Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλά δεν παίζεστε....παιδάκι, παιδάκι, μου κόψαν και το βρεφικό επίδομα στη δουλειά, για παιδικούς και γυναίκα...170+170 ο μισθός μου είναι -340 εκτός των άλλων μειώσεων....τρελό πάρτυ...έλεος ρε σεις

κίσα εγώ από τον πόνο στο β--ί, ούτε τις σκάλες δεν μπορώ να κατέβω.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fizzy drinks ειναι τα αναψυκτικα,για δες το ετσι.

Επιτελους τελειωσα το σιδερωμα,ειπα να κατσω να καθαρισω τα φασολακια μου παρεουλα μαζι σας,αλλα σερνεται παλι το ατιμοοοοοοοο:mad:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κουφετο μου δεν ειχες δουλεια σημερα;

θες να μαθεις?απο τις 7 και 5 μας εβγαλε για δουλεια και αυτος μαζι καναμε δουλεια για 4 μερες γτ αυριο ειναι ψυχοσαβ. και θα χει κοσμο τον επιασε πεθαναμε σου λεω και μας αφησε νωρις να φυγουμε απο μονος του δεν εχω κουραγιο να γραψω αν δεν ειχα τον μικρο θα κοιμομουν τωρα

1M3Va1sidbY

αυτο το χετε δει?

921477wc2fyvv2y2.gif

Ειμαι χαλια ρε γαμωτο ποναει η κοιλια, η μεση,το γονατο και εχω γεμησει σπυρακια α ρε ατιμη κοκκινοσκουφιτσα θα σε φαει δεν θα σε φαει ο ρημαδης ο λυκος που θα πας..............

Διαφημίσεις

Καλα απιστευτο,τι σκεφτονται οι ανθρωπι,για να βγαλουν λεφτα......

Μου εκανε εντυπωσε που ησουν σπιτι τοσο νωρις,κι ειπα μπας κι εγινε κανενα θαυμα κι εμεινες σπιτι,επειδη δεν ησουν καλα.....Αντε να ξεκουραστεις πουλακι μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλα απιστευτο,τι σκεφτονται οι ανθρωπι,για να βγαλουν λεφτα......

Μου εκανε εντυπωσε που ησουν σπιτι τοσο νωρις,κι ειπα μπας κι εγινε κανενα θαυμα κι εμεινες σπιτι,επειδη δεν ησουν καλα.....Αντε να ξεκουραστεις πουλακι μου.

εδω με τον πυρετο και πηγα πολλα που περνω να χανω και μερες ειμαι ασε ρε μανου ασε φωναζε ο συζηξ φωναζε η μανα μου αλλα πηγα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...