Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννιω μου καλημερα!γιατι να αγχωθεις βρε κουκλα μου;ολα καλα.εχεις ενα τοσο δα σπορακι στην κοιλιτσα σου!τι καλα !μπραβο κουκλα μου.στυλιαννα περαστικα στη μαμακα σου κουκλα μου.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ευτυχως κοιμηθηκε λιγο ο μικρουλης.ευκαιρια να ξεκουραστω για λιγο.αχ θελω τοσο πολυ να παω διακοπες,να κανω ολη μερα βουτιες στη θαλασσα...τι τελεια!αυριο μπαινει το καλοκαιρακι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημέρα και από μένα....πολλές ευχές στο κισσάκι...

και γω πέρασα ωραία, έκανα και το πρώτο μπανάκι μου με τον μεγάλο μου γιό, τέλεια ήταν..είχαμε διάφορα κοινωνικά το σ-κ, πέρασε χωρίς να το καταλάβω....

έκανα σήμερα δεύτερη χοριακή, μόνο ρε κορίτσια πήγα σε άλλο εργαστήριο, σε γιατρό που τον εμπιστεύομαι πολύ πολύ, τα βγάζει αυτός στο εργαστήριο, δεν τα στέλνει αλλού...μπορεί να έκανα βλακεία, να έπρεπε να πάω στο ίδιο. αλλά αυτός με καθησύχασε, μου είπε να ξεχάσω την προηγούμενη χοριακή και να σκέφτομαι ότι τώρα πήγα πρώτη φορά...το βράδυ θα έχω τα αποτελέσματα....

κατά τα άλλα πονάει η κοιλιά μου (πόνοι περιόδου τρομεροί), το βυζί τεράστιο κλπ....έχω όλα τα συμπτώματα που είχα και στις άλλες. να μην αγχώνομαι ρε παιδιά ε?

καλημερα αννιω μου, καλε γιατι να αγχωνεσαι, εσυ πρεπει να πετας στα συννεφα..αντε μια τουλαχιστον τριψηφια χοριακη σου ευχομαι..ολα θα πανε καλα και ακου τον μικροβιολογο οκ?

θα περιμενουμε με αγωνια (τη ωρα θα βγουν τα αποτελεσματα?)

α και καλο καλοκαιριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

καλημερα κοριτσια! μπηκα να πω μια καλημερα.εχω μερες να μπω,εχω την μαμα παλι νοσοκομειο κ τρεχω περα δωθε.σημερα μαλλον θα βγει.

αχ κοριτσακι μου, περαστικα στη μανουλιτσα σου, περαστικα κι αγυριστα!!!με το καλο να βγει και να μη ξαναταλαιπωρηθει!

σε φιλω, εχεις ολη την αγαπη μου και την συμπαρασταση μου, μη το ξεχνας!

καλημερα κι απο μενα!ειμαι στη δουλεια οπως ελεγα και χτες εχω τρελαθει στη δουλεια τις τελευταιες μερες!τι κανετε;κισακι χρονια σου πολλα και πολυ ευτυχισμενα! αδερφακι μου κι εμενα μου λειψατε,εχω κουραστει παρα πολυ και δεν βρισκω χρονο να μπω για παρεουλα!αννουλι τι παθατε βρε παιδι μου,σου χω γραψει και διπλα.

ζουζουνιτσα μου, αχ ποσο χαρηκα που σε ειδα, κανε υπομονη κουκλιτσα μου, απτην αλλη εβδομαδα θα χαλαρωσεις?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημερες κουκλες και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Αννιω μου, εφοσον ξεχνας την προηγουμενη χοριακη δεν παιζει ρολο που εκανες την σημερινη... Απλα θα μπορουσες να την κανεις στο ιδιο εργαστηριο για να συγκρινεις την εξελιξη!!! Ολα καλα θα πανε, να το δεις...

Βρε Κισακι μου, ακομα εμετους εχεις? Ελπιζω να ηρεμησεις σιγα σιγα!!! Μα τι ωραια που περασες το Σ/Κ σου, λυσσαξες στις δουλειες!

Αννετακι αυριο θα ξερω τι παιζει με την μικρη και το ματι της... Ωρες ωρες αναθαρρω και λεω οτι μαλλον εχει μικρυνει κι ωρες ωρες μου ερχεται ο θανατος παλι! Αυριο θα δουμε!!!

Στυλιανα, ευχομαι πολλα περαστικα στην μανουλα σου, συντομα να ειναι στο σπιτι της...

Παπακι, η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη!!!

Διαφημίσεις

Καλημερες κουκλες και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Αννιω μου, εφοσον ξεχνας την προηγουμενη χοριακη δεν παιζει ρολο που εκανες την σημερινη... Απλα θα μπορουσες να την κανεις στο ιδιο εργαστηριο για να συγκρινεις την εξελιξη!!! Ολα καλα θα πανε, να το δεις...

Βρε Κισακι μου, ακομα εμετους εχεις? Ελπιζω να ηρεμησεις σιγα σιγα!!! Μα τι ωραια που περασες το Σ/Κ σου, λυσσαξες στις δουλειες!

Αννετακι αυριο θα ξερω τι παιζει με την μικρη και το ματι της... Ωρες ωρες αναθαρρω και λεω οτι μαλλον εχει μικρυνει κι ωρες ωρες μου ερχεται ο θανατος παλι! Αυριο θα δουμε!!!

Στυλιανα, ευχομαι πολλα περαστικα στην μανουλα σου, συντομα να ειναι στο σπιτι της...

Παπακι, η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη!!!

καλη επιτυχια και να μη χρειαστει να επεμβετε καθολου, να το ξεπερασει μοναχουλι του το ματακι της!!!

κατα τα αλλα πως εισαι?

IB5Vp2.png

καλα ειμαι ανετακι μου, ολα καλα!!!

Εχω ενα σκασμο δουλειες να κανω μιας και χτες ξυνομουν ολη μερα αλλα θα ξεκινησω μαλλον απο το μεσημερι και μετα!

Εσυ τι εκανες με αδεια?

Εχω ενα σκασμο δουλειες να κανω μιας και χτες ξυνομουν ολη μερα αλλα θα ξεκινησω μαλλον απο το μεσημερι και μετα!

Εσυ τι εκανες με αδεια?

καλε σε αδεια ειμαι..τσ τσ τσ

το σβησα..οποιος προλαβε το μηνυμα ειδε χαχαχαχαχα

IB5Vp2.png

ρε δενξερω πωςμου ηρθε,πηγα φιλησα τονκαλομου που καπνιζε στομπαλκονι οκαημενος και μετα βουρ!πρωτη φορα λες να μεπειραξε οκαπνος/αλλα μιλαμεταεβγαλα ολα!τι να πω ρε ελενη....δενπειραζειαυτα να ναι!και το μωρο να κουνιεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εγω δεν πηρα καθολου αδεια ρε κοριτσια,να παω στο γιατοναμου γραψειαπαρω κανενα φραγκοη δενπαιζει/

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλα Κισακι δεν το συζηταμε, ας ξερνοβολας εσυ αρκει να ειναι καλα το μωρο! Η γιατρος μου ελεγε οτι οσο περισσοτερο χαλια αισθανεσαι, τοσο καλυτερα πανε τα πραγματα! Βεβαια στον μικρο δεν ειχα κανενα προβλημα, τιποτα απολυτως!!!!

Εσυ τι εκανες με αδεια?

χαχαχχα ομοιοπαθης (μονο που εγω δεν θα κανω τιποτα απτο μεσημερι και μετα)χαχαχα βρηκα ευκαιρια..χιχιχι

IB5Vp2.png

Κισακι, εγω πηρα ελαχιστες μερες αδεια και στις δυο εγκυμοσυνες και πληρωθηκα λιγα απο την δουλεια και κατι ελαχιστα απο το ΙΚΑ... Δεν ξερω τι παιρνεις και τι δικαιουσαι αν κανεις χρηση αναρρωτικης αδειας...

Αααα ΟΚ!!! Μην πας εσυ στην επιτροπη, ας παει αλλος... Μια χαρα...

θα παει η μαμα μου

εγω δεν πηρα καθολου αδεια ρε κοριτσια,να παω στο γιατοναμου γραψειαπαρω κανενα φραγκοη δενπαιζει/

με τις πληρωμες δεν ξερω τι παιζεται..καποιος μου ειπε πως τον μηνα που δικαιουμαι απτο ικα σαν αναρρωτικη τον πληρωνομαι κανονικα..μετα γινονται περικοπες..πρεπει να ρωτησω μαλλον για σιγουρια

Καλα Κισακι δεν το συζηταμε, ας ξερνοβολας εσυ αρκει να ειναι καλα το μωρο! Η γιατρος μου ελεγε οτι οσο περισσοτερο χαλια αισθανεσαι, τοσο καλυτερα πανε τα πραγματα! Βεβαια στον μικρο δεν ειχα κανενα προβλημα, τιποτα απολυτως!!!!

ουτε εγω κατι ιδιαιτερο..εμετο δεν εχω κανει ουτε μια φορα..ευτυχως απτη μια αλλα ψιλοανυσηχω (μη με βρισετε ρε κοριτσια ενταξει?)

τωρα καταστρωνω σχεδιο..ψηνω τη μανα μου να παμε στον γιατρο μου να της κανει παπ και υπερυχο..και μαζι με τον βασιλικο να ποτιστει και η γλαστρα χαχαχχαα..μονο γιαυτη τη φορα μετα θα κατσω στα αυγα μου χαχαχχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...