Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Απο ταβερνες να φαν κι οι κοτες!και φρεσκο ψαρακι για τα πιτσιρικια και διπλα παιδικη χαρα να παιζουν κι εσεις να τρωτε με την ησυχια σας!Μπροστα στο σπιτι δεν ειναι τοσο καλη,εχει πετρες αλλα λιγο πιο περα ειναι αμμουδια!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ta ξερουμε γιωργια τα ξερουμε χαχαχαχαχ γεια στις κοπελες που μπηκαν εγω πηγα να κανω καμια δουλεια αλλα μολις ξεκινησα βαρεθηκα κ τα παρατησα

ρε κοριτσια ειναι λογικο τωρα αυτο εγω μια ζωη ημουν πανω κατα πανω να μην λερωσει να μην υπαρχει ρουχο ασιδερωτο κ οταν ερχονταν τα ανηψακια μου απο κοντα μη μου κανουν δαχτυλιτσες στα επιπλα που ειναι σκουρα κ τωρα τα χω παρατησει οοοολα κ μονο που τις σκεφτομαι τις δουλειες κουραζομαι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

αννουλα διαβασα καλιτερα η μικρη μπραβο αντε να σηκωθει τωρα που σαζει ο καιρος να παιξει εξω στον ηλιο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

εμ βρε ανδριανη σου εχει πιει το αιμα στις δουλειες αυτες η βρωμοπεθερα!!! Σε γερασε πριν την ωρα σου η κακουργα!!! Αλλα δεν θελω να μπαινω αναμεσα σας και δεν το συνεχιζω!

Γεωργια οταν λες λιγο πιο περα εννοεις λιγο έτσι???

Αννουλα και οι υπολοιπες, παμε ολες μαζι διακοπες Χαλκιδικη??? Θα πεσει πολυ γελιο!!! Λες να εχουμε και λαπτοπ μαζι και να μιλαμε μεσω παρεντς??? χαχαχαχα

κει συ παραειχες γινειπαστρικια!αστα να χαρουνε γιαυτο σε αγαπανε!αντριανουλι!τα επιπλα καθαριζονται,οιδουλειες γινοτναι ,φτανει να ειναικαθαρο το σπιτιγια μενα,οχι σε σημειο ν ακυνηγαμε μην κλασει κανενας ψυλος στοπατωμα,αυτο ειναι υπερβολη

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εγω μια εβδομαδα θα ειμαι ολοκληρη πευκοχωρικαι στανταρ καποια σαβ-κα!τωρα με μετακινησεις ανμπορεσω μετ ημηχανη θα ερθουμε να σας δω!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

να καθομαστε ολες μαζι στο μπαλκονι και να συνομιλουμε μεσω πισι λογω της συνηθειας!!! Και να λεμε κιολας "εχω μια διπλα που δεν μας αφηνει να κοιμηθουμε, τα παιδια της φωναζουν κτλ"... χαχαχαχα

Διαφημίσεις

εμ βρε ανδριανη σου εχει πιει το αιμα στις δουλειες αυτες η βρωμοπεθερα!!! Σε γερασε πριν την ωρα σου η κακουργα!!! Αλλα δεν θελω να μπαινω αναμεσα σας και δεν το συνεχιζω!

Γεωργια οταν λες λιγο πιο περα εννοεις λιγο έτσι???

Αννουλα και οι υπολοιπες, παμε ολες μαζι διακοπες Χαλκιδικη??? Θα πεσει πολυ γελιο!!! Λες να εχουμε και λαπτοπ μαζι και να μιλαμε μεσω παρεντς??? χαχαχαχα

καλά τέλειο σενάριο......και φαντάσου να γνωριστούμε και να τσουρομαδηθούμε γιατί δεν ταιριάζουμε

mIdZp3.png

αννιω αυτο ειναι σιγουρο ιδιως ανκατσει διπλα στην ελενη δε θα σου μεινει τριχα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλά τέλειο σενάριο......και φαντάσου να γνωριστούμε και να τσουρομαδηθούμε γιατί δεν ταιριάζουμε

χαχαχαχα και να ανοιξουμε λογαριασμους σε αλλα φορουμς και να βριζουμε αυτες που γνωρισαμε εδω!!! χαχαχαχα, φοβερο δεν ειναι???

Αννιω εσεις τι λετε για διακοπες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...