Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εγω κισσα επινα ελληνικο στον μικρο αλλα αραιωμενο με νερο και φραπε οταν δουλευα απογευμα με 4 ζαχαρες μισο καφε και μισο ποτυρι γαλα φραπογαλοσυροπιαστο αν με πιανιεις,και μετα χτυπουσα και ενα σακουλακι σπορια με αλλατι και εχρομουν στα ισα μου.αφου με βλεπε το παλικαρι στην δουλεια παραπανω δεν λεω(κοιτα να δεις δεν μπορουμε να εκφραστουμε)και του πεφτε το σαγονι καθε φορα ,μια φορα που γιορταζε μοιρασε στην ταξη του γλυκα και μετα μου φερε το κουτι αα του λεω πας καλα ολα αυτα για μενα?μεχρι να τελιωσουν το μαθημα τα χα φαει..........

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουκλιτσες μου!ειμαι στη δουλεια και μπαινω που και που και σας διαβαζω!καλο μηνα καταρχην και πολυ πολυ γονιμο!αννιω μου μια χαρα ειναι η χοριακη σου!αντε παμε για το κοριτσακι;τι καλα!κισακι παλι στη δουλεια ε;καλη συνεχεια κουκλα μου!α εχτες μου μυρισαν μεχρι εδω οι λουκουμαδες!αχαχαχα!αννουλι εχτες δε σε προλαβα!τι επαθε μωρε το εβελινακι;ελπιζώ να μην ειναι τιποτα σοβαρο.καλα αποτελεσματα γυναικακι μου;κιττυ μου κι εσυ πηζεις ε;καλη δουλιτσα!ελενακι καλα αποτελεσματα στο γιατρο !κουφετακι;πως εισαι;τερμα η αρρωστια επιτελους;ανδριανη καλημερα και σενα καλο γονιμο μηνα σε ολες μας!καλο καλοκαιρι να εχουμε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

geia soy papaki αυτος θα ειναι ο μηνας μας!!!

κουφετακι τι εχεις εσυ που μπορει να το θελω εγω?

ξερω γω?να σκεφτουμε να διαπραγματευτουμε βρε αδερφε!!!κατι θα χω δεν μπορει!!!!ενα μπουτι κοτας για ενα κιλο τραχανα να πουμε?χαχαχαχαχαχαχα παπακι μου καλα λεμε ημαστε με αντιβιωση βεβαια και γαι το εντερο χαπια να μην παθει απο την αντιβιωση και απο χτες ουλτρα λεβουρ για να μην παθω καμια μηκυτιαση απο την αντιβιωση αααααααααααααααααααααααααααααααα ειμαι καλα με λενε κουφετοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλο μηνα,ξεχασα το πρωι να σας πω,συγγνωμη.

Αννουλα περαστικα στη μικρη σου,ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.

Κουφετακι μου λυπαμαι που σκουραινουν τα πραγματα,λοιπον μετα την ψυχολογα,αναλαμβανουμε εμεις.Κανονιστε την επομενη συναντηση.

OPYIp3.png

vez3p2.png

αχ κουφετακι αυτος δενηταν καφες,εγω σκετο κα βραυ τον πινω,ολους τους καφεδες μου!ταλαιπωρεισαιακομη εσυ ε?αμαν ρ εκοριτσιμου!παπακιμου να σαικαλα ηταν πεντανοστιμοι λεμεεεεεεεεεε!!!αφρατοι οσοεπρεπε!σουπερ τους εκανε απορω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

να δειτε και να χουφτωσετε κοιλιτσααααααααααααααααα!εγω εχω κηπακι και κοτουλες,μετα πεφτω στην αναγκη σας!ειδα τη σκυλαμου,σα να φουσκωσε,λετ ενα εκανε θαυμα ο ερμακος μου και να γκαστρωσε την ηρα????κουταβακια απιστευτο θ αειναι,μαζι μ ετ ακοτοπουλακι ακαι τα καναρινακαι ακαι το μωρακιθα ανοιξουμε παιδικο σταθμο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κανονιστε τωρα που εχουμε ακομη για εναν καφε χααχαχαχαχαχα!μου λεει η κορη μου τωρα μαμα ερχονται οι σιμπλ πλαντ στην ιταλια για συναυλια παμε?και ρωτω ποσο?και περνω την απαντηση 45 ε το εισητηριο και απαντω δεν εχουμε δυσκολοι καιροι κοριτσι μου πολεμος ερχετε και ειναι με μια φιλεναδα της και ...ακομη γελανε...ε μα δεν ειναι εξωπραγματικη η κατασταση βρε κοριτσια?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...