Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κοριτσια τηναλλη πεμπτη κλεινω 18 εβδομαδες,δηλ μπαινω στον πεμπτο?αχ μπερδευομαι με αυτα..με ρωτανκαι δεν ξερω ,λεω εβδομαδε ςκαιμε ρωτανε δηλαδη?παντως φουσκωσα,χτες βραδυ εκαναμπανιο κιεβλεπα τηνκοιλιαμου καιμαζι με το στηθος μοιαζω μ εκοτοπουλο

ναι κλεινεις τον 4 και μπαινεις στον 5 λογικα αν δεν κανω λαθος χαχαχαχα κι εγω μπερδευομαι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντακει μανου!!!μινακι δενξερω θ αλεω εβδομαδες και καντε διαιρεσηαχαχα!αρα οπως ταλεμε κλεινεις 9ο γιατι 40 εβδο απο περιοδο ειναι 10 μηνες////παει το εχασα?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εντακει μανου!!!μινακι δενξερω θ αλεω εβδομαδες και καντε διαιρεσηαχαχα!αρα οπως ταλεμε κλεινεις 9ο γιατι 40 εβδο απο περιοδο ειναι 10 μηνες////παει το εχασα?

οχι ρε μια χαρα τα λες ετσι παει αλλα καπως το βγαζεις ποτε κλεινεις μηνα κατσε να το βρω και θα σου πω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μαρκελομαμα μου καλημερα,αρχισε η αντιστροφη μετρηση,τι ομορφα,αντε με το καλο κουκλα μου.Κουκλιτσες μου πρεπει να σας αφησω,να τελειωσω το ρημαδι το σιδερο,κι εχω και μαγειρεμα......θα τα πουμε το μεσημερακι,ελπιζω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κι απο μενααααααααααα!!!

μανου που μιλουσες παιδι μου?με τη μαμα να υποθεσω?η σιδερωνες με το ακουστικο στον ωμο χαχχαχαα

καλα ε ξεχασα να σου πω πως η μπαλαρινα μας ειναι μια γλυκα..μια τρελα..να την χαιρεσαι κοριτσακι μου και να την καμαρωνεις παντα!!!που ξενυχτησαμε εχθες?μολογαααααααα χαχαχα!αυριο ειναι η μεγαλη μερα..και κλαμα η κυριααααααααα!!!

μινακι μου υπομονη κουκλιτσα μου, το σκ πιστευω να αρχισει η αναρρωση..ποσο πια να κρατησει..τουλαχιστον για την μικρη να μη ταλαιπωρειτε το μαναρακι μου!

κισακι μου βρε εσυ δεν βαζεις κ@λ@ κατω..μη χειροτερα!!!απτη κοιλιτσα τα ποδαρακια σου τα βλεπεις χιχιχιχι!!!

γεωργια αν δεν γινει κατι αυτον τον μηνα δυναμικα για τον επομενο..μην απογοητευεσαι μονο..συνεχισε τα ακροβατικα και αν μπορεις ριχτε ενα διπλο αποψε..πιανει ;)

μαρκελομαμα με το καλο το μωρουλινι σου και να χαιρεσαι τη κουκλιτσα σου!

ξεχασα καμια που ειναι ηδη μεσα? σορρυ το αιλσχαιμερ λεμε χαχαχαα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Ανετακι μου καλημερα,με την ελενιτσα μου μιλουσα.........δε μιλησαμε χθες...

Ξενυχτησα στο σπιτι,βρε,ειμαι σε κρισιμη περιοδο;)

Αστα αυριο ειναι απο το πρωι τη γενικη προβα και το βραδυ,στη σκηνη.

Το ιδιο θα γινει και την Κυριακη,το πρωι γενικη προβα ενα διωρο και το βραδυ η παρασταση.Σημερα την κρατησα σπιτι γιατι εχει κουραστει πολυ.Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια για το κοριτσακι μου,κι ειμαι σιγουρη οτι σε λιγο καιρο θα σου ανταποδιδω τα κοπλιμεντα,για το μπουμπουκι σου:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

ανετακι το σακιρακι σου το ξεχασες ε? φτου σου!

μαρη ειπα απο αυτες που ειναι ον λαιν..φτου σου να σκεφτεσαι ετσι..αφου ξερεις πως σαγαπω τρελα και ποτε δεν σε ξεχνω!!!ποτε δεν σε ξεχνωωωωωωω..ποτε μου κι ας μαρνηθηκες (το τραγουδι το λεει χαχαχα)

λαλα λαλα λαλαλαλαααααααα λαλαααααα λαλααααααα λαλααααα λαλα!!!:rolleyes:

IB5Vp2.png

Ανετακι μου καλημερα,με την ελενιτσα μου μιλουσα.........δε μιλησαμε χθες...

Ξενυχτησα στο σπιτι,βρε,ειμαι σε κρισιμη περιοδο;)

Αστα αυριο ειναι απο το πρωι τη γενικη προβα και το βραδυ,στη σκηνη.

Το ιδιο θα γινει και την Κυριακη,το πρωι γενικη προβα ενα διωρο και το βραδυ η παρασταση.Σημερα την κρατησα σπιτι γιατι εχει κουραστει πολυ.Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια για το κοριτσακι μου,κι ειμαι σιγουρη οτι σε λιγο καιρο θα σου ανταποδιδω τα κοπλιμεντα,για το μπουμπουκι σου:P

μανουτιτακι, τη αληθεια λεω..φτου φτου μασαλα..ειναι μια κουκλα..και τι τσαχπινια..και παλι να τη χαιρεστε!!!

ερε τι εχει να γινει αυριοοοοοοοοοο!!!θελουμε φωτο ετσι?

καλη επιτυχια να της πεις της γλυκειας μου!!!και πριμα μπαλαρινα!!!!:tongue::tongue::tongue:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...