Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλησπερα γεωργια. Εχω νεα απ το ελενακιτουρκι. Πηγε με τον ανδρα της γιατρο κι ακουσαν καρδουλα. Ειναι 7 εβδομαδων.

Αννα μου,καλα στα λεει το παπακι. Η στρεπτοκοκκικη αμυγδαλιτιδα καμμια φορα εχει επιπλοκες και το γυριζει ακομα και σε ρευματοειδη αρθριτιδα. Δεν θελω να σε τρομαξω,αλλα ειναι η αληθεια. Οι διογκωμενες αμυγδαλες εχουν συνηθως κρυπτες οπου μενουν υπολλειματα τροφων κ βρωμανε γιατι ειναι εστια μικροβιων. Αρα καλο ειναι μολις το παιδι ηρεμησει,να σκεφτεις,να ρωτησεις ωριλα και να τις βγαλετε. Μην το αφηνεις.εξαλλου,ρολο στην αμυνα παιζουν τα πρωτα χρονια της ζωης. Ελενιτσα κου,περαστικα. Ομως υποψιαζομαι πως θα απορροφηθει απ τον οργανισμο. Αμα δε μεγαλωσει,αστο λιγο και σκεφτεσαι μετα. .

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Επιτέλους σήμερα το πρωί έχω λίγο ελέυθερο χρόνο και έτσι μπορώ να σας κάνω παρεούλα!!!!!!!!

Άννα και Ελένη έυχομαι να περάσουν όλα γρήγορα!Υπομονή!Και εγώ έχω λίγο άρρωστο το μικρό με πολύ βήχα και σήμερα θα τηλεφωνήσω στην παιδίατρο....

Αννέτ πώς περάσατε χθες;'Ολα καλά;

Αχ βρε κορίτσια έχει πέσει πολύ δουλειά και επίσης έχουν προκύψει διάφορα θέματα που με κουράζουν πολύ τελευταία.Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να βρω λύση σε όλα.....Μια αυτό το όνομα ,μία ο γάμος στα κουφονήσια, μία οι διακοπές, μία το θέμα για τον χώρο του μωρού,μία το ζήτημα με την φιλιπινέζα......Κουράστηκα......Εντομεταξύ αυτό το μωρό έρχεται σε μία περίοδο πολύ δύσκολη οικονομικά για εμάς....Πάντα τον Σεπτέμβριο αντιμετωπίζουμε πρόβλημα και ιδιαίτερα φέτος έχουμε πολλές οικονομικές υποχρεώσεις....Να είναι γερό όμως και δεν πειράζει....Θα βρούμε λύσεις για όλα....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ερακι ολα θα γινουν υπομονηκαι λεφτα θα βρεθουν και ολα θ αγινουν!τι εγινε παλι με το ονομα?παεικαι το σαντυ?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ερακι ολα θα γινουν υπομονηκαι λεφτα θα βρεθουν και ολα θ αγινουν!τι εγινε παλι με το ονομα?παεικαι το σαντυ?

Καλημέρα Κισάκι!Από ότι φαίνεται....ναι.....Δεν αρέσει του πατερα μου γιατί όλοι του είπαν ότι έτσι λένε τις Κυριακές.Τώρα παίζει το Τάνια από το Αντωνία...(παραλλαγή του Τόνια που δεν μου αρέσει.....).Εσύ πώς πας;Κλωτσάει;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

κουνιεταικαι προσπαθει να κλωτσησει!ψαχνω ψαχνω παντελονια ναμου κουμπωνουν ανετα,το ενα τζην αρχισ εν αμε πιεζει οκ ηταν στενο ετσικι αλλιως,βρηκα κατιπαντελονε ςκουμπωνουν ισα ισα,φορεματακια ακομη δεμου κανει να βαλω,ποτε δε φοραω ,αλλα ειναικαι ο καιρος ακομη ψυχρος αυτες τις μερες....

μια τανια που ξερω βγαινε ι απο το σουλτανα....το τονια ειναι καλυτερο...αλλα δε σου αρεσει!αχ θα βρεθει λυσηκαλο μου να γεννησεις με το καλο και μην αφηνεια κανενα να σου τη σπαει!στην τελικη γιατι δεν το βγαζει ςαντωνια?αυτουσιο?δε σου αρεσει?

παιδευεσαικαι εμ το μικρο ε?περαστικα ρε ερη,ολα μαζεμενα,και για το γαμο κανε αυτοπου θες εσυ,μηνα φηνεις κανενα νασε χαλαει καιγιακανενα λογο!κανε οτι γουσταρεις και γραψτους ολους κανονικα!εγω ημουν που ημουν στάρχ...ια μου εχω ινει ακομη χειροτερη!αχαχαχ αληθεια!

ελενη περαστικα στη μυρτουλα ,και ο αδερφοςμου εκανε επεμβασησε χαλαζιο και τωρ απαλι ταλειπωρειται!ελπιζω να μη χρειαστει παλι αφαιρεση ,παλευει με αλοιφες και σταγονες αλλα πολυ πρηξιμο!

περαστικα και στο εβελινακι ρε αννουλι,βγαλτε τις αμυγδαλες οτανμπορεσιες εστια μολυνσης ειναι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

και μπραβομπραβομπραβο στην ελενη απο σμυρνη!!!!ναειναι γερο το μωροκαι οταν μπορεσειναμπει την περιμενουμε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κουνιεταικαι προσπαθει να κλωτσησει!ψαχνω ψαχνω παντελονια ναμου κουμπωνουν ανετα,το ενα τζην αρχισ εν αμε πιεζει οκ ηταν στενο ετσικι αλλιως,βρηκα κατιπαντελονε ςκουμπωνουν ισα ισα,φορεματακια ακομη δεμου κανει να βαλω,ποτε δε φοραω ,αλλα ειναικαι ο καιρος ακομη ψυχρος αυτες τις μερες....

μια τανια που ξερω βγαινε ι απο το σουλτανα....το τονια ειναι καλυτερο...αλλα δε σου αρεσει!αχ θα βρεθει λυσηκαλο μου να γεννησεις με το καλο και μην αφηνεια κανενα να σου τη σπαει!στην τελικη γιατι δεν το βγαζει ςαντωνια?αυτουσιο?δε σου αρεσει?

παιδευεσαικαι εμ το μικρο ε?περαστικα ρε ερη,ολα μαζεμενα,και για το γαμο κανε αυτοπου θες εσυ,μηνα φηνεις κανενα νασε χαλαει καιγιακανενα λογο!κανε οτι γουσταρεις και γραψτους ολους κανονικα!εγω ημουν που ημουν στάρχ...ια μου εχω ινει ακομη χειροτερη!αχαχαχ αληθεια!

ελενη περαστικα στη μυρτουλα ,και ο αδερφοςμου εκανε επεμβασησε χαλαζιο και τωρ απαλι ταλειπωρειται!ελπιζω να μη χρειαστει παλι αφαιρεση ,παλευει με αλοιφες και σταγονες αλλα πολυ πρηξιμο!

περαστικα και στο εβελινακι ρε αννουλι,βγαλτε τις αμυγδαλες οτανμπορεσιες εστια μολυνσης ειναι!

Μην φοράς ρούχα που πιέζουν την κοιλίτσα...καλύτερα πας για ψώνια...Θα είσαστε έτσι πιο άνετα και εσύ και το μωρό.

Το Αντωνία δεν μου αρέσει καθόλου, ούτε το Τόνια για αυτό σκεφτήκαμε το Τάνια....Κανονικά θα έπρεπε να αποφασίσω μόνη μου αλλά μετά δεν θα μου κρατάνε μούτρα και θα γκρινιάζουν για μια ζωή και αυτό δεν θα το αντέξω....Γι αυτό ψάχνω μία λύση που να αρέσει σε όλους....

Τώρα σχετικά με το νησί θα συζητήσω πρώτα με τον γιατρό και μετά βλέπουμε....Φαντάζομαι ότι έτσι και αλλοιώς θα μου το απαγορέψει αλλά στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να πάω ( δεν μου αρέσει που θα πάει μόνος του.....αν και μάλλον θα πάρει μαζί τον Γιώργο).Ψιλοζηλέυω αλλά δεν μπορώ να του πω και να μην πάει...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

αμανα αυτα τα ονοματα!!!σαν την αλλημια γνωστημας ηθελε να βγει η εγγονη της Αγόρω!το διαννοεισαι?Αγόρω?επιδη αυτες επαιρναν κληρονομια το ονομα,τους αρεσει να φωναζουν ετσι το παιδι?αμ η αλλη?Γερακινα? ε δηλαδη τι φταιει το μωρο ημαρτον δηλαδη!να χεσω και τις παραδοσει ςκαι τα ηθηκαι τα εθιμα αν ειναι να ντρεπεται το παιδι να δηλωσει το ονομα του!δενξερωρε ερακι,και ταμουτρα δεν τα χωνεψα ποτε,αν κρατανε μουτρα στο παιδι και στους γονεις του για το ονομα αντινα λεν γερονα ειναι...τι ν απω!ειλικρινα!

δε με πιεζουν,ενα πουμε πιεζειτο ειχα ανοιχτο,τωρα η παντελονα εκει που κουμπωνει δε μεενοχλει,αλλα μεχριτην αλλη εβδομαδαφνταζομαι να μπορωνα τη φοραω ,μετα δυσκολα.......

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

15/6 καλημου καιεκεινη τημερα θαμουκλεισειεπομενο ραντεβου γιατομεγαλο υπερηχο,μου ειπε στο αυτι με υποψια παλι ,γιατι ο καλοςμο υθελει εκπληξη!και δε το λεω σ εκανενα ν που μπορεινα ερθει σε επαφη για ναμην τους ξεφυγεικαιτου τη χαλασουμε,ασε που στο μεγαλο υπερηχο ισως καταλαβεικαιμονος του. καλυτερα να ταπαρουμε ολα ουδετερα να τα χρειαστουμε και για το επομενο η επομενα μακαρι,μια χαρα χρωματα ειναι το ασπροκιτρινο,πορτοκαλι,πρασινο,γαλαζιο απο τοκλασικο ροζ-θαλασσι ε?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αμανα αυτα τα ονοματα!!!σαν την αλλημια γνωστημας ηθελε να βγει η εγγονη της Αγόρω!το διαννοεισαι?Αγόρω?επιδη αυτες επαιρναν κληρονομια το ονομα,τους αρεσει να φωναζουν ετσι το παιδι?αμ η αλλη?Γερακινα? ε δηλαδη τι φταιει το μωρο ημαρτον δηλαδη!να χεσω και τις παραδοσει ςκαι τα ηθηκαι τα εθιμα αν ειναι να ντρεπεται το παιδι να δηλωσει το ονομα του!δενξερωρε ερακι,και ταμουτρα δεν τα χωνεψα ποτε,αν κρατανε μουτρα στο παιδι και στους γονεις του για το ονομα αντινα λεν γερονα ειναι...τι ν απω!ειλικρινα!

δε με πιεζουν,ενα πουμε πιεζειτο ειχα ανοιχτο,τωρα η παντελονα εκει που κουμπωνει δε μεενοχλει,αλλα μεχριτην αλλη εβδομαδαφνταζομαι να μπορωνα τη φοραω ,μετα δυσκολα.......

Ξεκίνα να ψάχνεις!!!!!!!Μπορείς να πάρεις εγκυμοσύνης αλλά κανονικά σε μεγαλύτερο νούμερο....Και εγώ θα πάω πάλι για ψώνια γιατί φούσκωσε και άλλο ξ κοιλίτσα και σε λίγο δεν θα μου κάνουν αυτά που έχω....Σκέφτομαι για φορεματάκια που φοριούνται όλες τις ώρες έυκολα......Δεν θα πάρω άλλα παντελόνια γιατί με ζεσταίνουν πολύ πλέον...Ίσως κάποιο σορτσάκι.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

εγω φορεματακαι κολαν!εχει παρα πολλα!κανονικα τα παιρνω γιατι ειμαι μικροκαμωμενη ακι ολα ειναι φαρδια ετσικι αλλιως,εγκυμοσυνης δεν ψαχνω,τα θεωρω κακογουστα καιδεν υπαρχει και λογος,το καλοκαιρι θ αβολευτω ,ευνοεικαιημπδα ευτυχβς,το χειμωνα τιθα κανω?εσυ απο τι ςπροηγουμενες εγκυμοσυνες δεν εχειςκρατησει ρουχα?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

15/6 καλημου καιεκεινη τημερα θαμουκλεισειεπομενο ραντεβου γιατομεγαλο υπερηχο,μου ειπε στο αυτι με υποψια παλι ,γιατι ο καλοςμο υθελει εκπληξη!και δε το λεω σ εκανενα ν που μπορεινα ερθει σε επαφη για ναμην τους ξεφυγεικαιτου τη χαλασουμε,ασε που στο μεγαλο υπερηχο ισως καταλαβεικαιμονος του. καλυτερα να ταπαρουμε ολα ουδετερα να τα χρειαστουμε και για το επομενο η επομενα μακαρι,μια χαρα χρωματα ειναι το ασπροκιτρινο,πορτοκαλι,πρασινο,γαλαζιο απο τοκλασικο ροζ-θαλασσι ε?

Ναι είναι όλα πολύ ωραία χρώμματα.Εξάλλου μπορείς να ξεκινήσεις με αυτά και μετά να προσθέσεις και άλλα στην γκαρνταρόμπα σου με τα ανάλογα χρώμματα....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

εγω φορεματακαι κολαν!εχει παρα πολλα!κανονικα τα παιρνω γιατι ειμαι μικροκαμωμενη ακι ολα ειναι φαρδια ετσικι αλλιως,εγκυμοσυνης δεν ψαχνω,τα θεωρω κακογουστα καιδεν υπαρχει και λογος,το καλοκαιρι θ αβολευτω ,ευνοεικαιημπδα ευτυχβς,το χειμωνα τιθα κανω?εσυ απο τι ςπροηγουμενες εγκυμοσυνες δεν εχειςκρατησει ρουχα?

Πότε έχεις ΠΗΤ;

Κοίτα δυστυχώς ποτέ δεν ήμουν σε μεγάλο μήνα εγκυμοσύνης Καλοκαίρι....Πάντα οι μεγάλοι μήνες έπεφταν Χειμώνα.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...