Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχα ανετακι εχω εναν τετοιν κοκορι να στον στειλω?χαχαχαχαχαχχα ειναι πολυ μαμιας

μαρη τι να τον κανω? χαχαχχα κρασατο? χαχχαχα μμμμμμμμμμμιαμ

διωξτε με καλεεεεεεεεε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι εδω να μεινεις να παει μονος του για καφε ο κυριος κ για να χουμε καλο ερωτημα εμενα με ρωτησες?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Δεν ξέρω αν υπάρχει αεροδρόμιο....Θα ρωτήσω......

Κίσα αυτό το θέμα με το όνομα που έθιξες με έχει κάνει έξαλλη επίσης.....Πάλι πρόβλημα έχουμε με το όνομα....

Λοιπόν πρέπει να βγω και θα τα ξαπούμε πάλι μάλλον άυριο....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

κοριτσακια θ αφυγω κιεγω να γυρισω μιαμερα νωρις σπιτι!εντακει?γιατιπαλι αυριο εχει δυσκολη και κουραστικη κειμεγαληηη μερα στη δουλεια!φιλακια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

hellooooooooo, βρε αννουλι μου τι παθατε παλι ρε γμτ..περαστικα ρε κοριτσι,ολα να πανε καλα..αρε εβελινακι γιατι να ταλαιπωρησε μαναρι μου?

κιττυυυυυυυυυ, πες μου ποτε να ερθωωωωωωω..αυριο καλα ειναι??????οσο για τηλεορασεις υπαρχουν και πιο οικονομικες..ψαξτο λιγο πριν κανεις καμια τρελη αγορα..και ρωτηστε κανεναν τεχνικο,μπορει να συμφερει να την επισκευασετε

Αννετάκι hello!!!!

επειδη την εχουμε επισκευασει μια φορα , νομιζουμε δεν συμφερει , και χρειαζεται και τον αποκωδικοποιητή ουτως ή άλλως. και θα παρουμε μια με κανα 500 σαρικο...παραπανω δεν....

Αύριο ? τέλεια !!!! μονο παρε με τηλ πρωτα , γιατι θα πεταχτω λιγο λαική

απο τις 9 το πρωι , θα ειμαι εδω. οποτε θα τα πουμε

φιλιά

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Καλησπερα κοριτσακια αχ εχω σκασει η μικρη χαλια ανεβαζει καθε 3 ωρες απο 39,7 μεχρι 40 πυρετο και με πολυ ριγος η γιατρος μου ειπε ξεκαθαρα οτι πυρετο με ριγος κανει ο λαιμος το θεμα ειναι το βραδυ που ανεβαινει πιο πολυ συνηθως που θα φτασει????Θα της κανω ντουζακια συνεχεια πηγα πηρα και κομπρεσες με αλοη να της βαζω και ελπιζω να μην παμε πανω απο 40........Παω να σκασω ξερω παιδακι ειναι και θα αρρωστησει αλλα κανει σαν κομπρεσερ και παραμιλαει το πουλακι μου τουλαχιστον να βγουν τα αποτελεσματα να δουμε τι φαρμακο να παρουμε για να σταματησει ο πυρετος γιατι λαιμος μονο με αντιπυρετικα δεν περναει......

αννουλι μου;;;

ποτε βγαινουν κουκλα μου τα αποτελεσματα;

σημερα δεν ειπες;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

η ελενη κ. ακομα δεν γυρισε λες απο το γιατρο με την μικρη ε;

μακαρι να εχει καλα αποτελεσματα.

αννα μου;ειναι φυσιολογικο τα ριγη και το παραμιλητο ξερω οτι ειναι δυσκολο να βλεπεις το παιδι σου ετσι αλλα ο ψηλος πυρετος σκοτωνει και το μικροβιο,

παντως ψιλο πυρετο κανουν και οι αμυγδαλες συνηθως.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλησπερα παπακι οχι αυριο το πρωι θα βγει αν ειναι θετικο σε μικροβιο το παιδι και μεθαυριο το αντιβιογραμμα

καταλαβα κουκλα μου υπομονη μεχρι αυριο,απλα προσεχε λιγο οταν την κανεις μπανιο το νερο,μην ειναι πολυ δροσερο γιατι μπορει να προκαλεσσει σπασμους.

566b716e1f.png?html%22

Γυρισαμε απο οφθαλμιατρο... Τα νεα θα μπορουσαν να ειναι και καλυτερα αλλα δεν πειραζει! Απο μεσα το κριθαρακι (χαλαζιο) εχει γινει επιπεδο, αυτο ειναι καλο... Ομως εχει συρρικνωθει ελαχιστα... Μειωνω απο αυριο τις σταγονες απο τεσσερις σε τρεις μεχρι την Κυριακη, απο Δευτερα μονο πρωι βραδυ για μια εβδομαδα και σε δυο εβδομαδες θα μας ξαναδει!

Αυτα τα νιους, παω να σιδερωσω...

αννα μου πες μου λιγο για τη μικρη ποτε αρχισε και εκτος απο τον πυρετο αλλα συμπτωματα;ποναει ο λαιμος;μπορει να καταπιει;πονοκεφαλο;εμετο εκανε καποια φορα;

566b716e1f.png?html%22

Η μικρη εχει υπερτροφηκες αμυγδαλες και πριν απο ενα μηνα ειχαμε τα ιδια το θεμα ειναι που πρεπει να δουμε τι προκαλει την διεγερση τους γιατι 2 φορες σε εναν μηνα αμυγδαλητηδα δεν ειναι καλο αυτα ... θα δουμε το μικροβιο ακριβως για να ξερουμε ακριβως ποια θεραπεια θα ακολουθησουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...