Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μανουυυυυυυυυυυ μου τι κανεις?ειχ αμιλησει μ εκιττυ λεω να το κανονισω εγω ...μαλλον δευτερα!γιατι ειμαιμονη και δνε προλαβαινω!ασε που εχει και προβλημα το αμαξι,μαλλον συμπλεκτης,δεν εαλλαζε ι ευκολα ταχυτητες εχει 2 μερες...αλλα πρπει ναειναι της εταιρια ςγιατι εστειλα ν χαρτι να παμε ατο δουμε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηγα σε φαρμακοποιο κ δεν ηξερε μαλλον δεν ειχε κατι να μου δωσει γαι την περιπρωση μου νταξη δεν ειναι οπως ηταν αλλα φαινονται αρκετα ακομα εψαξα στο google αλλα τιποτα σχετικο

οι κατακορυφοι με μετροοοοοοοο παν μετρον αριστον μανουυυυυυυ χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ναι κισακι μου,μιλησα με την κιτυ και μου τα ειπε.Εσυ ομως ειπαμε να προσεχεις και να μην πολυκουραζεσαι,εντακει;Στα γενεθλια σου τι θα κανετε κοριτσακι,κανονισατε τιποτα το ιδιαιτερο;

OPYIp3.png

vez3p2.png

κισακι μουυυυυυ που εισαι? καλο μου ακουσες το μωρακι σου? αχ τελεια πρεπει να ειναι ε? μπραβο κουκλακι μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Κατακορυφο ε?μωρε εχω κανει οτι κασκαντεριλικι υπαρχει αλλα δεν ειδα φως!

Ανδριανη γιατι δεν βαζεις κρεμα για εγκαυματα?

Μανου τριψου με βολταρεν να περασει!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Κοριτσακια βγαινω για λιγο να τσεκαρω κατι κι επανερχομαι σε μισο λεπτο!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

χαχαχαχα καλε κανονιστε με αυτα κ αυτα να παθετε κανα μαγκωμα σαυτη τη σταση κ αντε να συνελθετε μετα χαχαχαχαχαχαχ

εγω μονο ξαπλα ειμε με μαξιλαρακι κατω απο τον ποπο μου χιχιχιχι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

μανου ασε τους κατακορυφους οπως βλεπεις δεν ειναι πλεον καταλληλη μεθοδος για μας χαχαχαχα

φολικο πινεις?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κανε γερανακιμανου!πες τη γεωργια!αχ κοριτσια σαν τητν τρελη ειμαι!παλαβωσα!αλλα οκ!ολα καλα!αλλα αντι αλλα ξεπαγωνα αλλα αντι αλλων μαγειρευω!δεν ξερω μανου μου!δνεξερωτ ιποτα ακομη!μα τιποτα!μεχρι τωρα βγαιναμε με φιλολυς και φιλες,τωρα δενξερω,παιζειν απαμε χαλκιδικη να βαψουμε το σπιτι που ειναι σα γιαπι απο το τριψιμο απο μεσα...αλλα σιγουρο τιποτα δενειναι ακομη

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αντριανουλι μου!φολικο με την εγκυμοσυνη εγω ξεκινησα και μονο το πρωτο τριμηνο,με σταματησε μετα!ασε το μικρο ζωηρο!επαθ απλακα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...