Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ είχα λίγες αναγουλες από την 4η μέρα εμβρυομεταφοράς κ γενικά είναι το μόνο συμπτωμα που σε μένα τουλάχιστον δεν πέφτει ποτέ έξω.Ξερω ότι είναι πολύ νωρίς,αλλά ευχομαι να συμβαίνει κάτι πολύ ευχάριστο μέσα στην κοιλίτσα σου🥰

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου αλλα σε μένα δεν είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, γιατί οι ξεκίνησαν μια ώρα μετά την ετ, προφανώς λόγω του ότι με πείραξε το ταξίδι. Το θέμα είναι ότι συνεχίζεται και είναι πολύ ενοχλητικό. Δε θα γκρινιαζα αν ήταν λόγω εγκυμοσύνης αλλά αποκλείεται να είναι απο αυτό τόσο πολύ νωρίς. Ούτε εμφύτευση δεν πρέπει να έχει γίνει καλά καλά. Για αυτό σκέφτηκα τα utrogestan. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννουλι, προχωραει βρε σκατουλι μου, παπαπααααα με λαχταρισες

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Μου φαινεται οτι και προχτες ελεγε 7 βδομαδες και 4 μερες

πηγα και εβαλα την ΠΗΤ εκ νεου και μου εβγαλε οτι ειμαι 7 και 4 ημερων

αααααααααχ θα με σκασετε εσεις χαχχαχαα

IB5Vp2.png

Α δεν παιζεσαι εσυ δεν ηξερα οτι το αλλαξες...............

Να σου πω ομως σε καθε υπερηχο θα σου βγαζει και αλλη ημερομηνια εσυ θα τα αλλαζεις???????Αν σου δειξω τους υπερηχους που χω κρατησει αλλαζε η πητ συνεχεια με βαση την αναπτυξη......

Διαφημίσεις

Σορυ,μιλαγα στο τηλεφωνο!

Δεν ειμαι και τοσο καλα.Χτες ειχαμε γεγονοτα πολλα και μπηκα αργα το βραδυ δεν βρηκα καμια κι εφυγα.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

πρεπει να βαλω ενα πλυντηριο..και αυτη η καλη μου η μανουλα ειπε πως θα ερθει να μου σιδερωσει αλλα ειναι αφαντη...χαχαχχα η τεμπελια σε ολο της το μεγαλειο..

α και βαση υπερυχου ειμαι 7 και 5 ημερων..χιχιχι μεγαλωνει τι νινι μου!

θα παρω μια ανηψια μου που θελει να κανει τεστ παπ και να παμε να κανω και εναν υπερυχουλη να ξενιασω μεχρι της 16, τι λετε?

IB5Vp2.png

καλα η ελενη μπηκε κι εφυγε?ελενηηηηηηηηηηηηηη κατσε λιγο να σε δουμε παιδι μου!

Μαρη, εχω δουλειες!!! Και φυσικα καμμια διαθεση να κανω το οτιδηποτε... Το πρωι πριν φυγει ο αντρας μου για δουλεια, ξεστρωσαμε το σαλονι, τωρα να δεις τι δουλειες εχω απο βδομαδα να κανω! Περιμενω και τον μαλλια να ξυπνησει, κανονικα θα πρεπει τωρα να τον ξυπνησω αλλα θα με τρεχει παλι ο σκατουλης!

Πηγα χτες την μικρη στην οφθαλμιατρο, το κριθαρακι ειναι πλεον σκληρο, αυτο δεν ειναι καλο γιατι σημαινει οτι ειναι δυσκολο πλεον να ανοιξει... Μου εδωσε ενα κολλυριο και συνεχιζω την αλοιφη που της εβαζα δυο φορες την ημερα. Την Τριτη το απογευμα θα παμε να την ξαναδει κι αν δεν εχει μαλακωσει θα πρεπει καποια στιγμη να κανουμε μια επεμβαση για να το αφαιρεσουν! Ειχα διαβασει για αυτην την εκδοχη στο διαδικτυο και ημουν λιγο προετοιμασμενη, αν δεν ημουν θα επεφτα τ' ανασκελα... Τεσπα, δεν ειναι κατι σοβαρο, το μονο ασχημο ειναι οτι λογω της ηλικιας της θα πρεπει να κανει ολικη ναρκωση... Θα δειξει την Τριτη τι παιζει!

Αυτα τα νιους μου...

Ααααα, και πηρα εναν εξτρα μηνα ανευ αποδοχων και θα επιστρεψω στην δουλεια αρχες Ιουλιου κι οχι την αλλη Δευτερα οπως επρεπε...

Διαφημίσεις

Α δεν παιζεσαι εσυ δεν ηξερα οτι το αλλαξες...............

Να σου πω ομως σε καθε υπερηχο θα σου βγαζει και αλλη ημερομηνια εσυ θα τα αλλαζεις???????Αν σου δειξω τους υπερηχους που χω κρατησει αλλαζε η πητ συνεχεια με βαση την αναπτυξη......

δεν το αλλαξα βρε..αρχικη ΠΗΤ μου ειχε βγαλει 11/1/11 και η τελευταια 9/1/11

ιδια εχει μεινει..αμεσως να με κατηγορησετε...ουααααααααααααα

IB5Vp2.png

Ελα ρε ελενιτσα περαστηκα στην μικρουλα σου και ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις ομως για τους γιατρους αυτα ειναι επεμβασεις ρουτινας.....Τι να πω υπομονη και θα περασει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...