Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κιττυ μου πολυ σε ευχαριστω,ευχομαι ολοψυχα κοριτσια να ζησετε ολες τετοιες στιγμες,νομιζω οτι ειναι μοναδικες στη ζωη μας.

Ηρθε η μπομπιρενια ωρα για φαγητο,αυριο παλι,καλο μεσημερι σε ολες,φιλακια πολλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κιττυ μου τι εγινε βρε κουκλα μου;ελπιζω να λυνονται ολα με λεφτα οπως ελεγε και η γιαγια μου.ολα τα υπολοιπα κουτσα στραβα διορθωνονται!

Γεια σου παπάκι:P:p:p

οχι κοριτσακι μου , δεν λύνεται

για να μην νομιζετε οτι δεν θελω να πω , θα σας πω και θα τα σβησω

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

παπακι αποτοκινητο ζοριζεσαι ν αμπεις καισ επεταει?ανανεωση σελιδας πως κανεις?

Ναι κισακι απο το κιν μπαινω και ψιλόδυσκολευομαι.ανανεωση κανω μπρος πισω.ξερεις αλλαζω σελ και μετα ξανα στην πρωτη.αστα γι αυτο αργω να απαντησω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

α μανου μολις μπηκα και είδα τη νεράιδα σου! και ζήλεψα πες της! όχι για το αυτονόητο ότι θα ήθελα να έχω κι εγω μια τετοια νεραιδα, αλλά γιατι θα ήθελα να είμαι κι εγώ μια μικρή νεραιδουλα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Γεια σου παπάκι:P:p:p

οχι κοριτσακι μου , δεν λύνεται

για να μην νομιζετε οτι δεν θελω να πω , θα σας πω και θα τα σβησω

Κουκλα μου δεν ειμαι αδιακριτη.μην πεις αν δεν θελεις προς θεου.ειδικα εδω μεσα.απλα μακαρι να ειναι ολα περαστικα κι αν οχι καλη δυναμη κοριτσακι στουσ αμεσα ενδιαφερομενους.τελικα ζουμε σε ενα κοσμο που η ασχημια και η δυστυχια περναει την ομορφια της ζωης...

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Κουκλα μου δεν ειμαι αδιακριτη.μην πεις αν δεν θελεις προς θεου.ειδικα εδω μεσα.απλα μακαρι να ειναι ολα περαστικα κι αν οχι καλη δυναμη κοριτσακι στουσ αμεσα ενδιαφερομενους.τελικα ζουμε σε ενα κοσμο που η ασχημια και η δυστυχια περναει την ομορφια της ζωης...

δεν υπαρχει προβλημα κ το ξερω οτι δεν εισαι αδιακριτη:P:p:p

να σας χαλασω την διαθεση δεν ηθελα

το ειδατε ? το σβηνω

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

κι εγω ετσι ειπα μηπως υπαρχειπιο ευκολος τροπος......μπα ε?

Ναι βρε παιδι μου δεν υπαρχει τιποτα ευκολοτερο το ψαξα.αλλα δε με νοιαζει.χαλαλι για το παρεακι μου!

566b716e1f.png?html%22

Αμαν βρε κιτυ οταν συμβαινουν τετοια πραγματα κι ειδικα σε νεους ανθρωπους,ειναι οντως τραγικα,τι να πω λυπαμαι για την απλωλεια σας.

Γι'αυτο κοριτσια μονο την υγεια μας να εχουμε κι ολα τα αλλα,αργα ή γρηγορα θα γινουν.

Μαριαθ σε ευχαριστω πολυ καλη μου,θα της το μεταφερω το μηνυμα.Δεν ξερεις κι εγω ποσες φορες εχω ζηλεψει αυτο τον ονειρεμενο κοσμο των παιδιων...............

Λοιπον κουκλες byeeeeeeeeeee

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...