Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα μανουτιτάκι μου....καλά είμαι αν εξαιρέσεις ότι κατουράω ανά 2λεπτο....και πονάω, νομίζω όλη την ώρα ότι θα δω αίμα.

εμείς να δείτε κουνούπια κορίτσια....και να μην το πιστεύετε....μένουμε δίπλα σε ένα ποτάμι, ρέμα έχει και δεντράκια γύρω (καλά μην φανταστείτε στις άλπεις/αθήνα....)

και μιλάμε για την επέλαση των κουνουπιών....

mIdZp3.png

κοριτσι αρετσινα =μπλιαξ! κρασακι η μπυριτσα ευχαριστως! διαβασα στο βιβλιο της θειας μου,ειναι στα γαλλικα,λεει οτι οταν πινουμε εμεις νιωθουμε καλα αλλα το μωρο δ εν ειναικαθολου καλα....

Επισης ειχα δει ενα βιντεακι,με τι παθαινει με το εμβρυο οταν πινεις ανθρακικο,ηταν φοβερο.....ε ρε τι γινεται εκει μεσα.........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

μη σκεφτεσαι ετσι αννουλι,δε θα ερθει,κιεγω την περιμενω αλλα δεν ερχεται!εγω δενε χω συχνοουρια ακομη,το στηθος μου δενποναε,που και που μονο μια σουβλια και πριν δενπονουσ επολυ,ι και τα πονακια στηνκοιλι αχαλαρωσαν

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μη σκεφτεσαι ετσι αννουλι,δε θα ερθει,κιεγω την περιμενω αλλα δεν ερχεται!εγω δενε χω συχνοουρια ακομη,το στηθος μου δενποναε,που και που μονο μια σουβλια και πριν δενπονουσ επολυ,ι και τα πονακια στηνκοιλι αχαλαρωσαν

ΑΑΑΑΑΑΑΑ ολα και ολα αννουλι ειμαι εγω.......................;););)

Διαφημίσεις

ανθρακικο δεν πινω,δεν επινα και τωρα δενπινω καθολου,ο κλαοςμου μου ειπε και η σκολατα δ ενκανει...ε 1 φορα την εβδομαδα καφε,μια σοκολατα,μια αλκοολ.εκεινη τημερα τα τρωω καιπινω ολα!αχχαχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

σορρυ αννουλι ,αννιω εννοουσα!αχχαχα σορρυ κοριτσακι εναμυαλο εχω κι αυτο χαζεμενο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

χαχαχαχαχαχαχα κουφετακιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα γραψουμε και ποιημα

Τωρα την θεση της την εχει παρει το παιδακι

που ναι μικρο σαν φασολακι

Δεν το ειδα τωρα,εχει πολυ καιρο και το ειχα δει στην τηλεοραση αν θυμαμαι καλα.

θα ψαξω λιγο τιουμπι

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...