Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια αχ εχω σκασει η μικρη χαλια ανεβαζει καθε 3 ωρες απο 39,7 μεχρι 40 πυρετο και με πολυ ριγος η γιατρος μου ειπε ξεκαθαρα οτι πυρετο με ριγος κανει ο λαιμος το θεμα ειναι το βραδυ που ανεβαινει πιο πολυ συνηθως που θα φτασει????Θα της κανω ντουζακια συνεχεια πηγα πηρα και κομπρεσες με αλοη να της βαζω και ελπιζω να μην παμε πανω απο 40........Παω να σκασω ξερω παιδακι ειναι και θα αρρωστησει αλλα κανει σαν κομπρεσερ και παραμιλαει το πουλακι μου τουλαχιστον να βγουν τα αποτελεσματα να δουμε τι φαρμακο να παρουμε για να σταματησει ο πυρετος γιατι λαιμος μονο με αντιπυρετικα δεν περναει......

Πωπω Αννουλα μου περαστικα κουκλιτσα μου!!! Ριγη η Μυρτω μου εκανε μια και μοναδικη ως τωρα (αχ Παναγια μου) φορα οταν γυρισα με τον μπεμπη απο το μαιευτηριο... Εκεινη την ημερα σηκωσε πυρετο η μικρη και εκανε ανα τριωρο μεχρι 39,8 ειχε φτασει... Η γιατρος μου ειχε πει και αντι για ντεπον, οταν σηκωνε τρελλο πυρετο της εβαζα υποθετα dolal που ηταν πιο αμεσα... Ρωτα τον γιατρο σου σχετικα! Επισης, θυμαμαι εκανε ριγη και ειχε πυρετο 38,9 εκεινη την ωρα, εγω τρομοκρατημενη καθως μου τυχαινε πρωτη φορα και νομιζα οτι ηταν σπασμοι πηρα την γιατρο, μου ειπε να της βαλω ντελολ υποθετο, σκεπασμενη με μια κουβερτα διπλη και γυμνη απο μεσα, στο τεταρτο με εικοσαλεπτο ντους χλιαρο (μην κανεις δροσερο ειναι επικινδυνο οταν το παιδι εχει πολυ υψηλο πυρετο) και μετα παλι κουβερτα... Προετοιμασου, οταν με το καλο τελειωσει ολο αυτο ειναι πολυ πιθανον να σου βγαλει σπυρακια στο σωμα, δεν ειναι τιποτα ειναι το τελειωμα του τρελλου πυρετου!!! πωπω περισυ 06/05-10/05 το ζησαμε αυτο!!! Η Μυρτω βεβαια δεν ειχε λαιμα ή οτιδηποτε σχετικο με λαιμο, πηρε αντιβιωση για τρεις μερες μονο και μονο για να μην κολλησει το μωρο μιας και ειπε η γιατρος οτι οταν καποιος παιρνει αντιβιωση αποδυναμωνεται ο ιος και δεν μεταδιδεται ευκολα!!! Την πηρε δηλαδη για να προστατευσουμε το βρεφος τοτε, μολις εβγαλε τα σπυρια που σημαιναν τελος του πυρετου, την σταματησε την αντιβιωση...

Περαστικα κι αγυριστα κοριτσακι μου, υπομονη θελει τωρα, θα περασει η παλιοιωση!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γυρισαμε απο οφθαλμιατρο... Τα νεα θα μπορουσαν να ειναι και καλυτερα αλλα δεν πειραζει! Απο μεσα το κριθαρακι (χαλαζιο) εχει γινει επιπεδο, αυτο ειναι καλο... Ομως εχει συρρικνωθει ελαχιστα... Μειωνω απο αυριο τις σταγονες απο τεσσερις σε τρεις μεχρι την Κυριακη, απο Δευτερα μονο πρωι βραδυ για μια εβδομαδα και σε δυο εβδομαδες θα μας ξαναδει!

Αυτα τα νιους, παω να σιδερωσω...

ελενη απο οτι καταλαβα τα νεα δεν ασχημα!

αν εχει αρχισει να συρρικνωνεται μπορει να εχει εξαφανιστει κι ολας σε 2 εβδομαδες.αρκει βεβαια να μην ταλαιπωρειται το παιδι.ποναει;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αννα μου πες μου λιγο για τη μικρη ποτε αρχισε και εκτος απο τον πυρετο αλλα συμπτωματα;ποναει ο λαιμος;μπορει να καταπιει;πονοκεφαλο;εμετο εκανε καποια φορα;

το πρωι ξυπνησε με πονο στην κοιλια και τα κοκκαλα .... το παιδι τρωει κανονικα δεν μου παραπονιεται για τον λαιμο αλλα εχει απιστευτη δυσοσμια.... επισης ειναι πρησμενες οι αμυγδαλες της

Ελενη μακαρι να περασει ετσι και να πανε ολα καλα να μην χρειαστει επεμβαση το παιδι

ελενη απο οτι καταλαβα τα νεα δεν ασχημα!

αν εχει αρχισει να συρρικνωνεται μπορει να εχει εξαφανιστει κι ολας σε 2 εβδομαδες.αρκει βεβαια να μην ταλαιπωρειται το παιδι.ποναει;

οχι παπακι μου, δεν ποναει αυτο το πραγμα, ουτε μεταδοτικο ειναι (ετσι διαβασα στο ιντερνετ και αλλαζα πετσετες και σεντονια της συνεχως), εχει φραξει ενας πορος στο βλεφαρο κι ειχε μεσα υγρο το οποιο δυστυχως δεν το προλαβαμε ρευστο και εγινε συμπαγες... Δεν την ενοχλει πουθενα, ουτε ειναι τοσο μεγαλο ωστε να ειναι εντελως αντιαισθητικο, απλα αν δεν φυγει μεχρι τοτε (που ειναι λιγο δυσκολο να εξαφανιστει πλεον) θα πρεπει να κανουμε επεμβαση... Δεν ειναι τιποτα σοβαρο, σκεψου πως ανοιγουν εναν καλογερο, οι μεγαλοι το κανουν με τοπικη αναισθησια και διαρκει πεντε λεπτα το πολυ, για τα πιτσιρικια ομως ειναι αναγκαια η ολικη ναρκωση κι αυτο με φοβιζει λιγο... Τεσπα, θα δουμε!!!

Διαφημίσεις

σε καποιες περιπτωσεις αννα μου οταν υπαρχει υπερτροφια των αδενοειδων και με την παραμικρη φλεγμονη δημιοιργουνται διογκωση αυτων καποιες φορες ισως χρειαζεται αδενετομη για να μην δημιουργηθουν πιο σοβαρα προβληματα.εσας τι σας εχει πει ο γιατρος;παντως το μεγεθος την υπερτροφιας ειναι πιο μεγαλο απο 3 εως 8 ετων μετα οχι τοσο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

οχι παπακι μου, δεν ποναει αυτο το πραγμα, ουτε μεταδοτικο ειναι (ετσι διαβασα στο ιντερνετ και αλλαζα πετσετες και σεντονια της συνεχως), εχει φραξει ενας πορος στο βλεφαρο κι ειχε μεσα υγρο το οποιο δυστυχως δεν το προλαβαμε ρευστο και εγινε συμπαγες... Δεν την ενοχλει πουθενα, ουτε ειναι τοσο μεγαλο ωστε να ειναι εντελως αντιαισθητικο, απλα αν δεν φυγει μεχρι τοτε (που ειναι λιγο δυσκολο να εξαφανιστει πλεον) θα πρεπει να κανουμε επεμβαση... Δεν ειναι τιποτα σοβαρο, σκεψου πως ανοιγουν εναν καλογερο, οι μεγαλοι το κανουν με τοπικη αναισθησια και διαρκει πεντε λεπτα το πολυ, για τα πιτσιρικια ομως ειναι αναγκαια η ολικη ναρκωση κι αυτο με φοβιζει λιγο... Τεσπα, θα δουμε!!!

ναι δεν ειναι καλο ολικη ναρκωση αλλα αναγκαιο για να μην κουνιουνται κι ολας.κοιτα αφου εγινε σκληρο ειναι δυσκολο να φυγει τελειως αλλα ποτε δεν ξερεις.μπορει να το απορροφηση ο οργανισμος.θα το δεις στην πορεια κουκλα μου.ολα καλα θα ειναι.λιγη υπομονη και μπορει και να φυγει πριν ξαναπατε στο γιατρο.

566b716e1f.png?html%22

Κορες ευχαριστω για το ενδιαφερον, παω να σιδερωσω τα βουνα απο ασιδερωτα που εχω μπας και τελειωσω καποτε!!!

Αννουλα, ελπιζω να πανε ολα καλα για το Εβελινακι, να εχετε ενα ησυχο και απυρετο βραδυ... Οταν τελειωσω ή οταν τελειωσει το νερο και κανω διαλειμμα θα ξαναμπω να δω νεα της μικρης....

Φιλια προς το παρον!

ελενη μου θελει καλο γιατρο το χαλαζιο αν πατε σε επεμβαση γιατι αν δεν καθαρηστει καλα εμφανηζεται ξανα εχει και ο αντρας αλλα του το καθαρησαν και ολα καλα

ναι Αννουλα μου, αν ερθει εκεινη η ωρα (μακαρι οχι φυσικα) θα το ψαξω πολυ! Ηδη σκεφτομουν να ψαχτω απο τωρα, αυριο μαλλον αυτην την δουλεια θα κανω...

Καλε φευγωωωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

το πρωι ξυπνησε με πονο στην κοιλια και τα κοκκαλα .... το παιδι τρωει κανονικα δεν μου παραπονιεται για τον λαιμο αλλα εχει απιστευτη δυσοσμια.... επισης ειναι πρησμενες οι αμυγδαλες της

Ελενη μακαρι να περασει ετσι και να πανε ολα καλα να μην χρειαστει επεμβαση το παιδι

αννα μου λοιπον κοιλιακα αλγη,δυσοσμια,πονοκεφαλους,πολυ ψηλο πυρετο,κοκκινη σταφυλη και ισως εμετοι ειναι συμπτωματα της στρεπτοκοκκικης φαρυγγοαμυγδαλιτιδας.απλα 2 συμπτωματα που την απενοχοποιουν καπως ειναι ο πονολαιμος και η δυσφαγια.

566b716e1f.png?html%22

καλο σιδερωμα ελενη και καλη υπομονη φυσικα!ειναι απο τα χειροτερα μου το σιδερο.μπλιαξ.

αννουλα μπες ξανα καποια στιγμη να μας πεις νεα.αντε κουκλα μου περαστικα στο εβελινακι.αντε να περασει κι αυτο ταλαιπωρουνται μωρε τα παιδακια με αυτες τις παλιο ιωσης.

566b716e1f.png?html%22

καλο σιδερωμα ελενη και καλη υπομονη φυσικα!ειναι απο τα χειροτερα μου το σιδερο.μπλιαξ.

αννουλα μπες ξανα καποια στιγμη να μας πεις νεα.αντε κουκλα μου περαστικα στο εβελινακι.αντε να περασει κι αυτο ταλαιπωρουνται μωρε τα παιδακια με αυτες τις παλιο ιωσης.

Λοιπον καναμε μπανακι και τωρα ηρεμησε η μικρη και κοιμηθηκε η καρδουλα μου.Στρεπτοκοκκο περασε ξανα φετος και κρατησε 1 μηνα το μικροβιο και γι αυτο καναμε και τις εξετασεις μπας και βρουμε το φαρμακο που το καταπολεμαει θα δουμε αυριο μετα τις 10 θα μπω να σας πω νεα φιλακια καληνυχτα και συγνωμη που βγηκα αποτομα πριν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...