Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δυσκολες καταστασεις κιττυ... σε τετοιες περιπτωσεις σκεφτομαι ποσο κουραγιο μπορει να κανει καποιος σε τετοια γεγονότα?

Γεια σου Μαριάθ:P

πραγματικά δεν ξερω , πως αντεχεται κατι τετοιο....................

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

δεν υπαρχει προβλημα κ το ξερω οτι δεν εισαι αδιακριτη:P:p:p

να σας χαλασω την διαθεση δεν ηθελα

το ειδατε ? το σβηνω

Ναι κιττυ σβηστο.τι να πω κουκλα μου.μεκατι τετοια μονο εμεις οι ανθρωποι γενικα λογω αχαριστιας,εκτιμαμε αυτο που εχουμε.μονο τοτε.τι να πουν και αυτα τα παιδια;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ναι κιττυ σβηστο.τι να πω κουκλα μου.μεκατι τετοια μονο εμεις οι ανθρωποι γενικα λογω αχαριστιας,εκτιμαμε αυτο που εχουμε.μονο τοτε.τι να πουν και αυτα τα παιδια;

Οκ. ξεχαστε το....please !!!

cad313a91b.png

ααα....νομιζω οτι το πρωι , καηκε η οθονη της τηλεορασης........

την ανοιγει παντα ο καλος μου το πρωι , και αργοτερα που σηκωθηκα ακουω ...ζζζζζζ..και βλεπω μαυριλα

οταν με πηρε τηλ , τον ρωτησα η τηλ επαιζε το πρωι ? λεει ναι ...ε τωρα δεν παιζει....γκρρρ....αυτο μας ελειπε τωρα

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

καλο μεσημερι μανου μου και να φιλησεις το κουκλακι σου!αντε κουκλα μου και ευχομαι του χρονου να να την καμαρωνει και το αδερφακι της!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

τελεια ειναι αυτο!χωρις τηλεοραση κανει ςπολυυυυυυυυ σεξξξξξξξ!!!!

μεχρι να ερθει , να κανει μπανιο κλπ κλπ ...τι να κανω ?

χμμ....να σιδερωσω ...εκει το πας ? σιδερωσα χθες , αλλα΄εχει κι αλλα

cad313a91b.png

καλε το γυναικακι μου ποτε εφυγε;χαμπαρι δεν πηρα!καλο μεσημερι αννουλι!Μαρακι καλα εκανες και κοιμηθηκες.κι εμενα μ αρεσει να χουζουρευω το πρωι!ειναι τελειο.Κιττυ τι εγινε καινουρια τηλεοραση μυριζω!

566b716e1f.png?html%22

καλε το γυναικακι μου ποτε εφυγε;χαμπαρι δεν πηρα!καλο μεσημερι αννουλι!Μαρακι καλα εκανες και κοιμηθηκες.κι εμενα μ αρεσει να χουζουρευω το πρωι!ειναι τελειο.Κιττυ τι εγινε καινουρια τηλεοραση μυριζω!

ναι . απ οτι φαινεται ....καινουρια τηλεοραση καλα ειναι...οτι κανει κανα χιλιαρικο δεν ειναι καλο

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...