Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μια σαλατα να κανεις κ λιγο τυρακι κ ειναι κομπλε ρε συ

εγω να δω τι θα φαω που κανω διαιτα τρομαραμου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανδριανη αμα σουρεις προς τα κατω περιμενω τηλεφωνο!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

μου ειχε πει οτι αυτη η κρεμα ειναι για εγκαυμα κ οχι γιατην περιπτωση μου θα παω να την παρω το απογευμα κ οτι γινει

το ξερω βρε Ανδριανουλα μου , αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα σου κανει κακο ...θα το ενυδατωσει

τι να σου πω..εγω και αντιλιακό bebanthol χρησιμοποιώ

και τελοσπαντων , δεν μπορει να μην υπαρχει κατι, ε?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

μια σαλατα να κανεις κ λιγο τυρακι κ ειναι κομπλε ρε συ

εγω να δω τι θα φαω που κανω διαιτα τρομαραμου

λες ε? θα δω..εγω βασικα δεν τρωω ντοματα

cad313a91b.png

Σαλατα κανε κιττυ για να μην το βαρυνεις πολυ το φαι!Παντως και μια σαλτσα μανιταρια αλα κρεμ θα ταιριαζε σουπερ!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Κοριτσια συγγνωμη,αλλα ηρθε η μικρη κι εσταζε την εκανα ενα ντουσακι.Να δωσεις χαιρετισματα στο τζενακι.

Εγω παντως εκανα μια τονοσαλατα για μενα,και χυλοπιτες με κοτουπουλο για τους υπολοιπους.Καλο μεσημερι και καλη ορεξη,φιλακιαααααααααα

OPYIp3.png

vez3p2.png

Σαλατα κανε κιττυ για να μην το βαρυνεις πολυ το φαι!Παντως και μια σαλτσα μανιταρια αλα κρεμ θα ταιριαζε σουπερ!

Σαλάτα τρωμε , ουτως ή αλλως. και εγω νομιζω θα ταιριαζε, ετσι κι αλλιως βραδυ δεν τρωμε.πειραζει να τα τσακισουμε για μεσημερι ?....:tongue::tongue::tongue::tongue:

cad313a91b.png

Κοριτσακια πρεπει να την κανω γιατι αρκετα κωλοβαρεσα σημερα!Παω να φτιαξω μια μακαροναδα να φαμε!μακιαααααααααα

μανου σταματα μου τρεχουν τα σαλια

γιωργια μαλλον την κυριακη θα κατεβω κανε μου μια αναπαντητη στο κινητο να δω πως σε εχω γραψει γιατι εχω κ αλλη γιωργια μεσα.

αν κατεβω θα ερθεις?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια συγγνωμη,αλλα ηρθε η μικρη κι εσταζε την εκανα ενα ντουσακι.Να δωσεις χαιρετισματα στο τζενακι.

Εγω παντως εκανα μια τονοσαλατα για μενα,και χυλοπιτες με κοτουπουλο για τους υπολοιπους.Καλο μεσημερι και καλη ορεξη,φιλακιαααααααααα

μμμ...μιαμ ....μιαμ και για τα 2:p:p:p

καλό μεσημερι , φιλιά !!!

cad313a91b.png

Σου κανω αναπαντητη τωρα Ανδριανη!θα το κανονισουμε γιατι το μεσημερι μας εχει τραπεζι ο κουνιαδος μου και δεν ξερω τι ωρα θα ξεμπερδεψω!αντε,εφυγα!

Σου κανω αναπαντητη τωρα Ανδριανη!θα το κανονισουμε γιατι το μεσημερι μας εχει τραπεζι ο κουνιαδος μου και δεν ξερω τι ωρα θα ξεμπερδεψω!αντε,εφυγα!

Αντε, γειααα:P:p:p:p:p

οριστε , αλλοι θα δουλευουν και αλλοι θα τρωγοπινουν....

cad313a91b.png

αχ σορρυ ρ εκοριτσια ο κωλος μου φωτια πηρε,μαονου ε-μαιλ εχω ν ατσεκαρω απο την παρασκευη!κιττυ!!!αχαχχα τρελη!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...