Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημερα αννιω για τα αγορια λενε τα αρσενικα σπερματοζωαρια ζουν λιγες ωρες ενω τα θυληκα μεχρι και 3 μερες σκληρες παιδι μου οι γυναικες αλλα γερο να ειναι και οτι να ειναι.....

Η μικρη αννετακι καλα ειναι αν εξαιρεσεις κατι τσιμπηματα που χει το παιδι στο προσωπο απο μολυσμενο κουνουπι και εχει πρηστει το μαγουλο της το δεξι και το αριστερο ματι εχτες ηταν κλειστο ξεκινησαμε σιροπι για να μην παθει μολυνση

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα αννιω για τα αγορια λενε τα αρσενικα σπερματοζωαρια ζουν λιγες ωρες ενω τα θυληκα μεχρι και 3 μερες σκληρες παιδι μου οι γυναικες αλλα γερο να ειναι και οτι να ειναι.....

Η μικρη αννετακι καλα ειναι αν εξαιρεσεις κατι τσιμπηματα που χει το παιδι στο προσωπο απο μολυσμενο κουνουπι και εχει πρηστει το μαγουλο της το δεξι και το αριστερο ματι εχτες ηταν κλειστο ξεκινησαμε σιροπι για να μην παθει μολυνση

απαπααααα, το μαναρακι μου, να μη το ξυνει μονο..εγω εχω τα αντικουνουπικα μερα νυχτα στη μπριζα..με λιανιζουν αμα με βρουν

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αχ ταλαιπωρειται το εβελινακιιιιιιιιιι!εγω οταν το ειπα αυτο στο δικομου λεει απο σπερμα ακομη η γυναικα ζειπερισσοτερο!!!!!!!!!!!αχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Ασε ρε δεν το ειδε το ατιμο και τωρα εχω και εγω υγρο βαλει δεν τα ξυνει αλλα την ποναει το ματι πολυ σημερα ομως με το σιροπακι ηταν καλυτερα....

Ο πεθερος κουκλα θα του κανουν 3 θεραπειες ακομα και καθε δυο μερες θα του χορηγουμε και εμεις φαρμακα με ενεση αλλα ειπε ο γιατρος οταν τελειωσουν θα τον παρουμε σπιτι να ειναι με τα παιδια του και αυτα η καταληξη γνωστη

καλημερα κουφετακι μου, τι κανετε?

ειδες ρε συ?κι εγω εχω στεναχωρηθει πολυ γμτ..και θελω να παω να παρω εναν υπνακο..αλλα δεν θα το κανω γιατι σιγουρα θα δω ονειρο..:(

IB5Vp2.png

αννετ να τον παω να τον διαβασει κανας παπας τον συζυξ χαχα!αννα κουραγιο και η ουσια ειναι να μην υποφερη ο ανθρωπος και να τον εχετε οσο περισσοτερο γινετε κοντα σας,τι να πω!την μικρη την δινεις φενιστιλ συροπι?ο μεγαλος μου ηταν αλεργικος μεχρι καποια ηλικια στα τσιμπιματα απο τα κ@λοκουνουπα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

λοιπον παω να ανοιξω λιγο τηλεοραση να αποβλακωθω, σας φιλω και ποτε ξανα κακο να μη βρει καμια γυναικα στον πλανητη.

η ελενη κ που χαθηκε ρε κοριτσια?

IB5Vp2.png

λοιπον παω να ανοιξω λιγο τηλεοραση να αποβλακωθω, σας φιλω και ποτε ξανα κακο να μη βρει καμια γυναικα στον πλανητη.

η ελενη κ που χαθηκε ρε κοριτσια?

φιλια ζουζουνα ναι ρε που ειναι η λενι μου οεο?

μανου ημαστε καλυτερα με τις αντιβιωσεις που περνουμε

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...