Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπουχου τα δικα σου παπακι κοιμουνται μεσημερι/.

ευτυχως κοιμουνται!οχι παντα μη νομιζεις,τα βαζω και καλα να ξεξουραστουν στο κρεββατι και τους λεω ξαπλωστε λιγο χωρις να κοιμηθειτε και σε λιγο ερχομαι να παιξουμε! ε μετα απο 10 λεπτα ειναι ψοφια!

αφου ειναι κουρασμενα ρε συ.απλα δεν θελουν να ακουν τη λεξη υπνο.μολις ακουμπανε στο μαξηλαρι σε 5 λεπτα εχουν κοιμηθει!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ρε για να μη χασουμε χρονο αποοτο παιχνιδι και τελειωσειη μεραδ ενκοιμομασταν

ναι μωρε το ξερω αλλα τον υπνο τον χρειαζονται τα πιτσιρικακια γιατι εχουν διαβασμα και μετα κολυμβητηριο ή καρατε κτλ και δεν θα μπορουν να ανταπεξελθουν!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αννουλι τα παιξες;;;;;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ναι μωρε το ξερω αλλα τον υπνο τον χρειαζονται τα πιτσιρικακια γιατι εχουν διαβασμα και μετα κολυμβητηριο ή καρατε κτλ και δεν θα μπορουν να ανταπεξελθουν!

χαχαχα μας δουλευεις??????Την ενεργεια που χουν αυτα ουτε που την φανταζομαστε λοιπον σαββατο η μικρη ξυπνησε στις 5,30 γιατι ξυπνησε και η μανα μου και ειναι αυτοκολητες και κοιμηθηκε στις 3 τα ξημερωματα.......

ασε μη μου λες για παιδικη ενεργεια την εχω φαει με το κουταλι!!!!!!!!!εγω σου λεω τι πρεπει οχι τι κανουν!

ασε σου λεω τα χω δει ολα με τα πιτσιρικια.δεν καταλαβαινουν τιποτα!

εμενα μια φορα κρατουσα ενα αγορακι 3,5 χρονων πηγα το πρωι και μου λεει η μαμα του ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκε ηθελε να παιξει.εγω πηγσ 7 και 30 το πρωι οποτε μου λεει οπου να ναι θα τα φτυσει και ξεραθει στον υπνο.

ναι καλα ολο το πρωι με ξεπατωσε.το τι παιχνιδι καναμε δεν φανταζεσαι.

ε πηγε η ωρα 1 και του εβαλα να φαει.με του που του βαζω το φσγητο στο στομα κοιμηθηκε με την πρωτη μπουκια αμασητη.αφου του την εβγαλα απο το στομα για να το βαλω για υπνο.

ειπες τιποτα;;;;

ασε σου λεω μη μιλας για ενεργεια!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Τωρα το καταλαβατε?????

ναι τωρα μολις!αχαχαχαχαχα00020473.gif

sig.asp?img=ad1

566b716e1f.png?html%22

Οπως καταλαβαινεις λογικο ειναι να τα παιξω που και που τωρα την εχω αγκαλια.....

να της δωσεις ενα μεγαλο φιλακι!

566b716e1f.png?html%22

την κανω κουκλες παω να ετοιμαστω για μετα!

παω να μπανιαριστω να στεγνωσω μαλλι(απιστευτα βαρετο)

και μετα να βαφτω και να ντυθω!

χαιρετω δεν ξερω αν θα μπω σημερα ξανα οποτε σας φιλω!μακια σε ολες!

566b716e1f.png?html%22

περιμενουμε...

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...