Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τα 4ΑΑ είναι άριστες βλαστοκύστες με τις καλύτερες πιθανότητες + το άψογο ενδομήτριο έχεις δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες και απλά ελπίζεις! Ο προεμφυτευτικός αν και μπορεί να δείξει πολλά δεν σημαίνει απαραίτητα επιτυχία, το έχουμε δει σε κοπέλες εδώ με ελεγμένες βλαστοκύστες να μην δίνουν εγκυμοσύνη δεν είναι το παν. Οπότε μην το σκέφτεσαι αυτό. Είσαι πάντως πολύ ήρεμη και ψύχραιμη, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθείς να σκεφτείς θετικά και αν είναι να έρθει θα έρθει… ένα ή και δύο! Πότε δεν ξέρεις 😉 

Την πρώτη φορά είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλά προχώρησε το ένα. Για αυτό έβαλα δύο πάλι. Μπας και είναι πάλι το ένα υγιές.. να αυξήσω τις πιθανότητες. Ήρεμη είμαι ναι. Σκέφτομαι τα καλά σενάρια όσο μπορω..,,❤️

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννουλα θα περασει μωρε μην στεναχωριεστε εδω εμεις στην οικογενεια τοσα που ημασταν καθε μηνα 10 μερες τις περναγε στο νοσοκομειο η μανα μου ειδικα με μενα

2 σε σημειο να πεθανω 1 που ημουν με εγκαυματα σε ολο μου το σωμα κ το προσωπο απο βραστο νερο κ μια που μου σπασε το κεφαλι η ξαδερφη μου

ε?με κουφανες....

Καλο μεσημερι κουφετακι και φιλακια στον μικρο δεν λεω στα μεγαλα ξερω δεν θελουν πια φιλια

σιγα και δε.τα φιλαω το χουν παρει αποφαση οτι θα τα φιλαω μεχρι να φυγω απο αυτο τον κοσμο ο μεγαλος λιγο αντερδασε τον εκανα κεφαλοκλειδωμα και τωρα απλα δεν αντιστεκετε καλα εχει 10 λεπτα που λεω να φυγω ανταε ματσ κοριτσια κλεινω φευγω για μουτσ

921477wc2fyvv2y2.gif

Μανου ειναι κουκλα ζωγραφηστη να την χαιρεσαι και γρηγορα το αδερφακι....

Καλα ε ερωτευτηκα την κορη σου....και ελεγα πως μονο το δικο μου παιδι ειναι ωραιο......χαχαχαχαχα(η κουκουβαγια ειμαι....)

Διαφημίσεις

αννουλα θα περασει μωρε μην στεναχωριεστε εδω εμεις στην οικογενεια τοσα που ημασταν καθε μηνα 10 μερες τις περναγε στο νοσοκομειο η μανα μου ειδικα με μενα

2 σε σημειο να πεθανω 1 που ημουν με εγκαυματα σε ολο μου το σωμα κ το προσωπο απο βραστο νερο κ μια που μου σπασε το κεφαλι η ξαδερφη μου

εμένα με πάτησε αυτοκινητο , οταν ήμουν στα 4...δεν κανω πλακα

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

Αννα θα στειλω και σε σενα.

θέλω κι εγώωωωωω.......

αα...δεν σου εστειλα της μπουμπους την εκπληξη, θα σου τα στειλω:P

cad313a91b.png

Καλο μεσημερι αννα μου κι ευχομαι να εχετε ενα ηρεμο βραδυ,προσεχε τη μικρη και τον εαυτο σου.

Κιτυ καλησπερα και καλο μηνα,τι κανεις εσυ,δεν σε ειδα και πολυ καλα το πρωι,για κοιτα να ανεβεις λιγο:wink:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλο μεσημερι αννα μου κι ευχομαι να εχετε ενα ηρεμο βραδυ,προσεχε τη μικρη και τον εαυτο σου.

Κιτυ καλησπερα και καλο μηνα,τι κανεις εσυ,δεν σε ειδα και πολυ καλα το πρωι,για κοιτα να ανεβεις λιγο:wink:

καλησπέρα:P:p εγω καλά είμαι , απλά τις 2 τελευταιες βδομαδες εχουν συμβει 2 τραγικά γεγονότα σε γνωστούς και .......

καλό μήνα:tongue::tongue:

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...