Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουραγιο μανου μου,πιες ενα παγωμενο φραπεδακι ν ασυνελθεις,εγω χτες πηγα σπιτι οκαλος μοθ πηγε για καφε,εγω πηρα 2 φιλε ςκια πηγαμε κιεμεις για καφε 8,γυρισα 11, σιδερωσα ,κοιμηθηκα σηκωθηκα 6,30 εκανα παστιτσιο και πηγα στημαμαμου ταισα τ απουλια και ν αμαι!!!!!!

Παστίτσιο;;;;;;Λατρέυω τη μπεσαμέλ!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ολα για το σεξμανουυυυυυυυυυυυυ!!!!ασε τι; νυστες κι εγω εκανα χτες,τονβιασα!χιχι!ερακι καλα εισαινομιζω 1 κιλο το μην αειναιμα χαρα!

μανου σουμοιαζει,αλλα δενεχω δεικαι τονμπαμπα!παιδι αη μανου ειναι ομορφη με πολυ ωραια επιδερμιδα και παρα πολυ λυκια!ημικρη της φερνει αλλα εχουν διαφορετικη ομορφια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εγω οχι,προτιμωνα τα κανω με κρεμα γαλακτος ανακατεμενα και φουρνστα αλλα δεν ειχα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλα κισακι μου εσυ εισαι η super woman..........

Ερη μου σε ευχαριστω,ναι ηταν ολα πολυ ωραια και σημασια για μενα ειναι οτι το ευχαριστηθηκε η ιδια παρα πολυ!!!!Κι εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου,και του χρονου με το καλο να μιλαμε για το μπεμπε.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

εγω οχι,προτιμωνα τα κανω με κρεμα γαλακτος ανακατεμενα και φουρνστα αλλα δεν ειχα!

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ με κρέμα γάλακτος.

Αν έπαιρνα ένα κιλό το μήνα θα έπρεπε να έχω πάρει 6 κιλά και όχι 8!!!!!!Σκέψου ότι το μωρό είναι μόνο 700 γραμμάρια....!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

μανου μακρια απο την κισα η περιγραφη της για το πως εισαι με κανει να υποπτευομαι πονηρους σκοπους

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλα κισακι μου εσυ εισαι η super woman..........

Ερη μου σε ευχαριστω,ναι ηταν ολα πολυ ωραια και σημασια για μενα ειναι οτι το ευχαριστηθηκε η ιδια παρα πολυ!!!!Κι εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου,και του χρονου με το καλο να μιλαμε για το μπεμπε.:P

Σε ευχαριστώ Μανου!

Να σου πω,θα πρέπει να καμάρωνε πολύ με τη στολή της ε;

Εμείς έχουμε επιδείξεις στο σχολείο την άλλη Κυριακή και τα δύο μαζί....Για να δούμε.....Δεν ξέρω ακόμα τί θα ντυθούνε....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μπα ανδριανη μου,αφου βρεθηκαμε απο κοντα και τη γλιτωσα,θα πει οτι δεν κινδυνευω:tongue::tongue::tongue:

Ερη μου καλη επιτυχια στα πιτσιρικακια σου,ειμαι σιγουρη πως οτι και να ντυθουν,εσυ θα τα χαλβαδιαζεις απο κατω........

Κοριτσια οταν τελειωσε η μικρη στο μπαλετο,φωναζα μπραβο απο κατω και δεν το ειχα καταλαβει,μονο οταν ειδα οτι με κοιτουσαν καπως.........:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

μανου την αληθεια λεω!!!!δ ελεω ψεματα!κοριτσια αν τη δειτε θα με θυμηθειτε!σκεψου ερακι οτι δενειναιμονο τομωρο,ειναιτ αυγρα και το πρηξιμο στηθους κυριως!εισαι στον εβδομο 7 κιλα εινα σισουπερ κιε να της κατακρατησηα αποτηνπιθανη περιοδο πουπεριμενες συνολο 8,εγω μια χαρα σε βρισκωνομιζω ο γιατρος τι λεει?εμεναμε ζυγιζειημαια καιτογραφει,αν ξεφυγω την ειπαναμου πει. κα ικαθε φοραμουπαιρνει πιεση και ουρα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...