Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντακει!θα συμπεθεριασουμε αγαπακι?αλλα αν κανω κορη θα βγει πιο γκαυλιτσα απο τη μανα της,θα στον ξεζουμισει ελπιζω να αντεχει!αχαχα

χαχαχαχα, ε ενταξει ρε συ, τοση τριχα εχει ο δικος μου, υποτιθεται βαρβατος ειναι, τοσο κρεμαει τα χειλη του κι εχει αυτο το στομα μισανοιχτο στυλ Βανα Μπαρμπα και μου ερχεται να τον φαω, λες να ειναι μουφα το καρπουζι??? Αλλα κι εσυ την δικη σου κρατα την λιγο, ειπαμε οχι να το ρεψει το παιδι μου!!!

αννιωποτε θα εχειςπαοτελεσματα?

σήμερα μετά τις 8....πήγα στον απόλυτο μικροβιολόγο...εγγύηση ο λόγος του.

παιδιά, σίγουρα, όσο περισσότερες επαφές, τόσο καλύτερα, αυξάνονται οι πιθανότητες...είναι βέβαια και να σου κάτσει έτσι...?κίσσα δεν έχω καταλάβει είπες το φύλο; έχασα επεισόδια?

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ελενη μην την εμπιστευεσε το νεο βγαινει πιο εξελιγμενο απο το προτοτυπο

θα στον αφησει μισο τον μαλλια σου χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εβαλα φωτος στο προφιλ μου απο το παρτυ των παιδιων... δειτε για να τις σβησω μετα... Συμπεθερα για σενα!!! Κι αν ειναι αγορι βρε συ, δεν πειραζει θα ειναι το επομενο κοριτσι, εγω θα περιμενω!!! Αντε πηγαινε να δεις τον γαμπρο σου, γιατι μεχρι τωρα κοιτουσες την κορη σου μονο!!!

Διαφημίσεις

αννιω μου ειπε στο αυτι μ επειφυλαξη,γιατι ο καλοςμ,ου θελει εκπληξη!και δεν τολεω γιατι ολο και σε καποιον θ ατου ξεφυγεικαι δε θελω ν αχαλασει η εκπληξη του!οταν ειμαι σιγουρη θα σας τοπω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

βρε ελενη τι μαγουλα ειναι αυτα για ρουφηγμα κουκλακι σκετο

αλλα κ η μικρη τσαχπινα φαινεται ειδικα στην μια φωτο εχει πολυ πονηρο βλεμα

να τα χαιρεσε κοπελα μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ψυχεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μου....

ελένη να σου ζήσουν τι γλύκες που είναι, να ναι γερά τα παιδάκια σου, αγαπημένα και ευτυχισμένα αχ τι τέλεια είναι......εκεί που φοράει το κορονάκι ο γλυκούλης....και στην τελευταία που χαίρεται....δεν χορταίνω να τα βλέπω.....αγάπες

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...