Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννιω γιαπες αντδιδρασεις ομπαμπας!εσυ πεμπτη γιατι θ αεχειςαγχοε,τιθ γινει τηνπεμπτηπς γιατρο?περιμενε να 1000σει η χοριακη και πανε για σακο

αχ κισσάκι μου πέμπτη θα ξανακάνω χοριακή...ο γιατρός μου με βρίζει, που σου ήρθε ρε παιδί μου να κάνεις τόσο νωρίς τεστ, μου λέει, μπλέξαμε τώρα με τις χοριακές....δίκιο έχει.

μετά την πέμπτη θα ψιλοχαλαρώσω....ο μπαμπάς τι να πει...ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει να σου πω την αλήθεια....

αν όλα είναι οκ, τέλη γενάρη θα έχω κιάλλο μωρό (38η γεννάω λογω καισαρικών)

θα το συνειδητοποιήσουμε στις διακοπές μας μου φαίνεται, ο άντρας μου δουλεύει όλη μέρα, ειδικά αυτή την περίοδο και δεν βλεπόμαστε σχεδόν για να καταλάβεις.

mIdZp3.png

παλι χοριακη?τζαμοα σε τρελανε,μια χαρα ανεβαινει!εγω σιυ ειπα υπολογισε να 1000ρισεικ αι πανε κατευεθειαν για σακο.αχ τικαλα 3ο μωρο!!!!!!!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

α ρε κισσάκι περιποίηση η γκαστρωμένη...

εμένα στο φτύσιμο, τώρα δε που είναι και τρίτο καααααααααααλα κρασιά

χαχαχαα το μονο σιγουρο Αννιω μου!!! Ειναι ρε παιδια ομως και θεμα χαρακτηρα, εγω ποτε δεν το εκμεταλευτηκα (μεγα λαθος) κι ετσι ολοι ηταν ΟΚ! Δεν θα ξεχασω που οταν ημουν εγκυος στην Μυρτω, στο δευτερο τριμηνο που ειχα τρελλη ενεργεια, δουλευα μεχρι τις 7, ερχομουν σπιτι, ξαπλωνα λιγο και μετα οπου γης και πατρις! Μεχρι το πρωι στου Ψυρρη ή στον Ζυγο τοτε (ειχε Τσακνη-Μαχαιριτσα-Π. Κατσιμιχα-Πλιατσικα και ανα δυο εβδομαδες και καποιους γκεστς, ειχαμε παει 3 φορες μονο οταν ηταν ο Μπουλας και ο Γιοκαρινης), μια φορα δεν ειχα ορεξη να ακολουθησω και μονο που δεν με εβρισαν ολοι!!! Με την κοιλια τουρλα με κουβαλουσαν παντου!

Στο δευτερο, ξεχνουσα κι εγω οτι ημουν εγκυος, πηγαινοεφερνα την Μυρτω, δουλεια μεχρι το τελος, δουλειες τα παντα εγω... Αν εκανα και τριτο??? Θα το σκεφτομουν οταν θα εσπαγαν τα νερα!!!

Καλε καλημερα, καλο μηνα και καλο καλοκαιρι να εχουμε!!!

Αννιω κι εγω θα εκανα μια ακομα χοριακη, αφου λυσσαξες και πηγες πριν την ωρα σου, αλλη μια θα πρεπει να κανεις!

Καλημέραα κ καλό μήνα !!!!

τι κάνετε ? παλι τα εχω χασει λιγο μετα απο ΣΚ....

Μανού , να την χαίρεσαι την κοριτσάρα σου !!!

Αννιώ , την Πέμπτη ε ? αντε , καλα αποτελεσματα

Κίσα παιδί μου , εσύ τι κάνεις ? όλα ΟΚ ?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

ολα καλα κιττυ μου!ολα καλα!βρεχειπολυ και σκεφτομαι πως θ απαω στα ζωα!νυσταζω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ολα καλα κιττυ μου!ολα καλα!βρεχειπολυ και σκεφτομαι πως θ απαω στα ζωα!νυσταζω!

βρεχει ? :confused::confused: κι εγω νυσταζω κ βαριεμαι

cad313a91b.png

κι εχω μωρ ακοτοπουλ αμονα τους θα τ ακοψει ν ακρυφτουν ?

ααα....τα κακόμοιρα , θα κρυφτούν μωρε, τι θα κάνουν ?

cad313a91b.png

kalhmera κοριτσια καλο μηνα!!!σαν να βρεχει σημερα ε?χαχαχαχα!!!μα ειναι δυνατον 1 ιουλιου?τα νευρα μου!τα νεα απο τον δημο για οποιον ενδιαφερετε βασικο κρητηριο να εχεις 1500 ενσημα για να μπεις δεν μετραν τα 3 παιδια αυτα δεν τρωνε τπτ μονο απο 4 και πανω και τα νεα παιδια ή οι μανουλες που δεν εχουν ενσημα δεν κανουν για τον δημο να φυγουν να πανε αλλου εν ολιγης ειμαι φαρμακομενη πρεπει να παω για καταμετρηση ενσημων γτ οολλλααα τα χρονια μου ολο και καποιοι μου τα τρωγαν και ολο καποιον θα ενοχλουσα με καποια καταγκελια και δεν ξερω τι ενσημα εχω τωρα παντος χλωμο να εχω 1500 1100 τα κοβω...μην σας πρηζω αλλο με αυτο εχω και αλλους 10 μηνες δουλεια ετσι κι αλλιως ουφ.κοβετε ακι το επιδομα 3κνιας αννιω μου μπορει και να μην το παρεις κοριτσι μου θα δουμε τωρα εξαρτατε απο το ποσο θα πιεσουν οι συλλογοι και εμεις φυσικα θα δουμε...ενα ματσο χαλια παντος ημαστε...η μανα μου λεει στον εμφυλιο που περασε το 48 δεν κρατησε πανω απο 7-8 χρονια γτ και αυτο πολυ το ακουω τωρα τελευταια για πειτε εσεις κανα ευχαριστο γτ εχω πιασει πατο λεμε

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...