκαλεις για θα το κανω θα στην φερω διπλα να μου λεει τραβα κοριτσακι μου να κανεις καμια βολτα θα μαζεψω εγω εδω χαχαχαχχα

Ααααα, αυτη η πεθερα σου δεν θα παει απο φυσικα αιτια, απο τα χερακια μου θα παει, σου εχω πει οτι δεν την χωνευω καθολου ετσι???

καλαααααααααααα αννουλιγιατην πεθερα λες?να ερθει,δ εφτανει η ταλαιπωρια που τραβηξατε δηλαδη?κοριτσια εμενα αυτα τα αναπαυσολια μου θυμιζουν αναψοκωλια και με αναβουν !

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

οκ καταλαβαινω οτι υπαρχουν πολλες σκυλες πεθερες αλλα η δικη μου δεν ειναι

εμενα προχθες μου εστειλε ψαρακια κ τα ειχε καθαρισει κιολας 3 κιλα ψαρακια κ οταν της ειπα γιατι δεν τα στελνες να τα καθαρισω μονη μου μου ειπε γιατι θα τα τελειωνες μεθαυριο χαχαχαχαχα παντα οταν καθαριζω ψαρια αργω παρα πολυ φανταστειτε 3 κιλα κιολας

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

και ηκαριολα μου θυμιζεικαριοκααααααααααααααα ν αχα μι ανα την εσκιζ αμιλαμε!μιαμμμμμμ!πεινασα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εμενα με πηρε τωρα και μου ζητησε να τησ παω απο την κοτοσουπα του παιδιου να φαει.................................................................................................................................

Αυτες ειναι πεθερες που σεβονται τον τιτλο τους!!! Ετσι, μονο ανακατωσουρα και βαβουρα να προκαλουν... Αει σιχτηρ πια...

τα αναψοκωλια της καριοκας!αχαχα μια ταινια μ επολυυυυυυυυυυυυυ..............

τιλεγαμε?αχαχαχ η ωρα μου ειναι!σορρυ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ααααα, αυτη η πεθερα σου δεν θα παει απο φυσικα αιτια, απο τα χερακια μου θα παει, σου εχω πει οτι δεν την χωνευω καθολου ετσι???

μου το εχεις πει πολλες φορες αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι????χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...