Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχ καταλαβα!!!! απο το σαιτ βγαζει 4/11 ο γιατρος δε μου ειπε τιποτα ακομη,μονο οτι σε 40 εβδομαδες απο την τελευαιαι περιοδο γενναω η σε 38 απο την πραγματικη ηλικια εμβρυου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα τσουπρες αχ! ποτε θα ερθει η ωρα να ψαχνω κ γω ρουχα εγκυμοσυνης!!!!!!!

εμενα κισακι μου αρεσουν που εχω δει πολλες εγκυες που φορουν ενα κανονικο παντελονι αλλα με λαστιχο πανω να κραταει κ την κοιλια κ οι φορμες οι τζιν που φορουσε κ η αδερφη μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Άρα Κίσα σίγουρα θα χρειαστείς κάποια ρούχα εγκυμοσύνης φθινοπωρινά....Δεν θα τη γλιτώσεις.....

Καλημέρα Ανδριαννή!Σύντομα θα ψάχνεις και εσύ, θα δεις.....Αυτα τα παντελόνια έχω και εγώ τώρα αλλά με ζεσταίνουν πολύ....Σκέψου να έρθουν και οι κάυσωνες.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Α οι τζην φόρμες είναι απίστευτα άβολες αν και πανέμορφες γιατί όταν θέλεις να κατουρίσεις πρέπει να τις ξεκουμπώνεις ολόκληρες και να τις κατεβάζεις όλόκληρες....Σκέψου να έχεις συχνοουρία που είναι συνιθισμένο στους μεγάλους μήνες.Τα κολανάκια είναι όντως πολύ βολικά όπως και τα φορεματάκια....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

eraki μου ελπιζω να μην περιμενω μεχρι το αλο καλοκαιρι κ να μεινω ξανα συντομα (ασε που εχω μπει δυναμικα στον αγωνα ανασα δεν τον εχω αφησει να παρει κ δεν ειναι καν οι γονιμες ετσι για να αλλαξουμε το γουρι βρε αδερφε)κ αν μεινω μεσα η τελη καλοκαιριου θα γεννησω ανοιξη κ θα γλυτωσω τις ζεστες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ρε παιδι μου τον γεναρη πριν παθω οτι επαθα ειχα παρει κολαν γιατι ειχα πρηστει κ απο τις ενεσεις η κοιλια μου ηταν μοβ-μπλε-μαυρη-κιτρινη κ ηθελα πιο ανετα ρουχα αλλα με εκοβε παλι πανω κ δεν εβρισκα μεγαλιτερα νουμερα μου ελεγαν οτι δεν υπαρχουν κ να φανταστεις δεν ειμαι κ πολυ παχια μεχρι 64 εφτασα τοτε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

eraki μου ελπιζω να μην περιμενω μεχρι το αλο καλοκαιρι κ να μεινω ξανα συντομα (ασε που εχω μπει δυναμικα στον αγωνα ανασα δεν τον εχω αφησει να παρει κ δεν ειναι καν οι γονιμες ετσι για να αλλαξουμε το γουρι βρε αδερφε)κ αν μεινω μεσα η τελη καλοκαιριου θα γεννησω ανοιξη κ θα γλυτωσω τις ζεστες

Η καλύτερη εποχή είναι η Άνοιξη για γέννα....Και εγώ στις προηγούμενες εγκυμοσύνες γλίτωσα τις ζέστες αλλά τώρα δεν θα τις γλιτώσω....Δεν με πειράζει όμως καθόλου!!!!Είμαι πολύ happy!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

ελ α αντριανουλι συντομα κιεσυ θα ψαχνεις!!δ εμου αρεσουν οι σαλοπετες........με εκνευριζουν οι φορμες

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημερα κουκλες τι κανετε;Ελενη-ελληνιδα τι τελεια νεα,μπραβο κοπελια,αντε καλα να περνας στην αδεια.

Αννα μου ευχομαι κοριτσακι μου να ειναι καλυτερα το πουλακι σου σημερα.

Ελενη κ καλημερα κοριτσακι μου,ξεπατωθηκες στο σιδερο,κι εγω πρεπει να βαλω σημερα.Μην ανησυχεις για την κουκλιτσα σου ολα καλα θα πανε.

Κισακι πρεπει να φορας ανετα ρουχα,παρε καμια σαλοπετα.

Ερη μου μην αγχωνεσαι για ολα βρε κουκλα μου,να κανεις οτι αρεσει σε σενα και σε κανει να νιωθεις ανετα.

Ανδριανη τι κανεις κοπελα μου,το τζενακι τι κανει;

OPYIp3.png

vez3p2.png

ναι ρε τελευταιο ειναι αυτο!τι νακανουμε,θα βγαλουμε μαυρα μωρα παο ηλιοθεραπεια!θ ακανουμε μοστρα την κοιλια

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα μανου καλα ειναι το τζενακι ολο μου λεει κλεισε το τηλ θα τα πουμε μεσα κ ολο δεν μπαινει εχει μπλεξει μωρε με το μαγαζι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ρε παιδι μου τον γεναρη πριν παθω οτι επαθα ειχα παρει κολαν γιατι ειχα πρηστει κ απο τις ενεσεις η κοιλια μου ηταν μοβ-μπλε-μαυρη-κιτρινη κ ηθελα πιο ανετα ρουχα αλλα με εκοβε παλι πανω κ δεν εβρισκα μεγαλιτερα νουμερα μου ελεγαν οτι δεν υπαρχουν κ να φανταστεις δεν ειμαι κ πολυ παχια μεχρι 64 εφτασα τοτε

Ναι και εγώ το είχα πάθει αυτό από ενέσεις και πήρα κολάν...Στην αρχή με βόλεψαν πολύ αλλά μετά από 2 μήνες έμεινα έγκυος και όταν άρχισα να φουσκώνω με πίεζαν πολύ και αναγκάστηκα να πάρω κολάν εγκυμοσύνης που είναι στην κοιλιά πιο χαλαρά.Α και εγώ 65 κιλά ήμουν όταν έμεινα έγκυος...Τώρα ....μίσό να ζυγιστώ να σας πω μια που το θίξαμε......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...