Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ελα λενιω αυτα γινονται!απο τηνκουρασηειναι και οτι το μυαλο μετ αμωρα δεν ξεκουραζεται,ολα καλα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μινακι μου,καλα εισαι?

Μαρη εγκυουλες?να σας πω κατι?

ΖΗΛΕΥΩ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

αλλα χαιρομαι πολυ για σας!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Ο γαμπρουλης μου εσπασε το δοντακι του!!! Μαναρακι μου μωρε, αντε με το καλο να βγαλει το καινουριο!!! Πωπω Αννιω απο του χρονου θα τα εχουμε φαφουτικα παλι!!!

χαχαχα κι εγω οπου τρεχω την μεγαλη εχω και τον μικρο μαζι! Τι ωραια πραγματα... Χτες εκανα το απιστευτο! Το παρκιν μας ειναι διπλο και για τα δυο αυτοκινητα και εχει δεξια αριστερα τοιχο (διπλα απο εκει που παρκαρω εγω ειναι η αποθηκη μας)... Το καρεκλακι της Μυρτως ειναι απο την μερια του τοιχου και συνηθως καθεται μονη της, περναει τις ζωνες, εγω βαζω τον μικρο που ειναι απο την εξω μερια και οταν καθομαι στην θεση μου γυρναω και της ασφαλιζω την ζωνη της... Χτες ξεχασα η γαϊδουρα να της την ασφαλισω!!! Βγηκα και εθνικη, εκανα 20 χιλιομετρα με 150, καποια στιγμη μου ειπε το κοριτσακι μου "μαμα η ζωνη μου" αλλα δεν γυρισα να δω τι εννοει και το πηρα χαμπαρι οταν εφτασα στην μαμα μου και πηγα να την ξεκουμπωσω!!! Μου ηρθε ο θανατος ομως!!!

πωπω ρε τι λες τωρα εμενα που το ακουσα μονο ζαλιστικα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Κισακι ακριβως απο πισω ειμαι εγω!Νεα Σκιωνη!

Αννιω μου εκαναν αναβαθμιση σε καποια φαση,μηπως επεσες στην περιπτωση?Παντως εγω μια χαρα ποσταρω!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Ασε Μινακι γιατι κι εμενα μετα με επιασε συγκρυο!!! Και τοσο κολλημα που εχω με το καθισμα και την ζωνη! Ρε σεις ολα στην τσιτα τα κανω, με την ψυχη στο στομα... Τωρα ομως θα διπλοτσεκαρω οτι τα εκανα ολα σωστα!

γεωργιτσα μου.....κιεσυσυντομα θ αεισια σε αυτη τη θεση και θα μας λες τα δικα σου,ειμαι σιγουρ,το γερανακι θ απιασει!!!αλλα στις γονιμε ςκανε την κλασικη απλη σταση!αχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ελενη,παω να βαλω μια φωτο να δεις!Ειναι απο το χειμωνα αλλα θα παρεις αποψη!

Κισακι ακριβως απο πισω ειμαι εγω!Νεα Σκιωνη!

Αννιω μου εκαναν αναβαθμιση σε καποια φαση,μηπως επεσες στην περιπτωση?Παντως εγω μια χαρα ποσταρω!

μα και τώρα δεν μπορώ....έχεις δει εσύ ποτέ δημοσίευσή μου, δεν μπάίνει....με το κανονικό μου ονομα σου θυμίζω

mIdZp3.png

ωραια η σκιωνη!λογω επαγγελματος εχωπαει πολλες φορες ιδιως μικρη!!!καιπολλοι προμηθευτες μας ειναι απο κει μ επιανεις?αχαχα!ελενη ανμπορεσει ςμε χαλκιδικη καντο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κισακι αυτη τη φορα στην ωορρηξια εβαλα μαξιλαρι απο κατω και σταθηκα και με τα ποδια στον ανηφορο!Το γελιο ειναι οτι εχω κρεβατι με ουρανο και θυμηθηκα τα ναπαυσολια της καριολας!Τα ξερετε?

τα ξερει η μαριλου και η αντριανη!αχαχαχαχαχ!συπερ γεωργιτσ αμου σουπερ!!!!1θελω κιεγω να τα δω ειναι διπλα?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...