Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αντε κοριτσια πηγε 2παρα να παω να δωσω τον μικρουλη μου φαγητο και σας ευχαριστω για την παρεουλα να στε καλα αννουλα κουραγιο και μην στεναχωριεσε η μανα μου λεει παντα αυτα θα γινουν σαν κι εσενα εσει δεν θα γινεις σαν και αυτα ολα θα στρωσουν

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχααχα φτου!!!!!! κουφετακι την πατησαμε κ συ κ γω

θα τον απειλησω ομως θα του κοψω το σεξ για 5 μηνες αν κανει τετοιο πραγμα χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ σε ευχαριστω κουφετακι μου για τα ωραια σου λογια αλλα μωρε την εχουμε και μια σε ολο το σοι....οποτε καταλαβαινεις οταν αρρωσταινει η μικρη σκαμε ο πατερας της δε δεν μιλιεται σημερα καθολου

χαχαχααχα φτου!!!!!! κουφετακι την πατησαμε κ συ κ γω

θα τον απειλησω ομως θα του κοψω το σεξ για 5 μηνες αν κανει τετοιο πραγμα χαχαχαχα

φτου παει η συμφωνια και την εψηνα για μπουτι στρουθακαμηλου τωρα φτου!!!:-D

921477wc2fyvv2y2.gif

Αχ σε ευχαριστω κουφετακι μου για τα ωραια σου λογια αλλα μωρε την εχουμε και μια σε ολο το σοι....οποτε καταλαβαινεις οταν αρρωσταινει η μικρη σκαμε ο πατερας της δε δεν μιλιεται σημερα καθολου

δεν πειραζει απο αυτη θα πιειτε ενα ποτυρι νερο μεθαυριο αχ!!οι μπαμπαδες για τσι κορες αχ!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

αννουλα θα περασει μωρε μην στεναχωριεστε εδω εμεις στην οικογενεια τοσα που ημασταν καθε μηνα 10 μερες τις περναγε στο νοσοκομειο η μανα μου ειδικα με μενα

2 σε σημειο να πεθανω 1 που ημουν με εγκαυματα σε ολο μου το σωμα κ το προσωπο απο βραστο νερο κ μια που μου σπασε το κεφαλι η ξαδερφη μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

manouuuuuuu ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ μα τι ναζι τι κουκλαρα τι παιδι!!φανταστικη στολη το στεματακι τελειααααα ειναι μια κουκλα αλλα πανω απο ολα καλο παιδι να τις δωσεις τα φιλια μου καλα?

921477wc2fyvv2y2.gif

αννουλα θα περασει μωρε μην στεναχωριεστε εδω εμεις στην οικογενεια τοσα που ημασταν καθε μηνα 10 μερες τις περναγε στο νοσοκομειο η μανα μου ειδικα με μενα

2 σε σημειο να πεθανω 1 που ημουν με εγκαυματα σε ολο μου το σωμα κ το προσωπο απο βραστο νερο κ μια που μου σπασε το κεφαλι η ξαδερφη μου

Να το φτυσω το παιδι σε νοσοκομειο δεν εχουμε παει...

Βλεπω ησουν ησυχο παιδι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...