Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαικαι θα γινω κι αλλο!!!μακαρι να πανε ολα καλα να ερθει τοπρωτο υγιες και γερο και να ακολουθησουν και τα αλλα γερα μωρακια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα Ελένη!!!!

Λοιπόν κορίτσια θα πάω λίγο για μπάνιο γιατί μετά πάλι θα αρχίσω να τρέχω με δουλειές....Ωραία ήταν σήμερα που τα είπαμε λίγο!!!!!!Τώρα ένας Θεός ξέρει πότε πάλι!!!!!Μέχρι την Παρασκευή θα έχω δουλίτσα και Σαββατοκύριακο θα λέιπω!!!!!Να προσέχετε όλες και να περνάτε καλά!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι Κισακι μου εχω δουλιτσες και γι αυτο χαθηκα!

Εσυ ολα καλα?Σε ποιο μερος στη χαλκιδικη το χεις το εξοχικο?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

καλημερα ελενη,καλημερ αμπαρμπυ!πηγα ιπποκρατειο και θα με καλεσουν σεπτεμβριο για μαθηματα ανωδυνου τοκετου!

ειναι σουπερ τα μαθηματα εγω την Δευτερα εχω το τελευταιο!!!!Ειδες το φυλο?

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Ο γαμπρουλης μου εσπασε το δοντακι του!!! Μαναρακι μου μωρε, αντε με το καλο να βγαλει το καινουριο!!! Πωπω Αννιω απο του χρονου θα τα εχουμε φαφουτικα παλι!!!

χαχαχα κι εγω οπου τρεχω την μεγαλη εχω και τον μικρο μαζι! Τι ωραια πραγματα... Χτες εκανα το απιστευτο! Το παρκιν μας ειναι διπλο και για τα δυο αυτοκινητα και εχει δεξια αριστερα τοιχο (διπλα απο εκει που παρκαρω εγω ειναι η αποθηκη μας)... Το καρεκλακι της Μυρτως ειναι απο την μερια του τοιχου και συνηθως καθεται μονη της, περναει τις ζωνες, εγω βαζω τον μικρο που ειναι απο την εξω μερια και οταν καθομαι στην θεση μου γυρναω και της ασφαλιζω την ζωνη της... Χτες ξεχασα η γαϊδουρα να της την ασφαλισω!!! Βγηκα και εθνικη, εκανα 20 χιλιομετρα με 150, καποια στιγμη μου ειπε το κοριτσακι μου "μαμα η ζωνη μου" αλλα δεν γυρισα να δω τι εννοει και το πηρα χαμπαρι οταν εφτασα στην μαμα μου και πηγα να την ξεκουμπωσω!!! Μου ηρθε ο θανατος ομως!!!

γεωργια σου πααντησ απροχτες αλλα μαλλον ειχες βγει,πευκοχωρι ειμαι απο τα 9 μου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...