Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα!Τι κανετε ωρε κοπελιες?Εγω τωρα γυρισα στο σπιτι!Εχει μια ζεστη αφορητη στον Πυργο!

καλως το αφεντικο!!!

κανα μπανακι δεν παιζει?αντε να ξεκινησει το καλοκαιρακι να βουταμε τις κορμαρες μας στα γαλανα νερα!!!αααααααχ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννούλα , πιστεύω να σε κάλυψα εν μερει....

εννοειται οτι 250 ειναι παρα παρα παρα πολλά για ένα αερόστατο ....οτι και να εχει πανω...συνηθως βαζουν και μια γλαστρουλα .....αλλα είπαμε εκμετάλλευση.....

εμενα μου εχει πει πελατης , οτι του ζητουσαν 300 !!!!!!!!!!

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

Καλως το κουφετο πως ειστε σημερα...????

Καλα πολυ γελιο θα χει ο μικρος να σου στηλω κατι cd του πανουση να ρθει στα ισια του ο μικρος?Η δικια μου κυκλοφορει στο σπιτι και λεει "καγκελα, καγκελα παντου...." χαχαχαχα θα την ακουσει κανεις και θα νομιζει πως το χω σε κλουβι...χαχαχα

ετσι ηταν τα πρωτα αφου οταν ξεκινησε ο μεγαλος νηπια δεν ηξερε αλλα τραγουδια πανουση και ασημο τραγουδουσε το παιδι και τον ελεγα τωρα θα μαθεις αλλα τραγουδακια στο σχολειο μην τα πολυ τραγουδας αυτα εκει χαχαχχααα τρεεεελααα.ο μικρος το χει μεσα του μην τον βαλεις τεκτονικ αρχιζει τα χερια και ετσι κι αλλιως.

921477wc2fyvv2y2.gif

κιττυ αν δεν του βγαλω τα ματια κ αυτουνου δεν θα ηρεμησω χαχαχαχα καλα ειμαι κοριτσακι εσυ τι κανεις?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Δεν παιζει ακομα γιατι προσεχω!Οι θαλασσες εδω ειναι βρωμικες κι εγω στη φαση που ειμαι δεν θελω να παθω τιποτα!

Γεια σου Ανδριανη!Κι εγω μολις ηρθα!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ααααααχ πονεσε η μεσουλα μου..παω να ξαπλαρω λιγο και θα επιστρεψω..μη με παρεξηγατε ναι?

σας φιλω και σας αγαπω σκ@τουλιτσες μου!!!ααααααααααχ!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κιττυ αν δεν του βγαλω τα ματια κ αυτουνου δεν θα ηρεμησω χαχαχαχα καλα ειμαι κοριτσακι εσυ τι κανεις?

καλα είμαι:P:p:p

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Ρε κιτυ εγω οταν γεννησα μου αρεσε ενα αεροστατο και πηγε να το παρει ο αντρας μου για να μου κανει εκπληξη και του ζητησαν 250 ευρω μεσα στο ιασω.....Εννοειτε δεν το πηρε εβαλε αλλα 50 και μου πηρε δυο διαμαντακια για τα αυτια που μου εμειναν κιολας αλλα ρε πολλα λεφτα 250 για μπαλονια?????

xaxaaxaxaxa τι μου θύμησες ρε άννα........

όταν γέννησα τον πρώτο μου γιο είχε γίνει παρέλαση στο μαιευτήριο, δεν μπορείς ν φανταστείς πόσο κόσμος από δουλειά του άντρα μου κλπ, φίλοι (ήταν και το πρώτο μωρό της παρέας)...μου φέρνουν λοιπόν δε θυμάμαι ποιός, αυτό το αερόστατο...που να το μεταφέρεις σπίτι μετά, με τίποτα.............το πήρε η πεθερά μου σπίτι της και το είχε να εξέχει από την ηλιοροφή στη μεταφορά....το γελοίο θέαμα χαχαχααχ

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...