Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Νομίζω LH γίνεται μετά την ωορρηξία αλλά καλύτερα να μας πουν κ τα αλλά κορίτσια κυρίως ο,τι σου πει ο γιατρός. Είναι ανάλογα τι θέλει να δει. Παντως για FSH κ Ε2 εμένα στις οδηγίες μου γράφει πως έχω επιλογή είτε 2η είτε 3η μέρα.

Εμένα συνήθως η προγεστερόνη μου ήταν αυξημένη πάντως σε μετρήσεις αλλά δε ξέρω αν σχετίζεται με την ωορρηξία ή με τα ωχρά σωματια που δημιουργούνταν συνεχώς. Απ ότι έμαθα  η περιορισμένη ωοθηκικη λειτουργία δημιουργεί κύστες γιατί δε λειτουργεί σωστά ο οργανισμός επούλωσης του οργανισμού. 

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

1 hour ago, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

πρίν από 20 λεπτά , Neverstop είπε:

Στην περίπτωση μου, ναι, είχε κάποια δυσλειτουργία που σε ελεγχόμενο κύκλο με φάρμακα το προσπερνούσαμε.

Αυτό το θέμα έχει να κάνει με την υπόφυση? Είναι ενδροκρινολογικο θέμα? Όχι ότι έχει για μένα κάποιο νόημα τώρα απλά για τη γνώση😀

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσουδια μου χαλοουυυυυυυυυ

μπηκα να δω τα νεακια της αννιως και να ξαναβγω γιατι εχω επισκεψεις..

αννιω μουυυυυυυυυυυυ, κοριτσαρα μου, μια καταπληκτικη εγκυμοσυνη να εχεις κουκλα μου..με το καλο το τριτο σου νινακι!!!ααααααααααχ τι τελεια νεα.μπραβο μπραβο..αντε να πληθαινουμε λεμεεεεεεεεεεεεεε!!!πετατε γκαστρωσκονες..να γεμισει ο τοπος..το καλοκαιρι εφτασε..το καλοκαιρι ειναι εδωωωωωω..οι πελαργοι ταξιδευουν ασταματητααααααα!!!ε ε ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

σας φιλω γλυκα!!!!!!!!!!byeeeeeee θα τα πουμε το πρωι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κισακι, αννουλι καλο βραδυ αγαπες!!!

αν τα καταφερω θα μπω πιο αργα!!!

μακια στο εβελινακι και στο κισοσπορακι!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Λοιπον το μεσημερι μου δωσε και καταλαβα απο τους πονους εφαγα αλλα δεν αντεξε το στομαχι και τα βγαλε ολα.....οποτε πηρα ενα mesulid και ξεραθηκα απο τις 4 μεχρι τις 7.30 νεκρωνομαι οποτε τα παιρνω αλλα μονο αυτα με πιανουν ρε κοριτσια παλι καλα κοιμηθηκε και η μικρη σημερα οχι τοσες ωρες βεβαια τις υπολοιπες την κρατησε ο μπαμπας της οποτε οταν ξυπνησα ειδα ενα σπιτι αδιο και τα παιξα την ειχε παρει στο γραφειο μαζι του και λυπηθηκε να με ξυπνησει.... και εμενα να επαιρναν δεν θα καταλαβαινα τιποτα χαχαχαχαχα η υπερτατη μαστουρα λεμε.............

Καλε καντε μου παρεα ειμαι καλο κοριτσακι ααααααχχχχχ μη με ακουτε μιλανε τα χαπιααααααααααααααα χαχαχαχαχαχα ξυπνησα ανανεωμενη λες και κοιμηθηκα καναν αιωνα ερηξα και ενα σιδερο τα τελειωσα εφτιαξα και γλυκο με μπισκοτα κρεμα και ζελε τελειο ειναι αλλα εγω δεν θα φαω......Το ζητησε ο πεθερος ομως και η μικρη οποτε σε αυτους δεν χαλαω χατιρι

Για μενα θα φτιαξω σορμπε αυριο χωρις ζαχαρη μονο φραουλιτσες χυμο πορτοκαλι και λιγο βαλσαμικο ειναι σουπερ και ανευ πολλων θερμιδων Καλε τι ανωμαλια με επιασε και μιλαω μονη μου .............. Κοριτσια στο δαφνι σας ερχομαι

Διαφημίσεις

Αννιωωωωωωωωωωωωω, τελεια νεα, μια χαρα νομιζω ειναι η χοριακη σου, ολα σουπερ θα πανε κοριτσακι!!!

Σου ευχομαι μια απολαυστικη εγκυμοσυνη, να πανε ολα καλα και να κρατησεις ενα γερο γερο μωρο!!!

Think Pink!!!

Κορίτσια καλημέρα....

μέχρι την πέμπτη δεν θα ησυχάσω....ευτυχώς που έχω και σας. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα....ειλικρινά...

πείτε νέα...ελένη για πες για θυρεοειδή, τι θέμα έχεις, εμένα έχει το σόι μου όλο και εγώ είμαι υπό στενή παρακολούθηση αλλά δεν έχω ακόμα εμφανίσει. Καλά δεν είναι και τίποτα αν τον ρυθμίσεις πάντως.

απλά ζεις με ένα χάπι, that's all. Η κολλητή μου έχει θέμα τέτοιο αλλά όλα οκ.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...