Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

βρηκες ελλατωμα η ακομα ψαχνεις?χαχαχαχαχαχαχελενηηηηη σε σενα το λεω

χμ το δουλευω αλλά μην μου στεναχωριεσαι θα την βρω την άκρη... Απλά περιμένω και την αδερφουλα σου που δεν πιστευω να είναι έτσι καλοκαγαθη με τις πεθερες οπως εσύ να με βοηθησει!!!

Φιφη μια χαρά είσαι εδώ, η παρεα είναι σουπερ... Γελαμε, κλαιμε, θυμωνουμε, βριζουμε, ενιοτε παρεξηγιομαστε αλλα τα ξαναβρισκουμε όλα καλά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο τρελα μιλαμε για φορτια ολοκληρα Φιφη μου οποτε κατσε αναπαυτικα και απολαυσε!

Εχουμε και την ατραξιον του μαγαζιου σε εκτακτες εμφανισεις!χαχαχαχααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

η αδεφη μου λεει οτι δεν τα χει με τις πεθερες αλλα με τους πεθερους χαχαχαχα

θελει να εξαφανισει τον δικο της εχεις κανεναν καλο τροπο?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εδω μαρη δεν μπορω να εξαφανισω την δικη μου που εχει κι ενα καρο προβληματα υγειας, θα εξαφανισω τους ξενους πεθερους??? απλα να τους βριζουμε βρε κοπελια, να στελνουμε αρνητικη ενεργεια θέλω όχι να τους ξεσκονιζουμε το σπίτι και να τους βαφουμε μαλλιά!!!

Διαφημίσεις

εδω μαρη δεν μπορω να εξαφανισω την δικη μου που εχει κι ενα καρο προβληματα υγειας, θα εξαφανισω τους ξενους πεθερους??? απλα να τους βριζουμε βρε κοπελια, να στελνουμε αρνητικη ενεργεια θέλω όχι να τους ξεσκονιζουμε το σπίτι και να τους βαφουμε μαλλιά!!!

Καλα σου λεει ειρθες εσυ να χαλασεις την πιατσα ουστ απο κει

Απο τρελα μιλαμε για φορτια ολοκληρα Φιφη μου οποτε κατσε αναπαυτικα και απολαυσε!

Εχουμε και την ατραξιον του μαγαζιου σε εκτακτες εμφανισεις!χαχαχαχααααα

καταλαβα καταλαβα ...χαχαχα

εγω μαλλον ειμαι η ντροπη των απανταχου πεθεροπλικτων να με κρεμασετε για παραδειγματισμο χαχχαχαχαχα

καλα ειναι αννουλα εδω ειναι ξαπλα κ γελαει με το σαγαπω μαγαπας χαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μολις ηρθε ο καλος μου,παω να φαω και θα τα πουμε το βραδακι!Φιλακια σε ολες σας!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...