Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχ βρε κοριτσια περιμενω ακομα να τελειωσουν τα χαπια μου.την παρασκευη τελειωνουν και μετα μεσα σε 5 μερες θα αδιαθετησω.πολυ καθυστερει η ολη φαση!κλαψ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα παπακι την παρασκευη βγηκα να ψωνησω παπουτσια του αντρα μου και ειδα κατι απιστευτα πιπτοου και σε σκεφτηκα....Ηταν μπλε τυρκουαζ εντονο οπως της τουαλετας σου και μπροστα ειχε σουρες και απο μεσα εβγαιναν λεπτα δερματινα λουρακια εκρου που κατεληγαν σε φιογκακια καλα ηταν ονειρηκα.....και ακριβως στο χρωμα που τα ηθελες.... τα ειχε φερει αυτη που εχει την ραξεφσκι εδω λαμια στο μαγαζι της με τα παπουτσια και παντα φερνει περιεργα κομματια για να τα συνδυαζει με τα φορεματα της....

αχ βρε κοριτσια περιμενω ακομα να τελειωσουν τα χαπια μου.την παρασκευη τελειωνουν και μετα μεσα σε 5 μερες θα αδιαθετησω.πολυ καθυστερει η ολη φαση!κλαψ!

Κοριτσακι ειπαμε υπομονηηηηηη ολα αυτα εγηναν για καλο ειπαμε δες τα πραγματα απο την θετικη τους πλευρα

αχ αννουλικαταλαβα!σοκ η μιρκη!κοριτσακι αρχισ εοπανικος θα σας παρακολουθω οσο μπορω

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κανω υπομονη τι να κανω μπορω κι αλλιώς;οσο για τα παπουτσια ωραια ακουγονται.εγω πηρα ενα ζευγαρι πιπ τοου γκρι του παγου και εχουν και ενα λουλουδι παλι γκρι μπροστα!ωραια ειναι αλλα μιας και ηταν φτηνα 60 αν βρω και τιποτ αλλο θα το παρω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

κισακι επεσε δουλιτσα ε;ασε κι εγω σε κανα 45λεπτο θα ξυπνησω το μικρο να παμε να παρουμε το μεγαλο απο το σχολειο.

566b716e1f.png?html%22

Μεγεια σου παπακι μου εμενα μου αρεσει και αυτο το χρωμα πολυ και παει και με πολλα ρουχα
ποιο χρωμα το απαλο γκρι ε;ναι ειναι ουδετερο και παει με ολα!τωρα αν βρω και κατι ακομα πιο παρδαλο θα το παρω.

566b716e1f.png?html%22

ποιο χρωμα το απαλο γκρι ε;ναι ειναι ουδετερο και παει με ολα!τωρα αν βρω και κατι ακομα πιο παρδαλο θα το παρω.

Ναι καλε για το γκρι λεω χαχαχαχα ετσι σε θελω χαλαγε τωρα για σενα γιατι οταν ερθει το μπεμπε θα σας τα τρωει αυτο τα λεφτα...!!!!!

καλημέρα κορίτσια!!!

κ αννα25 φιλιά απο Χαλκίδα!(πάλι εκει ήμουν σκ)

ειμαι μεγάλη γαϊδουρα το ξέρω μπηκα μια μερα και δεν καταφερα να ξαναμπω εχει πέσει πολυ δουλεια:twisted::twisted::twisted: λεμε!!!

σημερα όμως θέλω τα φωτα σας εχω μια μέρα καθυστέρηση αλλα η κοιλια ποναει απο τη παρασκευη. οι εγκυούλες ή μανουλες ειχατε πονους περιοδου?

Διαφημίσεις

Ναι καλε για το γκρι λεω χαχαχαχα ετσι σε θελω χαλαγε τωρα για σενα γιατι οταν ερθει το μπεμπε θα σας τα τρωει αυτο τα λεφτα...!!!!!

Αχ ναι μωρε αννα μου ας ερθει το αγγελακι μου και ας μην παιρνω για μενα!θα τα παιρνω ολα γι αυτο!χιχι!θα αδειαζω τα μαγαζια!

566b716e1f.png?html%22

Καλημερα συνονοματη χαλκιδα ησουν ε????

Τωρα τι να σου πω μια μερα ειναι λιγο μην ενθουσιαζεσαι συγκρατημενη να εισαι αλλα ναι ειχα πονους περιοδου στην εγκυμοσυνη γιατι δεν κανεις χοριακη να εισαι σιγουρη?

Για πες που πηγες χαλκιδα κανα μπανακι?

αννα82 εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα ξερω πως τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης μοιαζουν παρα πολυ με της περιοδόυ.οποτε αν θελεις κι αν εχεις σταθερο κυκλο κανε μια χοριακη να δεις αν εισαι εγκυουλα.

566b716e1f.png?html%22

Καλημερα συνονοματη χαλκιδα ησουν ε????

Τωρα τι να σου πω μια μερα ειναι λιγο μην ενθουσιαζεσαι συγκρατημενη να εισαι αλλα ναι ειχα πονους περιοδου στην εγκυμοσυνη γιατι δεν κανεις χοριακη να εισαι σιγουρη?

Για πες που πηγες χαλκιδα κανα μπανακι?

μπα δεν εκάνα για εμένα αμα δεν εχει 35αρι εξω (και μέσα)δεν μπαινω με τιποτα.

περιμενω λίγο ακομα γιατι κανονικά εχω 25μ κυκλο και πολυ σταθερό αλλα ειχα τον απριλιο την βιοχημικη μετα μου ήρθε με τα ντουφαστον και είναι η πρωτη που ειναι να μου έρθει κανονικά κ μόνη της αν κ με τα πονακια δυσκολο να μην έρθει.

αννα82 εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα ξερω πως τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης μοιαζουν παρα πολυ με της περιοδόυ.οποτε αν θελεις κι αν εχεις σταθερο κυκλο κανε μια χοριακη να δεις αν εισαι εγκυουλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...