Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, kate82 είπε:

Έχεις όλες εμάς κορίτσι μου ,δεν σου είμαστε αρκετές? Χαζαζαχαζα πως είσαι???

Χαχαχ εσείς έχετε τα δικά σας τώρα.. μην σας ζαλίζω κι εγώ! Καλά είμαι εντάξει. Περιμένω να περάσουν οι μέρες. Αίμα εμφύτευσης δεν είδα, οπότε δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί μέσα. Απλώς περιμένω και κάνω διάφορες σκέψεις. Τελικά ίσως το ήθελα λίγο περισσότερο απ' όσο νόμιζα. Μια εβδομάδα έμεινε.. θα μάθουμε..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

τηθυμαμαι! αντ επεριμενουμε!θελω καφε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε!αλλα ειπα να τονκοψω τελειως!και τοξιδι!αλλα στροβιλιζουν στομαλομου συνεχεια!!!!!!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ρε γειτονακια να σου πω εμεις νοικιαζουμε σπιτι εκει αλλα δεν ξερω τιποτα θελω ομως να παω να δω μου λεει ο καλος μου οτι ειναι υπεροχα εγω να σου πω αν ειναι να προσφερω καλυτερη ποιοτητα ζωης στην μικρη δεν θα το σκεφτω καθολου

Διαφημίσεις

ειναι υπεροχα!πραγματικα πολυ ομορφες οι βρυξελες κι αποκει κοντ απεταγεσαι γαλλια,ολλανδια,γερμανια,λουξεμβουργο με τρενακι σουπερ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

το ανετακι λιγο το πρωι!καλημερα αντριανουλι τι κανεις κοριτσιμου!οταν σε βλεπω σκεφτομαι τον τραγομε τη σακουλα ρε!!!αχαχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

τον συγχωρεμενο λες? χαχαχαχα κ να πεις οτι δεν του βαζαμε φαι!!

τωρα ημουν εξω κ εβλεπα τον μπρουνο που εκανε ολο χαρες κατι που δεν συνηθιζει στην αρχη δεν του εδινα σημασια μετα που πηγα κοντα ειδα οτι δεν ειχε νερο επεσε στην αναγκη μου καταλαβες χαχχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημερα ανδριανη πως εισαι? Καλε για ποιον τραγο λετε? Μαρη σημερα φοφτωνει ενας οδηγος καρπουζια απο πατρα και μου το ειπε εχτες ο αντρας μου να σε ρωτησω μην ειναι του αντρα σου

ειναι υπεροχα!πραγματικα πολυ ομορφες οι βρυξελες κι αποκει κοντ απεταγεσαι γαλλια,ολλανδια,γερμανια,λουξεμβουργο με τρενακι σουπερ!

λέτε...ήρθε η ώρα να την κάνουμε ?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...