Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα!Έχω τρελλαθεί στις δουλειές....Δεν προλαβαίνω να μπω ούτε για 10 λεπτά....Έτσι θα πάει σίγουρα για 2 εβδομάδες ακόμα....Έχουν πέσει πολλά μαζί...Όλη μέρα είμαι στο δρόμο...Νοιώθω τρελλά κουρασμένη και μου λείπετε...Εντομεταξύ η μικρή με έχει τρελλάνει στο κλοτσίδι....Είναι απίστευτο....Δεν σταματάει καθόλου......Δεν ξέρω τί την έχει πιάσει.....Τα βράδια δεν με αφήνει να κοιμηθώ και τα πρωινά δεν με αφήνει να δουλέψω....Α έγινε και ένας χαμός για το όνομα αλλά τελικά αποφασίσαμε...Σάντυ θα την πούμε ( από το Σοφία και Αντωνία).Ξέρω ότι θυμίζει Κυριακή αλλά δεν μας πειράζει αυτό....Είναι ένα όνομα που μας αρέσει πολύ σε όλους και συνδυάζει ήχους και από τα δύο ονόματα.Αυτά τα νέα μου.ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ!!!!!!Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ....Όσο βλέπω το πρόγραμμά μου δεν βλέπω κανένα κενό.....Τί να πω.......Να είσαστε όλες καλά και να προσέχετε!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

αργυρώ δε σε πρόλαβα. Έρη μου κλώτσαει ε; δίνει το παρόν γιατί ξέρει ότι είσαι αγχώδης. Άκου οι δουλειές δεν τελειώνουν χαλαρά και ότι μπορείς. σαντυ ειναι σούπερ σούπερ όνομα και αν συμφωνεί και ο άντρας σου κάντε τό' το παιδί θα ζήσει με το όνομα και θα το κουβαλάει μια ζωή. Μην ακούς κανένα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κισακι μου χρονια πολλα,ευτυχισμενα γενεθλια!!!!!!!!!!!!!

Ευχες για υγεια,αγαπη και χαρα

στελνω στην αφεντια σου,

Το πιο γλυκο μωρο

να'χεις στην αγκαλια σου!!!!!!!!!!!

Κοριτσακι μου να μην αλλαξεις ποτε,να εισαι παντα αυθεντικη και γεματη αισιοδοξια για τη ζωη και σου ευχομαι τα καλυτερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Kαλημέρα σε όλες κορίτσια!!!! ΄Εχει πολύ καιρό να μπω αλλά σήμερα βλέπω πέτυχα γιορτάρα μέρα!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΣΑΚΙ!!!!:-D:grin::-DΜεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά ( ή ό,τι άλλο χρώμα θες εσύ :P:p:p)

Χαίρομαι που οι εγκυούλες ολο και φουσκώνουν και πάνε όλα καλά!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!!

Φιλιά!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κισάκι, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, να τα εκατοστήσεις, να έχεις υγεία κι ευτυχία, να συνεχίσεις να είσαι πάντα αισιόδοξη και με το καλό να έρθει το μωράκι σου και να γεμίσει την αγκαλιά σου.

ΚΙΤΤΥ, καλημέρα και σε σένα.

Μανουτίτα μου, τι κάνεις, χαθήκαμε.

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια.

Κισακι μου, αγαπακι μουυυυυυυ, χρονια πολλα μωρο μου, να τα εκατοστησεις, παντα γερη και ευτυχισμενη!!! Με το καλο να δεχτεις το κισοπαιδο, να ειναι γερο γερο γερο (και ησυχο και να κοιμαται τα βραδια!)...

Καλημερες σε ολες σας κουκλαρες!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Κιτυ στην δουλεια?

Κισακι χρονια πολλα πολυχρονη να εισαι, ευτυχισμενη με υγεια και χαρα!!!!!

Σου ευχομαι σε λιγους μηνες να εχεις στην αγκαλια σου ενα γερο μωρακι που θα ερθει να συμπληρωσει την ευτυχια σας........!!!!!!!!

0002017B.gif

sig.asp?img=ad1

κισακι να τα εκατοστησεις κουκλαρα μου, να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη και με το καλο το γλυκο σου κισοσπορι!!!

κιττυ μουυυυυυυ, νυσταζεις ζουζου μου?κι εγωωωωωωω!!!

μανου μου φιλακια στην ομορφια σου..σημερα η μεγαλη μερα, ερε κλαμα που εχει να πεσει παλι!!!να περασετε τελεια κουκλιτσα μου!την αγαπη μας στην μπαλαρινα!!!

ερακι, χαδακια στη μπεμπουλα..ετσι μπεμπουλα δωστης της μανουλας να καταλαβει για να μαθει αλλη φορα να αγχωνεται και να σε στεναχωρει!!!ερη, με τη ρεγουλα οι δουλειες ετσι?και το ονομα με το καλο να το χαρειτε!!!φιλακια κουκλα!

ιολη μου, καλημερα κοπελαρα μου, πως περασατε στο χωριο αληθεια?

και περιμενω το οκ για τον καφεδακο ενταξει?

φιλαρες σε ολες, να περασετε ενα υπεροχο σ/κ!!!

φιλακια στο σακιρακι μου που ακομα βλεπει ονειρα γιατι αν δει πως δεν την ανεφερα παλι θα μου κανει παραπονακια!!!

sis θα περιμενω κουκλιτσα μου, μου ελειψες!

μινακι ελπιζω να ειστε καλυτερα!

αννουλι μου φιλακιαααααααα μουατς, αννιω μου χαλαρα στους γαμους και τις γιορτες εντακει?

κουφετακι μου περαστικουλια και σε σας!

αργυρω, στυλιανα, τζουλακι,

κουκλακι φιλακια και χαδακια στον κουκλο σου!!!

μηλιτσα πειναωωωωω και...χαχαχχαα

ελενη κ που εισαι παιδι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ?

αστεριακο μου, που εισαι κουκλιτσα μου ζωγραφιστη?γιατι μας ξεχασες ετσι?γρηγορα τα νεακια σου!!!

αν ξεχασα καμια ψυχη συμπαθατε με, δεν το κανω επιτηδες!!!

σας αγαπω ολες!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...