Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

τον συγχωρεμενο λες? χαχαχαχα κ να πεις οτι δεν του βαζαμε φαι!!

τωρα ημουν εξω κ εβλεπα τον μπρουνο που εκανε ολο χαρες κατι που δεν συνηθιζει στην αρχη δεν του εδινα σημασια μετα που πηγα κοντα ειδα οτι δεν ειχε νερο επεσε στην αναγκη μου καταλαβες χαχχαχαχαχ

Καλημέρα Ανδριανή , καλό μήνα !!!

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφου ειναι βλακας εγω του φταιω συνεχεια το πεταει μολις ξεδιψασει κανει σαν αφερεμενος λυσσαει τρεχει απο δω απο κει κ το πεταει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γεια σου κιττυ μου καλο μηνα κοριτσακια το ξεχασα οτι εχουμε 1 σημερα καλος να μας μπει ο ιουνης με πολλες γκαστριες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

κουφετακι εχει συγχωρεθει εδω κ πολυ καιρο ο τραγος τωρα βαλαμε μπροστα τα γουρουνια χαχαχχαχα τα προβατακια κ τις κοτες χαχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

κουφετακιμουειππε δ εχρειαζεταικαι κανονικοςνα ειναι,αλλαμουμπηκεκαιθ παιω μι α ελληνικουρα τωρα τραβαει καιοκαιρος!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κουφετακι εχει συγχωρεθει εδω κ πολυ καιρο ο τραγος τωρα βαλαμε μπροστα τα γουρουνια χαχαχχαχα τα προβατακια κ τις κοτες χαχαχαχαχαχ

αχαχααχαχααχαχα ευτυχως γτ βρωμαει βρε συ.ενω τα γουρουνακια και τα προβατακια ειανι οκ.και οι κοτουλες καλες ειναι ααα δηλ. θα χουμε ζα οταν ερθει η κατοχη?θα τα πουλατε με το γραμμαριο?να πω ευτυχως που εχει πολλα ποντικια η σαλονικα κατι αρουρεους ναααα με τα συνχωρισεως χααχαχχχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχαχαχα δεν ξερω αννα μου ειναι κ παχυς παχυς χαχαχαχαχα

παντω αν φορτωσετε απο μας να μας τα προσεξετε πολυ απο αυτα κρινετε αν θα συνεχισω να μενω στο νοικι η θα ερθω να μεινω με την πεθερα την αγαπαω δεν λεω αλλα θελω το σπιτακι μου την υσηχια μουυυυυυ!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...