Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημερα γλυκες μου,η μικρη ετοιμη,εγω εχω κανει μανικιουρ-πεντικιουρ και το μεσημερι εχω κομμωτηριο.Κατα τις 12 θα παμε για τη γενικη προβα.Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κι εννοειτε οτι θα πεσει δακρυ κορομηλο:roll:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια στα πιο ομορφα κοριτσια και παλι χιχιχι

αχ ρε αγαπες..τα βραδυα μου σπαει τα νευρα ο καλος μου..τσικι τσικι το πισι..παιζει ταβλι και εχθες δεν αντεξα..του εκλεισα την πορτα καταμουτρα (τι γαιδουρα ε?χεχεχε)

εμααααα, να μη καταλαβαινει πως κοιμαμαι και να κλεινει την πορτα αμαν πια η αναισθησια του!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αντρες παιδι μου τι να πεις...............υπομονη ανετακι,ειναι το αγαπακι σου,μην το ξεχνας........

Κοριτσια οι φωτο μαλλον θ'αργησουν γιατι θα της βγαλουν απο εκει και μεχρι να συντονιστουν........Εγω θα τη βγαλω παντως εοτιμη,ντυμενη στολισμενη,οπως θα ειναι οταν θα ξεκινησουμε για να φυγουμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημμερα αννετακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Αχ βρε μανου τι ωραια θα περιμενουμε φωτογραφιες να την καμαρωσουμε και εμεις

καλημερα καλο μου, η μικρη πως ειναι?

Αντρες παιδι μου τι να πεις...............υπομονη ανετακι,ειναι το αγαπακι σου,μην το ξεχνας........

Κοριτσια οι φωτο μαλλον θ'αργησουν γιατι θα της βγαλουν απο εκει και μεχρι να συντονιστουν........Εγω θα τη βγαλω παντως εοτιμη,ντυμενη στολισμενη,οπως θα ειναι οταν θα ξεκινησουμε για να φυγουμε.

οτι ειναι το αγαπακι μου το ξερω..αλλα μετα μορφωνεται εκει που δεν το περιμενω σε γαιδαρακο ντει χαχαχχαα

τελος παντων..το καλο ειναι πως με παιρνει ο υπνος στο πιτς φυτιλι!

καλα να περασετε μανου μου, καλη προετοιμασια και να σκισει η ομορφια μας!!!

IB5Vp2.png

καλα η ελενη μπηκε κι εφυγε?ελενηηηηηηηηηηηηηη κατσε λιγο να σε δουμε παιδι μου!

IB5Vp2.png

Μαρη δεν ντρεπεσαι τον ανθρωπο οταν δεν νυσταζες και μιλαγαμε μεχρι τις 2 αυτος δεν μιλαγε.......................

ναι αλλα εγω ειχα κλειστη τη πορτα..εκεινος ορθανοιχτη..δεν ειναι το ιδιο..

δυο βραδυα μου εχει κανει τα νευρα τσαταλια γκρρρρρρρρρ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αχ ειμαι στριτζω ετσι? δεν το θελω..φταινε οι ορμονεςςςςςςςςς λεμεεεεεεεεεε..δικαιολογιες!!!χεχεχε

IB5Vp2.png

Καλημερα κοπελιτσες!Τι κανετε?

χρονια πολλα κισακι!να σαι παντα καλα και να χαιρεσαι το σπορακι σου!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Ρε αννετακι γιατι μου φαινεται οτι δεν προχωραει το τικερακι σου

τιιιιιιιιιιι?δεν προχωραει?παω να το τσεκαρω

Καλημερα κοπελιτσες!Τι κανετε?

χρονια πολλα κισακι!να σαι παντα καλα και να χαιρεσαι το σπορακι σου!

καλημερα boss, τι κανει καλη μου?τρεχεις στον αγωνα του μπεμπεκιου?σεξ μεχρι τελικης πτωσης ενταξει?χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...