Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορες τωρα επιτελους κοιμηθηκαν... ναι ξερω, αυτα δεν ειναι ωραρια παιδιων ειναι ωραρια μπουζουκτζηδων αλλα τις τελευταιες μερες το τραβαμε ολο το προγραμμα πισω μπας και κατσουμε λιγο παραπανω στην απογευματινη βολτα... Παω να ξαπλωσω λιγο, μετα εχω ενα σκασμο δουλειες να κανω...

Φιλιααααααααααααα....

σορυ κοριτσακια που βγηκα αποτομα αλλα ξυπνησε ο μικρουλης και δεν μπορουσα να κανω τιποτα,με τρελανε χιχιχι,τωρα μολις πριν μιση ωρα ηρθα σπιτι,φαγαμε και μολις ξαπλωσα!

ολα καλα εσεις;τι λετε; κανενα νεοτερο;εγω νιωθω καλυτερα απλα που και που καθε μερα με πιανει ενα μισαωρακι μια ζαλη,μια ανακατοσουρα,και εχω πονο στο στηθος(πρηξιμο)μια εβδομαδα τωρα,αυτα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

σοβαρα?πουστιαθελει προσοχ η καικανε μονιμα διατροφη για ναμην εισαι σε διαιτα!

εμενα μου ανεβηκε τωρα στην εγκυμοσυνη,επρπεπε μεχρι 13,5 κι εψω 17!τα εστειλα αλλα δμεουιεπε κατιογιατρος!θα τον ρωτησω οταν παω γιατιμε αγχωσε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

και εχειη μαναμου,και η γιαγια της θυροειδη,εγω πουειχακανει πιομκρη δεν ειχα,και ακιλα τα εχασα ευκολα που ηθελα,με τηνπεριοδοποτε δεν ειχα προβλημα...τι να πω,ελπιζω ναμην εκανα τωρα

γεια σου ελενιιιιιιιιτσα,καλως το παπακι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ρε κισακι μπορει να σου δωσει κανα χαπακι να τον κατεβασεις λιγο αυτο ειναι υπερθυρεοειδισμος αλλα να τον παρεις τηλ να τον ρωτησεις γιατι να περιμενεις το ραντεβου?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γιατι πηρα 2φορες,μλησα με τη μαια ,μουλεει μην αγχωνεσαι θ αδουμε,παλι ν ατηνπρηξω?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

να της πεις οτι θελεις να μιλησεις με τον ιδιο το γιατρο κ να σου πει τι ωρα θα χει κενο να τον ξαναπαρεις δεν καταλαβα τεσπα μπορει να μην ειναι κατι αλλα για να ηρεμησεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ρε κοριτσια τωρα που λετε για θυροειδη, ειχα θεμα με την TSH μου, ηταν σχεδον μηδενικη ενω FT3 & FT4 φυσιολογικοτατες... Αυτο ειναι κουλο επειδη η χαμηλη TSH θα επρεπε να επηρρεαζει και τις αλλες δυο... Τεσπα, αφου εστειλα δυο ενδοκρινολογους, μου ειπαν οτι εχω οζους κι οτι ισως καποια στιγμη θα πρεπει να ασχοληθω μαζι τους... Μετα εμεινα εγκυος στον μπεμπη, ολα εφτιαξαν ξαφνικα απο μονα τους (εννοω η TSH) επρεπε να ειχα παει οταν γεννησα, φυσικα δεν πηγα... Ξερετε κατι σχετικα?

παπακι κανεις μπειμπι σιτινγκ?

ναι κραταω 2 τερατακια χιχιχχι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...