Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ξερεις πιο ειναι το αλο μου παρατσουκλι?

ακτινες χ χαχαχαχαχαχ καληνυχτα μηλιτσα τα λεμε αυριο φιλακια πολλααααα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιαααααααα!τικανετε?εγω περασα εν απολυ ομορφο σαβ-κο χαλκιδικη,βαψαμε,συμμαζεψαμε,πηγα καιπαραλια,κοιμηθηκα μι αχαρα!το μπεμπακι ξετρελαθηκε!ολοκουνιοταν!!!φουσκωσα,εβαλα κι ενα κιλο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε;Εγω μπηκα για μια καλημερα μονο αδιαθετησα εχθες και ειμαι χαλια...ποναω πολυ τεσπα. Κισακι μου χαιρομαι που περασες καλα και τα κιλα μην τα σκεφτεσαι. Να σαι πολυχρονη και παλι και με το καλο το μπεμπε!

ευχαριστω ολ α τ ακοριτσακια για τις ευχες σα ςκαι ανταποδιδω!να ειστε ολες ευτυχισμενες με τις οικογενειες σας και να αποκτησετε οσ απαιδακια θελετε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

δεν τα σκεφτομαι πλεον,ειναια ναγκαστικα τρωωω το ιδο με πριν ,δεν μπορω να κανω κατιαλλο!χτες εφαγα τομεδημερι ψαρακια κτλ ε το βραδυ κατα τις 12 παω για μπανιο, και τα εβγαλα ολα μιλαμε,ολα ομως!μετα παλι βολτες εφερνε τομωρο!τι ναπω!αχαχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα στις ομορφες!

βρε αννουλι μου τι παθατε με τους ανεγκεφαλους..το παιδι συνηλθε απτην ταραχη?

μανου μου ημουν σιγουη πως θα εριχνες το κλαμα της αρκουδας..ε δεν ειναι λιγο να καμαρωνεις το σπλαχνο σου, να την χαιρεσαι και παλι την κοριτσαρα σου!!!

το γυναικακι μου τι κανει?κοιμαται?ε βεβαια οχι που θα ξυπναγε απτα αγρια χαραματα χαχαχαχχα σε φιλω μωρο μου!

παπακι μου ελπιζω να τα πουμε σημερα, μας ελειψες!

μηλιτσα μου, ηθελα να σε παρω εχθες αλλα λεω "ασε κυριακη να την περασει με την οικογενεια της..με μενα θα μιλαει χιχιχι"

κισακι μπραβο κοριτσακι, ετσι αστο το παιδι να κανει τουμπες, παιζει το μαναρακι μου!!!!

αστεριακο μου που εισαι κοπελαρα μου, γιατι σε χασαμε?

και η ξανθη επισης, ξανθουλα γιατι χαθηκες ωρε!!!ο μικρος καλα?

μινακι κουφετακι, πως ειστε απο υγεια?τα ζουζουνια καλα?

αννιω μου, περιμενουμε τα νεοτερα..μια τεραστια χοριακη κοριτσαρα μου!!!

τα φιλια και την αγαπη μου σε ολες..και σε σενα ελενη κ χιχιχι, η μικρη με το ματακι της ενταξει?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλως το ανετακι,πως εισαι?τικανει το εβλινακι αννουλι/

καλα ειμαι κουκλιτσα μου, Δοξα Τον Θεο!!!ολα καλα, λιγες υπνηλιες εχω..τι λιγες, με το ζορι κραταω τα ματια μου ανοιχτα χαχαχαχα

εσυ πες μου τα νεα σας!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

βγηκε το αννουλι..μπορει να μιλαει στο τηλεφωνο..καπως ετσι αποσυνδεομαι κι εγω..αμα το πιασω δεν ταφηνω χεχεχε

IB5Vp2.png

καλημέρα και από μένα....πολλές ευχές στο κισσάκι...

και γω πέρασα ωραία, έκανα και το πρώτο μπανάκι μου με τον μεγάλο μου γιό, τέλεια ήταν..είχαμε διάφορα κοινωνικά το σ-κ, πέρασε χωρίς να το καταλάβω....

έκανα σήμερα δεύτερη χοριακή, μόνο ρε κορίτσια πήγα σε άλλο εργαστήριο, σε γιατρό που τον εμπιστεύομαι πολύ πολύ, τα βγάζει αυτός στο εργαστήριο, δεν τα στέλνει αλλού...μπορεί να έκανα βλακεία, να έπρεπε να πάω στο ίδιο. αλλά αυτός με καθησύχασε, μου είπε να ξεχάσω την προηγούμενη χοριακή και να σκέφτομαι ότι τώρα πήγα πρώτη φορά...το βράδυ θα έχω τα αποτελέσματα....

κατά τα άλλα πονάει η κοιλιά μου (πόνοι περιόδου τρομεροί), το βυζί τεράστιο κλπ....έχω όλα τα συμπτώματα που είχα και στις άλλες. να μην αγχώνομαι ρε παιδιά ε?

mIdZp3.png

οχι αννιω μου ναμην αγχωνεσαι εισαι εγκυος!παρτο χαμπαρι!ολα σουπερρρρρρρρρρ!ευχαειστω για τις ευχες?μπανιο ε?καλα εκανες!ανετακι φιλια,στυλια να τι εγινεπαλι με τη μαμα ηκαρδια της?αννουλι φιλια

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα κι απο μενα!ειμαι στη δουλεια οπως ελεγα και χτες εχω τρελαθει στη δουλεια τις τελευταιες μερες!τι κανετε;κισακι χρονια σου πολλα και πολυ ευτυχισμενα! αδερφακι μου κι εμενα μου λειψατε,εχω κουραστει παρα πολυ και δεν βρισκω χρονο να μπω για παρεουλα!αννουλι τι παθατε βρε παιδι μου,σου χω γραψει και διπλα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...