Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λενι ακατι διαβασα για τι κριθαρακι σκληρυνε.εχεις κανενα νεο?

εγω παλι ρεκοριτσι αειμαιτης αυπνιας 12-1κοιμαμια 5,30 ξυπναω 7 παρα σηκωνομαι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Σας καλημεριζω και παλι πηγα ξαπλωσα γιατι ημουν χαλια το εβελινακι μια χαρα ειναι τωρα λιγο τρομοκρατηενη οταν ακουει φασαρια αλλα οκ θα περασει εσεις πως ειστε?

Αννετακι ολα καλα κουκλα?

Ελενη αντε να εχετε καλα νεα αυριο απο τον γιατρο να μην χρειαστει επεμβαση το παιδι

Αννιω το βραδυ θελουμε νεα

καλα αννουλα μου, φανταζομαι η μικρη θα ειναι κολλημενη πανω σου.

αντε ρε γμτ πια το εχουν ξεφτυλισει το θεμα οι αλητες

ηρθε η ατιμη αννουλι μου ε?τουλαχιστον εφτιαξε ο κυκλος σου

καλο καλοκαιρι να εχεις ;););) και να τελειωσει με μια γεματη κοιλιτσα!!!

αααααχ πρεπει να εχει πεσει η πιεση μου, δεν εξηγειτε αλλιως

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αχ τι αργο που ειναι να γραφεις απ τό κιν.σερνεται.δεν σας προλαβαινω.καλημερα μανου σου χω γραψει και διπλα.αννιώ ναι βρε τι ωρα περιμενεις τ αποτελεσματα;αν και ειμαι σιγουρη πως θα καταενθουσιαστεις!κι εσυ κι εμεις κουκλα μου!αδερφακι μην ανησυχεις βρε ολα πανε και θα πανε κατ ευχην!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλημεραμανου μουυυυυυ!ευχαριστωπολυ για τις ευχες!αννιω μην αγχωνεσαικοριτσακιμου!τελειωσε τοθεμα εισαιεγκυος τελος!3 φορες τοπερασεςακομη αγχωνεσαι?.εγω μονο απο οικονομικη αποψη σκεφτομαι την αδεια,ν αλειψω απι τη δουλεια χωρις σοβαρο λογο δενπαιζει,ειναι δικη μας....θα φαω μεγαλη παπαπρα αποτο σπιτι μετα!θαπρεπει ν ατα κανω αποκει!

τωρα να πω οτι τοπιασα το "παπαπρα" ψεματα θα πω..χαχαχχα

αλλα αν δουλευεις απτο σπιτι θα ξαπλωνεις θα εχεις την ανεση σου βρε αδερφε..κατι ειναι κι αυτο, μηπως να το σκεφτεις?

IB5Vp2.png

Ρε συ Αννα, πολυ εκνευριστηκα με αυτο που συνεβει!!! Μα ειναι δυνατον να μην ειμαστε ασφαλεις ουτε στο σπιτι μας? Οποτε δηλαδη σχηματιστει μια ομαδα ανθρωπων πρεπει να κλειδαμπαρωθουμε στο σπιτι μας και να κανουμε τον σταυρο μας? Κι αφου εχουμε τοση δυναμη, γιατι δεν μαζευομαστε για να ξεσηκωθουμε στις ξεφτιλες που ζουμε το τελευταιο διαστημα, παρα μονο σπαταλαμε ενεργεια χωρις λογο! Αει σιχτιρ πια, οτι γουσταρει ο καθενας κανει!!!

Κισακι μου, αυριο το βραδυ θα ξερω πως και τι οσον αφορα την κορη σου!!! Θα δουμε...

παω να ξαπλωσω λιγακι, δεν την παλευω..σας φιλω γλυκα γλυκα!!!

και λογικα θα τα πουμε το μεσημερι γιατι θα ταβλιαστω επ'ευκαιριας..

και ηθελα να παω στη κιττυ σημερα..κιττυ να ερθω αυριο?παρε τηλ να συννενοηθουμε οκ???!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Α ρε κοριτσια και να σκεφτητε οτι ηταν απλα αγωνας χαντμπολ και οχι βολευ οπως νιμιζα εγω..... Εγω πιστευω οτι ο χουλιγκανισμος δεν εχει ομαδες ουτε ειναι ανωνυμοι.....

η αστυνομια δε απλα κοιταζε σημερα εμαθα οτι ο ενας απο αυτους που μαχαιρωσαν ειναι σοβαρα στην εντατικη εννοειτε οτι αρχησαμε με εξωδικα αλλα ρε κοριτσια δεν θα γηνει τιποτα στην ελλαδα τα παντα θελουν ριζικη αλλαγη..............

ελενακι σημερα θα πας στο γιατρο το παιδι;να μας πεις νεα.ολα καλα να πανε να μην ταλαιπωρηθει το παιδι μωρε!μανου μόυ παντα ετσι θα καμαρωνεις κουκλα μου και ειναι το πιο τελειο συναισθημα!αννετακι ξαπλωσε λιγο να ηρεμησεις παιδι μου.αννουλι χαλια εισαι ε;σε καταλαβαινω απολυτα.εγω πιο παλια μεχρι εμετους εκανα κατα τη διαρκεια της περιοδου,μιλαμε για πολυ πονο.αντε ευχομαι να μην ερθει τον αλλό μηνα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ο αντρας μου ειπε, οτι επειδη ακριβως ηταν αγωνας χαντμπολ, περασε στα ψιλα και στις εφημεριδες! Ακου λογικη ρε γμτ, μα τι καφροι ειναι αυτοι!!! Θυμηθηκα και με το παιδι που ειχαν μαχαιρωσει τοτε με τον αγωνα βολλευ γυναικων ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, ποσο ειχα σοκαριστει οταν αφου ηταν νεκρος, τον επαιρναν βιντεο με το κινητο και τον εβριζαν!!! Ρε σεις, ειναι δυνατον?

Στο μεταξυ ειναι κατι κουραδ@μαγκες, οσους επιασαν, ετρεμαν σαν το ψαρι, δεν ξερω, οχι δεν ημουν εκει κτλ... Τοση ειναι η μαγκια τους!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...