Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κισακι μου εχω χασει ηδη πανω απο 1,5 κιλο κοντευω τα δυο κ ειμαι μια εβδομαδα με διαιτα φοβαμαι αν την συνεχισω οπως τωρα μηπως δεν κανω καλο στον κυκλο μου κ τον χαλασω παλι (καπου το διαβασα στο google αυτο)κ δευτερον μην τα ξαναπαρω αμεσως μετα γιατι οσο γρηγορα χανεις καποια κιλα τοσο ευκολα τα ξαναπαιρνεις

απο 63 κιλα που ειχα φτασει ειμαι τωρα στα 61,2κ θελω να χασω αλλα 4 οχι παραπανω γιατι μετα φαινομαι ενα αισχος χανω πολυ στο προσωπο

στα 58 που ειχα φτασει πριν αρκετο καιρο μου πηγαινε κ δεν μου πηγαινε αλλα τωρα ερχεται καλοκαιρι οποτε στα 57 θα ειμαι πολυ καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα αν φτασω τα κιλα που θελω δεν θα βαλω ρουχο που δεν θα ναι σεξουλιαρικο φετος το καλοκαιρι

το κακο ειναι οτι πρεπει να ψωνισω σεξουλιαρικα γιατι ποτε δεν φοραγα οποτε στην ντουλαπα μου υπαρχουν μονο σεμνα ρουχα κ γω φετος δεν θα μαι καθολου σεμνη χιχιχιχιχιχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Ανδριανη μου!!!

Τι κανεις κοριτσακι? Ναι, βαζε εσυ ολα τα ξεκ@λα και βλεπω την πεθερα να γινεται ταυρος!!! Να δω, για ποσο θα κρατησουν οι καλες σχεσεις σας...

Εχω δουλειες, μπαινοβγαινω να σας βλεπω αλλα δεν ειμαι εδω...

ΑΧΑΧΑ ΑΝΤΡΙΑΝΟΥΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΚΕς ΠΑΡΕΕΣ!αντε ρε κοριτσικανε εν ακουραγι σε ενα μην αθ αεισ οαι σουπερ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τι εννοεις σπιτι!!! Εκει που καθεσαι και νομιζω οτι εισαι σπιτι σου, τσουπ πετας ενα "η πεθερα μου μπλα μπλα μπλα"... Ετσι οπως ειστε αυτοκολλητες με εχετε καταμπερδεψει!!! Αλλα δεν θα κρατησει για πολυ!

μιλαω με την τζενη στο τηλ εχετε χαιρετησματα κ θα τα λετε συντομα λεει τωρα που ξανανοιξε το μαγαζακι της χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

μιλαω με την τζενη στο τηλ εχετε χαιρετησματα κ θα τα λετε συντομα λεει τωρα που ξανανοιξε το μαγαζακι της χαχαχαχαχα

χαχαχαχα να της δωσεις φιλια... Αν και πιο συντομα "ποσταρει" οταν στα μεταφερει εσενα!!!

ΑΧΑΑ την εφαγες βρε!θα σ επαρω οτανξελασκαρω σ εκαποια φαση γιατι τρεχω σαν την τρελη

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τωρα το κλεισε κ θα με ξαναπαρει σε λιγο παλι ελενιτσα στην πεθερα δεν θα πηγαινω ντυμενη σαν την σασα μπαστα θα φοραω τα σεμνα μου οταν θα βγαινω βολτα θα φοραω τα σεξουλιαρικα μου οποτε παλι σε λακο επεσες χαχαχαχαχ

δεν θα μας κανεις ποτε να τσακωθουμε εσυ

θα τα καταφερουμε καποια στιγμη μονες μας χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

να μαι παλι!τι κανετε;ελενακι τρέχεις ακομα;κισακι πολυ δουλεια σημερα ε;καλο ειναι αυτο.ανδριανη τι κανεις βρε χαθηκες.το αδερφακι σου πως ειναι ολα καλα;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...