Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Γεια σου αργυρω!Απο που εισαι εσυ κοπελιτσα?Δεν ετυχε νομιζω να ξαναμιλησουμε!Θα μας πεις δυο λογακια για σενα ετσι για να σε γνωρισουμε?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μινα μου εκαστος στο ειδος του λεει η παροιμια!Οι γυναικολογοι δεν ειναι εξειδικευμενοι σε ορμονικα θεματα,ναι μεν ξερουν αρκετα αλλα οχι ολα!Ο ενδοκρινολογος θα μελετησει ολο το ιστορικο σου και θα συγκρινει τις εξετασεις και θα σου πει τι θα κανεις!Εμενα οι γυναικολογοι μου δινανε αντισυλληπτικα για να στρωσει ο κυκλος μου και οταν πηγα σε ενδοκρινολογο μου ειπε οτι συγκρινοντας το ιστορικο φαινεται καθαρα που ειναι το προβλημα και μου εδωσε ντοστινεξ για την υπερπρολακτιναιμια και οθυροξ για να προστατευσουμε το θυρεοειδη.Απο τοτε εστρωσε ο κυκλος μου και φυσικα βρηκα την υγεια μου!Τα ιδια μου ειπε και ο γυναικολογος μου ο τωρινος που εχει σπουδασει κι αυτος ενδοκρινολογια!

λεω να το δω το θεμα σιγα σιγα δεν βιαζομαι ετσι κι αλλιως προβλημα παρουσιαστηκε απο μεγαλο σοκ οποτε θα στρωσει που θα παει

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Γεια σου αργυρω!Απο που εισαι εσυ κοπελιτσα?Δεν ετυχε νομιζω να ξαναμιλησουμε!Θα μας πεις δυο λογακια για σενα ετσι για να σε γνωρισουμε?

καλημέρα!!!είμαι απο αθήνα,έγκυος με π.η.τ. 30/6(αχχχχ:rolleyes:),παντρεμένη και ευτυχισμένη γενικότερα;)

line_line_typew5_beg_d_typew3_time_1219377600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

baf8b500a3.png

μωράκι μου σε περιμένουμε πως και πως!!!

Οκ,παντως σου λεω μην τ αφησεις γιατι οι ορμονες επηρρεαζουν η μια την αλλη και δημιουργουν ασχετα θεματα!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Αργυρω με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου,κοπελα μου,με εναν πονο.

Κοριτσια θα σας αφησω γιατι εχω ενα κεφαλι κουδουνι και σερνεται και το συστημα..........Καλο μεσημερι,φιλιαααααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Α,ωραια περιμενεις το μπεμπε!Αγορακι η κοριτσακι?Εγω ειμαι απο Πυργο και προσπαθω η μαυρη ανελλιπως και κατ εξακολουθηση!

ρε κοριτσια θελω την βοηθεια σας τα νευρα μουυυυυ

τα ποδια μου απο την σομπα ακομα να φιαξουν ειναι κατακοκκινα ακομααααααα γμτ

τι να κανω να φυγουν?εχω να κατσω σε σομπα μπροστα 1 μηνα κ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

γιωργια κατακορυφο εκανες? χαχαχαχαχα μην στεναχωριεσε βρε εγω την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος με δυο χρονια προσπαθειων παρακαλω ηταν μετα την δευτερη αποτυχημενη σπερματεγχυση καπακι στον μηνα εμεινα μοναχουλα μου με μια μικρη βοηθεια του αντρα μου φυσικα χαχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μανου αυτο πρεπει να κανω αλλα ο δερματολογος μου ειναι 30χλμ μακρια κ πρεπει να μην εχω καθολου δουλειες για να καταφερω να παω οχι εγω δηλ ο αντρας μου να μην εχει βαζω πανω 2 μερες πατατα ελπιζω να κανει δουλιτσα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...