Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

λοιπον το βραδυ ηταν χαλια εφτασε μεχρι 41 πυρετο πριν απο λιγο με πηρε η γιατρος και τελικα η μικρη εχει στρεπτοκοκο για δευτερη φορα φετος.....ξεκινησαμε αντιβιωση για να πεσει ο πυρετος και αυριο θα ξερουμε ακριβως τι πρεπει να δωσουμε.... ξενυχτησαμε παιδια κοιμηθηκα κατα τις 6 που ηρεμησε η μικρη και της επεσε ο πυρετος.... τωρα ειναι καλυτερα καπως τουλαχιστον δεν ανεβηκε πολλοι παλι ο πυρετος μονο 38,5 αυτα τα νεα μας εσεις τα νεα σας? συγχωρηστε με δεν διαβασα πισω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα ρ εαννουλι μου!!!περαστικα και κουραγιο κοριτσακιμου!υπομονη στημικρη τι ν απω ...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

πωπω βρε Αννουλα, ταλαιπωρηθηκε το Εβελινι ετσι? Ελπιζω τωρα με την αντιβιωση να ειστε καλυτερα, να περασει ολο αυτο! Σε σκεφτομουν χτες, μπηκα γυρω στη μια αλλα δεν ειχες μπει και νομιζα οτι θα ειχατε ηρεμησει και θα κοιμαστε... Περαστικα στο κοριτσακι μας...

Διαφημίσεις

λοιπον το βραδυ ηταν χαλια εφτασε μεχρι 41 πυρετο πριν απο λιγο με πηρε η γιατρος και τελικα η μικρη εχει στρεπτοκοκο για δευτερη φορα φετος.....ξεκινησαμε αντιβιωση για να πεσει ο πυρετος και αυριο θα ξερουμε ακριβως τι πρεπει να δωσουμε.... ξενυχτησαμε παιδια κοιμηθηκα κατα τις 6 που ηρεμησε η μικρη και της επεσε ο πυρετος.... τωρα ειναι καλυτερα καπως τουλαχιστον δεν ανεβηκε πολλοι παλι ο πυρετος μονο 38,5 αυτα τα νεα μας εσεις τα νεα σας? συγχωρηστε με δεν διαβασα πισω

πω πω...περαστικά στη μικρή.....καλοκαιριάτικα ρε γαμώτο.

mIdZp3.png

Καλημερες κιολας!!!

καλημέρα ελενάκι?

τι νέα?

τα μικρά?

εμείς σπάσαμε το δόντι μας, ο μεγάλος. ευτυχώς έφυγε με τη ρίζα και έτσι είμαστε τέλειοι...θα περιμένουμε να βγεί το καινούριο.

τους έτρεχα χτες και τους δύο στον οδοντίατρο....το μικρό γιατι δεν είχα που να τον αφήσω.

τι θα κάνω με τα τρια δεν ξέρω

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα ελενάκι?

τι νέα?

τα μικρά?

εμείς σπάσαμε το δόντι μας, ο μεγάλος. ευτυχώς έφυγε με τη ρίζα και έτσι είμαστε τέλειοι...θα περιμένουμε να βγεί το καινούριο.

τους έτρεχα χτες και τους δύο στον οδοντίατρο....το μικρό γιατι δεν είχα που να τον αφήσω.

τι θα κάνω με τα τρια δεν ξέρω

Προς το παρόν είναι μέσα στην κοιλιά και είμαστε ήρεμες!!!!χιχιχιχι!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα ελενη,καλημερ αμπαρμπυ!πηγα ιπποκρατειο και θα με καλεσουν σεπτεμβριο για μαθηματα ανωδυνου τοκετου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερα κι απο μενα!Περαστικα της μικρης Αννα μου!

Αννιω?εχουμε μπεμπε?

Ελενη γραφω διπλα λεπτομερειες γι αυτο που ρωτησες!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...