Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

να σας ρωτησω κατι ασχετο ?

ποια μαγαζια , βγαζουν φωτοτυπίες ?

Κιττυ μου σχεδον ολα τα βιβλιοπωλεια και καποια μαγαζια πόυ εχουν μεσα αποκλειστικα φωτοτυπικα και αναλαμβανουν τα κλασικα,φωτοτυπιες,δακτυλογραφησεις,βιβλιοδεσιες κτλ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βιβλιοπωλεια κιττυ μου αλλακαι πολλες επιχειρησεις ολοκαι καποιο γραφει ο θα βρεις!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κιττυ υπαρχουν μαγαζια που κανουν μονο αυτη τη δουλεια, φωτοαντιγραφικά κέντρα, καπως ετσι θα τα βρεις. αλλα και μερικα βιβλιοπωλεια συνοικιακα βγαζουν...

αχ...ναι αυτο ειναι το θεμα μου - και δεν ηθελα να σας μπερδεψω-

εγω το ξερω αυτο , όπως κι εσεις

γιατι τοτε με ρωτανε συνεχως αν βγαζω φωτοτυπιες ? στραβοι ειναι ?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

ωραια χουζουρεψα ολο το πρωι, ουτε σκ δεν το κανω αυτο, Τωρα ομως μια και ειμαι σπιτι ας ετοιμασω σιγα-σιγα τραπεζι να το βρει ετοιμο ο αντρας μου γιατι καθε μερα μονος του ετοιμαζει. Για οσες δεν ξερουν γυριζει πολυ πιο νωρις απο εμενα σπιτι για αυτο...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

ναι . απ οτι φαινεται ....καινουρια τηλεοραση καλα ειναι...οτι κανει κανα χιλιαρικο δεν ειναι καλο

Κοιτα εμεις τη δικη μας την πηραμε 1200 και ειναι σουπερ,μεχρι και πληκτρα αφης εχει πανω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

βιβλιοπωλεια κιττυ μου αλλακαι πολλες επιχειρησεις ολοκαι καποιο γραφει ο θα βρεις!

αυτο ηταν,,,,σας παραπλανησα.....sorry........

απλά εχω βαρεθει να λεω οτι δεν βγαζουμε φωτοτυπιες..μολις με ρωτησανε

στον διπλα δρομο εχει 2 βιβλιοπωλεια και γραφουν κιολας ΄ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ΄ και ρωτανε εδω..............................

cad313a91b.png

Κοιτα εμεις τη δικη μας την πηραμε 1200 και ειναι σουπερ,μεχρι και πληκτρα αφης εχει πανω.

ουαααα............!!!!!!!!!!!! 1200 ?

αχ και βαχ !!!

cad313a91b.png

αχ...ναι αυτο ειναι το θεμα μου - και δεν ηθελα να σας μπερδεψω-

εγω το ξερω αυτο , όπως κι εσεις

γιατι τοτε με ρωτανε συνεχως αν βγαζω φωτοτυπιες ? στραβοι ειναι ?

Αχαχαχαχα τι μας βαζεις καλε να γραφουμε τοτε!

566b716e1f.png?html%22

Αχαχαχαχα τι μας βαζεις καλε να γραφουμε τοτε!

και απαντησατε όλες....χαχαχαχχαχα

για να βεβαιωθώ οτι φαινεται ενα μαγαζι με ....... , δεν βγαζει φωτοτυπιες !!

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

ωραια χουζουρεψα ολο το πρωι, ουτε σκ δεν το κανω αυτο, Τωρα ομως μια και ειμαι σπιτι ας ετοιμασω σιγα-σιγα τραπεζι να το βρει ετοιμο ο αντρας μου γιατι καθε μερα μονος του ετοιμαζει. Για οσες δεν ξερουν γυριζει πολυ πιο νωρις απο εμενα σπιτι για αυτο...

Ναι καλε...αλλιως θα σε παρεξηγουσαμε!κοριτσια αν βγω αποτομα σημαινει πως ξυπνησαν τα πιτσιρικακια μου!

566b716e1f.png?html%22

αφου δεν με βριζετε και την γλυτωσα , παω σιγα σιγα....να κανω παρεα με την καμμενη τηλεοραση ...κλαψ...κλαψ...

cad313a91b.png

παντως κοριτσια οταν εψαχνα για παπουτσια και ημουν στην αγορα,1 στις 3 γυναικες ηταν τουρλα η κοιλιτσα.θα μου πεις μπορει να ηταν και καποιες που να μη φαινοταν ακομα,η ακομα και καποιες που ακομα δεν το ειχαν ανακαλυψει αρα μεγαλωνει το ποσοστο!τους επιασε ολόυς καλα καλα η ανοιξη!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...